TTT: Mooiste namen van personages

Geplaatst op 13 maart 2014 door Emmy in TTT / 9 Comments

Vandaag een TTT waar je spontaan een baby-wens van krijgt. Nee. Dat is geen hint. Maar het is wel het thema van deze Ten Things on Thursday. De Lady’s hebben ons deze week een lijstje laten maken met de 10 mooiste namen van personages. Ja. Help. Zo veel namen zijn tof. En andere zijn tof maar dan ken ik mensen die zo heten en dat is awkward of ik vind die mensen moeilijk. Ja, je kent het gezeur met namen vast wel. Ik zal even stoppen met raaskalken en mijn e-mail aan mezelf eens openen. Want gistermorgen om half 7 dacht ik wel wat namen te weten. Nu weet ik niet eens meer of ze allemaal wel uit boeken komen.. but who cares?

1. Lily.  Als ik later een meisje krijg, wil ik dat ze zo heet. Dat je het maar alvast weet meneetje :’) Al vanaf toen ik jong was vond ik die naam heeeeel erg mooi.

2. Erin

3. Ellanor

4. Fynn

5. Luna

6. Sage

7. Thyme

8. Simon (Wauw, wat een normale opeens)

9. Heel veel dingen met Lynn er in. Niet dat ik mijn kind zo zou willen noemen, maar ik vind het altijd zo mooi klinken.

10. Monica. Omdat mijn D&D karakter zo heette, en ook een hoofdpersoon uit een van mijn verhalen. Dus ik speel keihard vals maar dat kan me niet schelen. ZO.

PS. Overigens vind ik Ameryllis ook heel tof, maar die komt niet uit een boek denk ik.. volgens mij heb ik gewoon iets met bloemen en de Y.

Tags:

Divider

9 responses to “TTT: Mooiste namen van personages

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.