TTT | Top 10 personages die ik mee zou laten doen met Hollands Got Talent

Geplaatst op 11 juni 2015 door Emmy in TTT / 8 Comments

top10

Het is weer donderdag en jullie weten wat dit betekent: half boekbloggend Nederland plaatst weer een lijstje met een top 10. Elke week is er een ander onderwerp, welke jullie op mijn blog kunnen vinden. Vandaag is het thema ‘Top 10 personages die ik mee zou laten doen met Hollands Got Talent’. Best lastig joh, als vrijwel al je boeken al zijn ingepakt. Meestal scan ik namelijk moet boekenkast door om te bepalen welk boek of personage ik pak. Toch ga ik mijn best doen om tien deelnemers voor deze show te vinden en hun bijbehorende acts te vinden!

1. De muzikale opening van de avond en daarmee de eerste deelnemers is James uit Ballad. Hij is – mede door de fae – ontzettend begaafd op zijn doedelzak. Dat lijkt me een lekker knallende opening.

2. Opgezweept door de muziek komt daar de cirkel van Zoey Redbird op het podium. Deze leerlingen van Het Huis van de Nacht doen een speciaal ritueel waar de nodige magie bij komt kijken. Vonken gegarandeerd. Subtiel ervaart de hele zaal de kracht van de elementen.

3. Geroepen door de elementen komen er verschillende elfen zoals we ze kennen uit de Wings serie. Niet te verwarren met de glitterfeeen van Winxclub natuurlijk. De herfst, lente, zomer en zelfs winterelfen werken samen om het podium te veranderen in een heus magisch bos. De glitters en magie zinderen door de studio. Laurel kan trots zijn wat ze heeft weten te bereiken met haar groep!

4. Als het elfenstof eindelijk is neergedaald, komt Augustus Waters het podium op. Meteen begint de helft van het publiek te gillen en te klappen. Augustus klopt een onzichtbaar stofje van zijn blouse en brengt een ode aan zijn geliefde Hazel, die met een knalrood hoofd op de eerste rij zit.

5. Vlak voor de pauze komt Darren Shan samen met mevrouw Octa het podium op. Zij hebben een avondje optreden bij het Cirque du Freak graag onderbroken om mee te doen met de show. Iedereen geniet en bibbert van de spectaculaire capriolen die door deze monsterspin worden uitgevoerd. Hagrid kan er nog wat van leren.

6. Direct na de pauze blijkt iedereen toch een beetje bang te zijn van de spin en is de sfeer grimmig. Gelukkig komt daar Alina Starkov het podium op. Als bijzondere Grisha – de Sun Summoner – zet zij de hele studio in een prachtig licht. Nu maar hopen dat niemand verblind is.

7. Het publiek wordt wild door al dat getover. America, deelneemster aan De Selectie zingt een prachtig lied om de rust weder te laten keren. Mensen zijn tot tranen toe geroerd. Zeg, komt daar niet een beetje magie bij kijken?

8. Terwijl de muziek doorspeelt en America het podium afloopt, komt Calla en haar wolvenroedel het podium opgerend. Nou ja, ze komen ook vanuit de zaal. In hun sprint veranderen ze steeds van Wolf naar mens en andersom, om te laten zien hoe gemakkelijk en pijnloos hun transformatie is. Door de prachtige lichtshow lijkt het wel een ballet, maar de weerwolven in het publiek joelen dat het geen echte weerwolven zijn.

9. Zenuwachtig van de wolfmensen, staan Storm met Casey als zijn berijder te wachten in de coulissen. Snel worden er een aantal dressuur onderdelen op het podium klaargezet. We kunnen ook echt alles bij Holland got talent, is het niet? De eerste rij wordt nat, maar verder is deze act eigenlijk snel voorbij, zo snel als dat paard is!

10. Als afsluiting van de avond komt er een groep vrij zenuwachtige Shadowhunters naar voren. Zij hebben een choreografie ingeoefend die illustreert hoe goed ze kunnen vechten. De Dauntless figuren in het publiek roepen veelvuldig boe, waardoor er opeens een vlammend zwaard het publiek in wordt gegooid. Oeps. In een interview achteraf verklaren ze dat ze de demon die ze wilde bestrijden wegens veiligheid niet mee mochten nemen het podium op. De dauntless ingewijde is met lichte verwondingen afgevoerd.

Wie moet volgens jou deze spectaculaire show winnen?

Tags:

Divider

8 responses to “TTT | Top 10 personages die ik mee zou laten doen met Hollands Got Talent

  1. Roosje

    Geweldig! Ik heb echt genoten van je beschvingen. Dat zou een talentenshow zijn waar ik wél naar zou kijken :p
    Maar eh ik weet dat je geen paarden meisje bent maar dressuur is een paard bereiden op muziek. Hoe kan de eerste rij dan nat worden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.