TTT | Top 10 Meest irritante personages

Geplaatst op 24 april 2014 door Emmy in TTT / 13 Comments

Elke week organiseerd De Lady Library de Top Ten Thursday, waarbij bloggers worden uitgedaagd een top 10 samen te stellen aan de hand van een bepaald thema. Elke week is het weer een hele klus, maar wel een leuke, om die top 10 samen te stellen. Altijd heb ik achteraf zoiets van: die moet er ook in!!! Chips. Vergeten! Ach ja, dat is ook wel weer de charme van de opdracht.

Vandaag dus een top 10 van irritante personages. Misschien dat ik nu op mensen hun tenen trap, maar he, persoonlijke smaak is persoonlijke smaak toch? Hou je vast, want ik strooi heel wat zout in het rond. Haters gonna hate.

1. Bella. Bella Bella Bella. Uit Twilight natuurlijk. Ik vind het ergens wel knap van Stephanie Meyer dat ze een karakter heeft weten te schapen die zo weinig persoonlijkheid heeft, maar toch zo ontzettend populair is geworden. Echt hoor, ze heeft het EQ van een dweil en absoluut geen ruggengraat. En in de films is het nog erger door mevrouw-ik-heb-een-chagrijnige-rotkop-zonder-emoties-Stewart. Ik haak graag terug aan mijn vorige column, waarbij ik het voorbeeld gaf van een scenes waarbij je moet toekijken hoe ze depri uit het raam kijkt. Alsjeblieft zeg. En dat gezeur over ‘ouder dan mijn vriendje’. Godenliefheid. Prioriteiten dame.

2. Zoey Redbird. Mevrouw ‘oh wat ben ik perfect en uitverkoren.’ Kots kots. Ik lees die serie echt niet om haar, maar meer om de interessante bijpersonages. Het feit dat ook alle jongens verliefd op haar worden (behalve de homo’s) is ronduit creepy. Echt Zoey, wat heb je met ze gedaan?

3. Daenerys Targaryen. Tenentrapper 1. Ik heb niks met onze lieftallige Kaleeshi. Ik vind haar een arrogant en verwend rotkind dat denkt dat – omdat ze wat eieren heeft uigebroed – de wereld mag beheersen. Ik snap heel goed waarom mensen haar echt geweldig vinden, maar ik heb gewoon niks met haar. Voor de fans van de serie: in de boeken is ze 14 ofzo. Hoe ziek is dat? Een pak slaag, dat mag ze krijgen. Echt hoor, ze heeft issues.

4. Hermoine Granger. Tenentrapper 2. Ik heb niks met Hermoine. Waarom? Omdat ik haar een betweter vind en ik ben ook een betweter. En dat niet alleen, het is vooral film-Hermoine die het voor mij heeft verpest (En Hermoine in wat RPG’s maar daar laat ik me HEUSSSS niet door beinvloeden). Ik vind haar zo.. semi ‘kijk mij nou slim zijn’. Kijk mij nou overal meteen mega goed in zijn. Dat is frustrerend voor mensen die nergens echt in uitblinken hoor. Huilie.

Wel lekker girly bitchen dit zeg. Jammie. 🙂

5. Julliette. Tenentrapper 3. Hou op met zielig doen en maak. een. keuze. D:

6. Rhine. Ik mag jou niet echt. Ik vind jou een vervelend meisje. *kijkt geniepig* Jij moet ook keuzes leren maken. Echt wel. En niet zulke domme acties doen.

7. Artemis Fowl. Yes. Een jongen. Omdat hij later in de reeks niet meer dat super geweldige criminele meesterbrein is, maar gewoon een irritant veels te slim rotjong dat goed probeert te doen. JE WAS SLECHT VEEL LEUKER.

8. Ever, van Evermore enzo. En de ‘ik maar domme keuzes’ award gaat naaaarr…..

Zo.. ik ben al verder dan ik dacht. Ik heb wel veel te zeuren he?

9. Adam. Tenentrapper 4 (ik word hier goed in). Omdat hij zich – zeker in het laatste deel – gedraagd als een klootzak. En daar houden we niet van. Nee. Hij is een aansteller en gedraagd zich kinderachter. TEAM WARNER.

10. Phoe hee… Wat een moeite heb ik met nummer 10. Ik met mijn grote mond dat dit wel makkelijk zou gaan. Maar ik zou het even niet weten. Wel erger ik me in het algemeen vaak aan ‘perfecte’ personages of personages die verzuipen in zelfmedelijden. Een beetje arrogantie vind ik daarintegen wel vaak weer lekker, terwijl ik dat in het echt een behoorlijke afknapper vindt.

En, welk personage kan jij niet uitstaan?

Tags:

Divider

13 responses to “TTT | Top 10 Meest irritante personages

 1. Wat een leuke post, ik moest wel een beetje lachen om je frustratie! Maar ik irriteer me vooral aan Julliette samen met Adam. Dan is ze echt een zeikkind en hij is ook zo’n zwakke dweil. Julliette in combinatie met Warner is veel leuker 🙂 (Team Warner, yeah).

 2. Het zou maar erg zijn mocht je niet eerlijk je mening mogen geven op je eigen blog. Ik vind het net leuk om die openhartige TTT’s van jou te lezen. En ja hoor, er komen een aantal personages aan bod waar ik me tijdens het lezen soms ook aan ergerde. Het grappige is dat ik de meeste van die boeken desondanks toch met plezier heb gelezen.

  • Fijn om te horen dat je mijn eerlijkheid waardeert. Haha.
   Gelukkig heb ik ook van de meeste boeken kunnen genieten. Die irritatie is nodig en laat meteen ook zien dat het verhaal je wat doet!

 3. Hahahaha wat een grappige post 😀

  Bella blijft wel mijn BFF! (Vooral movie-Bella wel want in de boeken heb ik ook vaak met m’n ogen gerold naar haar hoor)

  De personages die ik het meeste haat zijn Nora en Patch van ‘Hush Hush’ (ooooh wat haat ik ze) en in boek drie ook wel Thomas van The Maze Runner omdat hij echt de domste keuzes ter wereld maakt.

  Maar Ever en Zoey zijn idd ook best annoying 😀

  • Ooooh, ik houd van Hush Hush! Nora vind ik geweldig (vooral omdat we aardig wat overeenkomsten hebben qua karakter) en Patch is gewoon… Patch. Super sexy en slim en mysterieus en omg. Smaken verschillen ^^ Dus dit. Au. Iemand die Nora haat…. Dat doet zeer. Mijn zusje zei altijd toen ze die boeken las dat ze soms het idee had dat ze soms een stukje over mij las xD. Volgens haar ben ik een combi tussen Nora en Vee uit Hush Hush…. oke, volgens mij voel ik me gewoon een klein beetje aangesproken :p

 4. Ik ben het helemaal met je eens wat betreft Juliette en Adam. Adam was ik zelf vergeten maar hij is eigenlijk 10 keer zo irritant als Juliette. 😛

  Maar Hermione… daar ben ik het totaal niet mee eens. Maar zoals je zegt: smaken verschillen. 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.