TTT | Top 10 Films waarvoor ik binnen blijf

Geplaatst op 12 juni 2014 door Emmy in TTT / 5 Comments

Elke week organiseert De Lady Library een top ten on thursday waarin zij bloggers uitdagen om een lijst samen te stellen aan de hand van een gegeven thema. Elke week is dat thema anders en je bent vrij om mee te doen.. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zullen we dan maar zeggen! Deze week is het thema: tien films waarvoor ik binnen blijf. Bij het lezen daarvan schieten mijn beide wenkbrauwen omhoog. Waarom zou je in vredesnaam binnenblijven met dit weer om een film te kijken? Eh.. Het is strandweer. Het is ‘rennen met je blote voeten in het gras’ weer. En zelfs al lag er nu 10 cm sneeuw, dan nog zou ik niet perse binnen blijven om een film te kijken. Daarom doe ik het deze week weer lekker anders (ja, ik ben graag stronteigenwijs, deal with it). Ik maak er lekker wat anders van. En dat is:

Een top tien van redenen waarom ik het gek vind om binnen te blijven voor een film.

  1. Een film die op tv is, heeft reclames. Reclames zijn vermoeiend en maken de film 1/3 langer dan hij werkelijk is.
  2. Ik heb het geduld niet om zo lang stil te zitten voor een film. Wel als we hem op tv kijken, maar vooral niet te vaak!
  3. Die film die op tv is? Die kan je ook via video on demand of via dvd kijken. Dan ben je meteen van de reclames af, kan je kijken wanneer je wilt en bent je niet verplicht hem op dat moment af te zien. Een dvd kan je lekker pauzeren enzo. Opnemen is ook een goede optie.
  4. Ik zou niet weten welke film mij nou zo fascineert dat als hij op tv is, ik hem moet zien. Maar dat komt denk ik ook door de belachelijke grote collectie van mijn vriend.
  5. Er zijn zo veel leukere of productievere dingen om te doen. Serie kijken (korter, en uiteindelijk meer verhaal), een boek lezen, bloggen, werken, tekenen, schrijven.. etc.
  6. Met dit weer zou het sowieso verboden moeten zijn de hele dag voor de tv te hangen (wauw.. komt dit uit mijn mond?)
  7. Tijdens een film kan je niet allerlei dingen tegelijk doen. Althans.. Als ik het echt wil volgen, dan kan ik dat dus niet.
  8. Het boek is altijd beter.
  9. Ik heb niet eens heel veel met films. Ja. Ik vind films wel leuk, en sommige wil ik wel heeeeeel graag zien. Maar ik zou er NOOIT voor thuisblijven.
  10. Het enige waar ik echt voor thuis zou willen blijven is als de postbode een pakketje komt brengen. Voor de rest: morgen weer een dag!

Zo. Zijn jullie nou boos op me? Jammer joh. Ik ben gewoon niet zo’n filmfreak.. Dus hopelijk is de volgende TTT weer lekker boekig. 🙂

Tags: ,

Divider

5 responses to “TTT | Top 10 Films waarvoor ik binnen blijf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.