TTT | Top 10 Boeken die Sinterklaas in mijn schoen mag stoppen

Geplaatst op 4 december 2014 door Emmy in TTT / 7 Comments

topten

Hoewel ik in deze maand vooral bezig ben met het weggeven van boeken (wat ik echt hartstikke leuk vind!), zijn er natuurlijk ook boeken die ik zelf graag zou willen hebben. Ik hoop dan ook dat ik met sinterklaas, kerst en het lootjes trekken een aantal super leuke boeken zal krijgen. Natuurlijk heb ik ook mijn voorkeuren.. Dus mocht je denken: goh, ik wil Emmy blijmaken…. Haha nee hoor, grapje.

1. Eleanor & Park
Want zeg nou zelf, het is net alsof Eleanor mijn verloren tweelingzus is.
YES YES YES YES. K’eb um

2. Het stille blauw
Al sinds ik deel 1 en 2 las (een hele tijd terug) wacht ik al op het derde deel. En die nieuwe covers vind ik echt PRACHTIG.

3. Heir of fire
Ik ben – sinds het lezen van Throne of Glass – echt zo’n fan van Sarah J Maas. Ik hoop dan ook heeeeeeel erg dat ik dit boek krijg. En anders koop ik het vast snel.

4. Storm glass
Ik ben verliefd op de boeken van Maria V Snyder. Ik duim dan ook dat ik een van haar boeken krijg om mijn verzameling aan te vullen.

5. Witch hunt
Haar andere tweede deel van de trilogie wil ik ook… Maar ik moet er een noemen, toch? Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat en die pretty roze kaft vind ik echt leuk.

6. Brothers to the Death
Omdat Nederland dit boek niet meer gaat vertalen &**_(^&*%*^%#%# wil ik het maar in het Engels. IK WIL HET.

7. Hidden (en andere missende delen van Het Huis van de Nacht).
Ondanks dat dit niet mijn favoriete serie is, vind ik het toch leuk om compleet te hebben. Het heeft toch ergens een verslavingsfactor.

8. De laatste beschermer
Ik heb hem wel al gelezen, maar ik wil graag de hele serie compleet hebben. Dit is namelijk een van mijn favoriete series uit mijn jeugd en ik vind de boeken nog steeds fantastisch.. Al heb ik wel een voorkeur voor de eerste paar delen.

9. Vertrouw me
Ook deze heb ik al gelezen – als ebook – maar ik wil de serie graag compleet hebben. Complete series in de kast.. I love it.

10. Extase
Zodat ik de serie eindelijk compleet heb. Ok… Ik mis fallen in love ook nog… Maar ik wil vooral de hoofdserie compleet hebben. Tja.. Ik heb een zwak voor Engelen?

Ik heb deze TTT bewust gevuld met bol.com links. Zie je ze niet? Zet dan je adblocker uit of verwijder je cookies. Ik zou het ontzettend fijn vinden als jullie via mijn blog bij bol.com zouden bestellen; zodat ik de opbrengsten kan gebruiken om de cadeautjes van de boeken adventskalender te versturen.

Zodra we Sinterklaas hebben gevierd, laat ik natuurlijk een mooie haul zien! Maar ik ben ook heel benieuwd welke boeken jullie in de schoen gaan vinden! Laat je het weten?

Tags: , ,

Divider

7 responses to “TTT | Top 10 Boeken die Sinterklaas in mijn schoen mag stoppen

  1. Heir of Fireeeeeeeeeee <3 (is het al opgevallen dat ik me aangetrokken voel tot Celaena Sardothien of is het nog niet duidelijk?). Ik ga heel misschien een filmpje maken met alle cadeautjes die ik van de Sint heb gekregen, mijn laptop kan namelijk filmpjes opnemen, dus met wat geluk kan ik weer filmpjes maken 🙂

  2. Melisa

    Heir of Fire en Storm Glass are amazing! Ik heb Heir of Fire wel als Ebook gelezen, maar ik wil um ook echt hebben 😀 Ik dacht dat dit het laatste boek was toen hij uitkwam, dus ik wilde hem heel snel lezen. Cry T.T toen ik erachter kwam dat er nog 3 boeken aan komen, nu moet ik een heel jaar wachten. Me needs more Celaena! Maar ik het het tussen boek nog 😀 Oh btw dont know if you know, but Maria is probs coming to London 😀 Ik wil er echt heen. <3 Megabus 😀 HoN moet je natuurlijk wel compleet hebben voordat P.C. Cast komt 😀 I hoop dat ik Redeemed van de kerstman krijg 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.