TTT | Top 10 Favoriete TV-programma’s

Geplaatst op 22 mei 2014 door Emmy in TTT / 23 Comments

Elke week doen vele bloggers mee met de Top Ten of Thursday, in Nederland georganiseert door De Lady Library. Hoewel ik echt een voorkeur heb voor het maken van een boek-gerelateerde top 10, besloot ik deze toch ook mee te doen. Want hoewel ik niet zo veel series kijk als ik zou willen, heb ik wel een aantal favorieten. Helaas ontbreekt het bij dit soort lijstjes aan leuke opmerkingen. Meh.

Eigenlijk ben ik benieuwd of ik wel op 10 series kom die ik heb gezien en echt heel leuk vond.. Om het gemakkelijk te houden, pak ik er dan ook series bij die ik misschien nog niet helemaal heb gekeken.

1. Game of Thrones. Want sexy mannen en zwaarden. Jum.

2. Charmed. Want hekserij en gaaf. En childhood.

3. Full Metal Alchemist: Brotherhood. Dit is een anime en dan de remake van de eerste serie. Brotherhood volgt het verhaal van de manga, en die is steengoed.

4. Grey’s Anatomy. Ja. Lekker, drama.

5. Stargate SG-1 en Atlantis. Daniel Jackson. Alleen daarom al.

6. Supernatural. Dean.

7. Being Human (UK versie). De Amerikaanse vind ik lame. Ik heb alleen de eerste 3 seizoenen gezien, want die heeft de originele cast. Daarna wordt het volgens mij wat minder. Maar: Aidan Turner. JAMMIE.

8. Firefly. Wauw.. Emmy die ruimteschepen leuk vind. Damn.

9.Big Bang Theory. Want grappig.

10. Blackadder. Want heel grappig. Serieus.

Er zijn te veel series die ik nog wil kijken. Zucht. Zoals Once Upon a Time en The Borgia. En DaVinci’s demons.

Wat ik jouw all time favourite tv serie?

Tags: ,

Divider

23 responses to “TTT | Top 10 Favoriete TV-programma’s

 1. Once Upon A Time is echt heel erg leuk, dat moet je kijken! 🙂
  Ik heb 2 favoriete series en ik kan echt niet kiezen: Doctor Who en Lost. Het is allebei zo verschillend maar wel echt geweldig

 2. Ik kijk te veel series. Big Bang theory, Vampire Diaries, Once Upon A Time, How I Met Your Mother en Orphan Black zijn mijn favorieten! Supernatural wil ik graag kijken, maar na die Bloody Mary aflevering in seizoen 1 durf ik niet meer :’D

 3. Grey s Anatomy kijk ik al sinds het begin. Ik heb het een tijdje niet gevolgd, maar nu toch weer wel. Ik vind het tegenwoordig wel een stuk minder leuk, maar ik wil toch weten hoe het verder gaat met de personages.

 4. Nicole

  Once upon a time moet je echt gaan kijken, ik heb net de laatste aflevering gezien van seizoen 3 en ben nu al niet wachten op seizoen 4 😀

  Sherlock is ook een goede serie (BBC versie).
  En ik denk dat je de serie Reign ook leuk vind, is een historische fictie serie die gaat over de jonge jaren van Mary Queen of Scots , in 1557 als ze in Frankrijk is.

  En een tijdje geleden heb ik ook weer een wat oudere serie ontdekt, Robin Hood (BBC versie).
  Die vond ik ook erg leuk.

  Ik zou zo nog een hele lijst op kunnen noemen met tips,
  en net als jou zijn er nog zoveel (nieuwe en oude) series die ik wil gaan kijken. xD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.