Storyhunters Extreme Bookblogger- TAG

Geplaatst op 28 april 2014 door Emmy in TAG / 6 Comments

Nee, het is geen Amerikaanse tellsell reclame, maar een ontzettend leuke tag, opgezet door de dames van Storyhunters. Benieuwd hoe extreem ik hem heb ingevuld? Lees dan verder!

Zou jij je blog verkopen als iemand je er 500.000 euro voor zou geven?
Ik kan wel heel hypocriet zeggen: ‘nee never nooit niet want Zon en Maan is een deel van mij!’, maar voor 500.000 euro? Tja, dan wordt het echt wel verleidelijk. Zeker als je geldboom-kweek-poging nog niet gelukt is. Hoewel ik het zwaar klote zou vinden om mijn stukje interwebs op te moeten geven en meteen een probleem zou hebben met mijn bedrijfsnaam, is 500.000 euro wel heel verleidelijk. Dat zou een heleboel een stuk makkelijker maken.

Gelukkig zal er geen koper zijn.. dus.. haha. NEXT.

Je levenlang slechts vijf dezelfde boeken moeten herlezen of geen bezoekers op je blog?
Geen bezoekers op mijn blog, maar dan zorg ik wel dat ik hem eerst verkocht heb voor 500.000 euro. OK? Deal?

De rest van je blog-tijd je kapot ergeren aan een superslome computer of een snelle computer, maar dan vast zitten aan een lelijk blog-design?
Mijn laptop is al vrij sloom. En van slechte blog-looks moet ik huilen. Dus ik erger me liever kapot aan de snelheid dan aan mijn layout.

Nooit meer een recensie schrijven, of geen boekhauls meer showen op je blog?
Dit is gemeen. Dan maar geen hauls.

Al je fictieve crushes komen tot leven, waardoor je er een moet kiezen om de rest van je leven mee te delen, of je hebt slechts een fictieve crush maar die blijft veilig binnen de bladzijdes van het boek, wat jou forever alone maakt?
Oh jongens.. Wat is dit voor een lastige vraag. Ik heb een lieve vriend, dus forever alone zal ik niet zijn.. Dus dan maar 1 fictive crush op papier… Alhoewel… Een groep mannen die strijden om mijn hand vind ik ook wel een mooi beeld.

Een disney prins (prins Eric, Prince Charming, Flynn Ryder etc.) of een vampier (Edward Cullen, Stefan Salvatore, Kaspar Varn etc.) als je ware liefde? Disney. Ik ben nog nooit volledig gecharmeerd door een vampier. Ik vind ze allemaal maar een beetje… te. Doe maar Flynn Ryder a.u.b.

De “gave” van Juliette erven uit de Touching Juliette serie, of uitgekozen worden voor de Hongerspelen?
Je denkt toch niet dat ik ook maar enige kans zou maken bij de Hongerspelen he? Ik heb 0,0 conditie en vind een spin doodslaan al zielig. Ik denk zelfs dat als ik mee zou doen met sadistische kleuters ik nog niet zou winnen. En sorry, ik blijf liever leven.

Kies een boek:

Caster Chronicles of The mortal Instruments?
The Mortal Instruments. Ik vond deel 1 van de Caster Chronicles niet zo heel boeiend en ik vind de wereld van de Shadowhunters wel heel erg leuk. Makkie!

The dark heroine (Heldinnen van de duisternis: Violet, Herfstroos) of de Hush Hush saga?
Helaas moet ik bekennen Hush Hush nog niet gelezen te hebben. Hij staat nog steeds op mijn TBR-lijst. The Dark Heroine heb ik wel gelezen en vond ik erg leuk, vooral Herstroos. Dus mijn keuze valt daarop!

Twilight of The vampire diaries?
Twilight mogen ze van mij begraven en The Vampire Diaries heb ik nog niet gezien/gelezen. Dus ik kies lekker niet.

De Edelsteen-trilogie of Geek Girl?
Ik heb alleen Geek Girl gelezen en hoewel ik ook behoorlijk geeky ben, viel het me toch een beetje tegen. Ik denk dat de Edelsteen trologie beter in mijn straatje past.

The Look of Verkikkerd?
Verkikkerd. Ook al heb ik The Look niet gelezen. Hallo. Nerds in één huis? Instant win.

Touching Juliette-serie of Gesplitst?
Weer een keuze tussen twee boeken waarvan ik er 1 niet heb gelezen. Dus dan kies ik maar voor de Touching Juliette serie, terwijl ik denk dat Gesplitst me erg zal bevallen.

Wat een leuke tag was dit, bedankt Hunters! Helaas moest ik steeds keuzes maken tussen ongelezen boeken, dus dat vond ik wel jammer.. Maar toch was hij leuk!

Tags:

Divider

6 responses to “Storyhunters Extreme Bookblogger- TAG

  1. Haha! Wat een leuke tag! Ik ga ‘m zeker van je overnemen, als dat mag?
    En ik lag echt helemaal in een deuk bij de Hongerspelen-vraag! Man, jij kan wel érg droog zijn. Ik hou van droge humor. Hahaha!
    Leuke antwoorden heb je gegeven ook. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.