De Supernatural Book Tag

Geplaatst op 20 december 2016 door Emmy in TAG / 2 Comments

De afgelopen paar maanden zijn er amper nog tags online gekomen op Zon en Maan. Dit had een reden; ik kreeg de indruk dat er zo ontzettend veel tags rondgingen, dat ik ze helemaal niet leuk meer vond om ze te lezen, laat staan zelf in te vullen! In sommige gevallen geldt immers less is more. Daarbij had ik nog genoeg andere content om met jullie te delen. Onlangs werd ik echter door Marielle  getagd voor De Supernatural book tag. Omdat ik een enorm groot fan ben van de serie leek het me tof om deze tag wél in te vullen. Here goes!

Met gifjes. Want supernatural gifjes zijn het leven.

Image result for supernatural chuck gif

  1. Noem je favoriete auteur die je heel graag in het echt zou willen ontmoeten.

Chuck. Nee, grapje. Er zijn zo veel auteurs die ik zou willen ontmoeten, man man man. Maar ook heel veel van mijn favorieten die ik al heb mogen ontmoeten. Ik zou JK Rowling natuurlijk graag ontmoeten (al betwijfel of ik mijn mond open krijg), maar Sarah J Maas lijkt me ook fantastisch.

Image result for supernatural crazy gif

2.  Noem het boek dat ervoor heeft gezorgd dat je aan je gezonde verstand ging twijfelen.

Gezonde verstand? Ehm. Ik heb niet zo snel dat ik een boek niet snap, of dat een mindfuck boek me het idee geeft dat er iets mis met mij is. Nee, ik denk dat List & Leugens het beste boek voor deze vraag is. Want stiekem zijn die boefjes zo leuk. #kaz.

Image result for supernatural demon gif

3. Noem een karakter waar je superhard voor zou vechten.

Marielle noemde een hele rij met mooie mannen. En ik kan alleen maar de halve supernatural cast opnoemen. Oke en mijn current bookcrush Kaz. Maar ik denk dat als ik in List & Leugens zou zitten en ik niet voor Kaz zou vechten, hij mijn benen er af zou zagen. #truestory.

NB. Ik zou niet zo snel voor Crowcrow vechten.

Image result for supernatural hell yeah gif

 

4. Noem de ARC (Advanced Reader Copy) die je hebt ontvangen waar je super blij van werd.

Als blogger mag ik soms een exemplaar van een boek ontvangen voor hij uit is. Ik heb er heel wat in mijn kast en ik koester ze allemaal. Hoewel deze boeken er vaak net iets anders uit zien dan het uiteindelijk boek, is het toch een soort collectorsitem. Ik ga denk ik echter voor een Engels boek, dat is samen met Melisa won tijdens YALC; Caraval (Het Zwarte Hart). Hoewel ik alleen nog maar de Nederlandse heb gelezen, is de Engelse ARC wel superpretty en heb ik er letterlijk een dansje voor gedaan om hem te krijgen.

Image result for supernatural food gif

5. Noem het boek dat je letterlijk verslond.

Ik verslind alle boeken. Dit zijn er echt zo veel…De boeken van Sarah J Maas, die van Darren Shan, Harry Potter, Leigh Bardugo, Marissa Meyer… Zullen we nog even doorgaan?

Image result for supernatural i am not fine gif

6. Noem het laatste boek waar je een dikke boek hangover van had.

Kraai & Koninkrijk.
De feels. Verdomme.

Related image

7. Noem een aanvulling op een serie waarvan je niet had verwacht dat hij je blij zou kunnen maken.

*staat te staren voor boekenkast*

Harry Potter & the cursed child. Want meer Harry Potter. Knal de Fantastic Beasts film er dan ook maar bij.

8. Noem het heetste boek dat je ooit gelezen hebt.

Image result for supernatural hot gif

(voor Melisa)

Nee, geen 50 tinten grijs. Ik denk de Middernacht serie! Of Hof van Mist en Woede. Ik hou wel van smexy verhalen, zolang het hele boek maar body heeft.

Image result for supernatural favorite gif

9. Noem je favoriete stand-alone series

Bedoelen ze hierbij dat je de boeken los van elkaar kunt lezen? Terwijl het samen een serie is? Eh… Middernacht, De Charmed pockets, De Supernatural pockets en ik denk de Soulmates serie.

Image result for supernatural plot twist gif

10.  Noem het meest onverwachte plot in een boek dat je ooit hebt gelezen.

Ik denk dat alle boeken die je als lezers écht goed (als in 5 sterren+ goed) vindt, wel een enorme plottwist hebben die je niet zag aankomen. Dat maakt een boek namelijk spannend en verrassend. Soms zijn deze plottwisten gewoon ronduit kut. Maar wel nodig. En dat zijn de ergste, waarbij je hart er opeens uit wordt gerukt. Ik ga geen voorbeelden noemen, want spoilers. Maar er zijn boeken zat.

Hopelijk heeft niemand door dat ik eigenlijk gewoon niet kan kiezen. Sssst.

Image result for supernatural bad guy gif

11. Noem je nummer 1 boekvriendje

Dan kies ik momenteel voor Kaz en dat is een domme keuze. Sorry.

Image result for supernatural cass gif

12. Noem de boekvriendjes die je wel aan elkaar zou willen koppelen.

Oké, sommige dingen ship ik heus wel. Maar het is toch veel leuker om leuke mannen uit boeken, films en series aan jezelf en je vrienden te koppelen en om het daarover te hebben met dezelfde vrienden.

Nou, ik vond vooral mezelf erg leuk bij het invullen van deze tag… Supernatural heeft werkelijk voor alles een gifje. Echt… ga deze serie kijken, het is het mooiste wat er is. Ik tag Eline en Melisa en ik hoop dat ze zichzelf net zo grappig gaan voelen.

 

Bewaren

Tags:

Divider

2 responses to “De Supernatural Book Tag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.