TTT | Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken

Geplaatst op 5 juni 2014 door Emmy in TTT / 14 Comments

Elke week organsiseert De Lady Library de Top Ten of Thursday waarbij bloggers worden uitgedaagd een top tien samen te stellen aan de hand van een gegeven thema. Deze week staat in het teken van series die je wilt kijken gedurende de zomer. Helemaal. Over dat helemaal brak ik meteen mijn nek, want ik ben niet zo’n ‘laat ik heel veel episodes achter elkaar kijken’ iemand en heel veel series kijk ik het liefste samen met mijn vriend. En kom op, als het mooi weer is zit ik liever buiten met mijn kont geparkeerd in het gras dan thuis achter de tv. Zeker in de warme doos die wij ons thuis noemen. Nee. Ik heb besloten het op de splitsen in seizoenen van series die ik graagΒ  wil kijken, zodat het me misschien lukt om in de herfst verder te kijken.

Gedurende een week heb ik alles wat ik ongezien in de kast heb staan en alles wat ik toegevoegd heb aan mijn mijnserie account overwogen en de volgende lijst samengesteld.

 1. Supernatural seizoen 2 en 3. Mijn vriend en ik zijn bezig met seizoen 2, maar komen door drukte even niet verder (en omdat Game of Thrones even voor ging). Ik wil natuurlijk heel graag weten hoe het verder gaat en kijk er naar uit om seizoen 2 af te kijken en ook seizoen 3 te kijken. Dan kunnen we daarna verder met seizoen 4.
 2. The 100 seizoen 1. Ja, ik ben hier al mee begonnen, maar na een paar afleveringen kreeg ik het te druk om verder te kijken. Zodra ik vakantie krijg ga ik lekker op de regenachtige dagen (die we denk ik ook wel krijgen) op de bank hangen met de tv aan. Maar wel als vriendlief aan het werk is, want hij volgt de serie niet.
 3. Blackadder seizoen 4. Want die hebben we nog niet gekeken en dat is een schande.
 4. The Borgias seizoen 1. Want die kocht ik een paar maanden terug bij de Mediamarkt en heb ik nog steeds niet gekeken. Slecht. Als ik klaar ben met The 100 pak ik deze.
 5. Grey’s Anatomy seizoen 9. En daarna deze.. want die heb ik nog niet helemaal gezien.
 6. Jean of Arcadia seizoen 2. Dit is een herkijk van jaaaaaaren terug en vorig jaar heb ik het eerste seizoen opnieuw gekeken. Tijd voor seizoen 2, zeg ik je!
 7. The Walking Dead seizoen 1. Want ik wil hem nu echt eens een keertje kijken. Ik ben zo benieuwd!
 8. Once Upon A Time seizoen 1. Want iedereen is hier lyrisch over en ik heb nog niks gezien. JA ERG. Terwijl het echt als mijn cup of tea klinkt.
 9. Reign seizoen 1. Deze lijkt me ook heel tof. Want geschiedenis.
 10. Da Vinci’s Demons. Ik heb hier een paar halve afleveringen van op tv gezien en aangezien ik echt weg ben van de Rennaissance en de Medici’s, moet ik deze echt een keertje gaan kijken. Maar de stukken afleveringen die ik van seizoen 2 heb gezien lijken me daarentegen weer mega wazig. Maar eerst zien en dan mening geven!

Jongens.. Er zijn nog wel 100.000 andere series die ik wil zien en die op mijn mijnserie app zijn toegevoegd. Ik loop voor mijn gevoel vet achter met alle hippe series.. Dus geef me vooral wat tips!

Welke serie ga jij kijken in de grote vakantie?

 

Ja, Game of Thrones ontbreekt.. Want die is bijna afgelopen en de zomer begint pas eind juni.

Tags: ,

Divider

14 responses to “TTT | Top 10 Series die ik deze zomer helemaal wil kijken

 1. Jaaa The Walking Dead! Je gaat sowieso gewoon alle 4 de seizoenen kijken want als je er eenmaal mee begonnen bent, kun je niet meer stoppen >:3

 2. Maricris

  Mooi lijstje! Ik loop ook zo ver achter met heel veel series. Ik moet ook nog The Walking dead bijkijken πŸ˜‰

 3. Liz

  Wat jij met Once upon a Time hebt, heb ik met Game of Thrones en Supernatural (oke, en met Dr Who). Iedereen die ik ken is er lyrisch over, maar ik heb nog nooit een aflevering gezien.

 4. Once upon a time is het echt geweldig. Ik heb seizoen 1 nog niet gezien, maar seizoen 2 wel. Hmm… dat klinkt logisch. Maar seizoen 2 was echt heel leuk.

  The 100 lijkt me ook awesome. Ik heb er alleen nog maar de trailer van gezien. Is hij al te koop op DVD of kan je hem op tv zien?

 5. Wow, je hebt weer echt een heel andere smaak dan ik. De 100 wil ik trouwens wel heel graag gaan kijken, maar het boek ligt nog op mijn nachtkastje te wachten en die wil ik toch eerst lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.