Twin Markers van Flying Tiger

Geplaatst op 15 juli 2016 door Emmy in DIY / 13 Comments

Kennen jullie Flying Tiger al? Deze cadeauwinkel opent in steeds meer grote steden hun winkels en komt oorspronkelijk uit Denemarken. Gekke cadeautjes, hippe spulletjes en vooral heel veel handige en vooral betaalbare goodies. Na mijn blogpost over de twin markers van de action, kreeg ik de opmerking dat dergelijke stiften ook bij Flying Tiger te koop waren. Ik besloot uiteraard meteen een kijkje te gaan wagen!

Marker flying tiger

Het was even zoeken, maar uiteindelijk vond ik de twin markers van flying tiger al hangend naast de andere schildersbenodigdheden. Ook deze markers worden verkocht per pakketje van drie. Je kunt dus niet zelf bepalen welke kleurencombinatie je in huis haalt, maar over het algemeen vind ik de kleuren goed bij elkaar gezocht. Een pakje van drie stuks kost €3,00. Dit is natuurlijk duurder dan de action, maar nog steeds vele malen goedkoper dan de originele copic markers. Er zijn zeven verschillende pakketjes te koop. Ik besloot uiteindelijk om 2 pakketjes mee te nemen; een bruine en een groene. De anderen leken mij teveel op degene die ik al had. De groene bevatte echter voldoende andere tinten om me te overtuigen ook mee te nemen. Wie weet neem ik de volgende keer toch weer een ander kleurtje mee. Markers heb je immers nooit genoeg als de kleuren mooi zijn.

Marker flying tiger

Net als bij de Action is de pigmentatie van de Twin Markers van Flying Tiger prima in orde. Het zijn – ondanks dat het er niet op staat – alcohol markers (een vereiste voor mij), waardoor de kleuren prima blenden. Wel zijn de kleuren donkerder dan de dop aangeeft. Zeker de lichte bruin had ik veel lichter verwacht. Toch is het een prima kleur, want ik had nog geen enkele bruine marker in mijn bezit.

Wel vind ik de stift vrij dik. Het voelt daardoor wat goedkoper en ik kan de dop niet lekker achterop de pen vast te zetten. Dat is dan wel weer een minpunt, maar voor de prijs van een euro per stuk is het het zeker waard!

Ik heb ook markers bij de boekenvoordeel zien liggen. Een set van 15 en een set van 30 euro. Wie weet dat ik deze ook nog eens aanschaf (ligt natuurlijk vooral aan de financiële situatie de komende tijd). Hebben jullie er interesse naar als ik deze ook ga bespreken?

Kortom: de twin markers van Flying Tiger zijn een prima alternatief voor mensen die willen beginnen met copic markers, maar er het budget nog niet voor (over) hebben. Ook als je action markers niet kon vinden, is dit misschien een goed alternatief. Veel kleuren komen namelijk overeen en het is nog steeds een mooie prijs.

Marker flying tiger

Edit: Er zijn dus 7 verschillende kleuren. Gisteren scoorde ik de grijstinten!

Bewaren

Tags: ,

Divider

13 responses to “Twin Markers van Flying Tiger

 1. Hoewel ik Flying Tiger ken, dacht mijn fangirlhartje voor een seconde of twee toch dat dit over Flying Tiger Airlines ga, de vliegtuigmaatschappij in Tiger’s Curse haha, obsessed much :’)

 2. Ik ken de Flying Tiger niet echt maar ik ga er nu denk ik wel naartoe voor de stiften! Die bij de Action vond ik leuker maar ik kon ze niet vinden bij alle 3 de Actions waar ik het heb gevraagd 🙁
  Die bij de Boekenvoordeel heb ik ook zien liggen maar vond ik zelf te duur.

 3. Bij Action was het blijkbaar een op=op actie. Jammer genoeg wisten ze me dat pas te vertellen nadat ik er op korte tijd vijf keer achter was gaan horen in de winkel. Ze zeiden immers eerst dat het supersnel werd uitverkocht zodra het in het rek lag maar dat ze nog zouden binnenkomen. Hopelijk heb ik bij Flying Tiger mee succes. Anders zal ik toch maar deze set van Boekenvoordeel moeten aanschaffen die ik eerst op het oog had. http://www.boekenvoordeel.be/onder-de-aandacht/hobby/kleuren-voor-volwassenen/aquarel-stiften-watercolour-dualtip-in-handige-opbergmap.html

  • Ik raad je andere stiften van de boekenvoordeel aan. Degene die jij laat zien zijn kleiner en volgens mij op waterbasis. De boekenvoordeel heeft ook setjes van 14,99 per stuk (12 stiften) en die vind ik ook erg goed (ik ga er nog over schrijven).

   • Ah, die heb ik hier bij ons nog niet gezien. Zal eens kijken of ze op de site zijn terug te vinden. Ik zag daarnet al op Facebook dat je tevreden bent van het resultaat dus dat maakt me alleen maar nieuwsgieriger. 🙂

 4. josephine

  zijn deze stiften ook waterdicht want ik wil graag mijn surfboard gaan versieren maar daarvoor heb ik watervaste stiften nodig die niet al te duur zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.