Spam je blog!

Geplaatst op 27 mei 2018 door Emmy in Blogspiratie / 21 Comments

De afgelopen paar jaar zijn er boekenblogs gekomen en boekenblogs gegaan. Dit is het mooie van het internet; het verandert continu. Er komen dingen bij, andere pagina’s raken in de vergetelheid.. Soms gaat het zo snel dat het amper bij te houden is!

Onlangs keek ik bij Annabel bij de Friday Five en wat viel me op? Zo veel blogs die ik helemaal niet kende! En daar wil ik natuurlijk wat aan veranderen. Vandaar dat je vandaag je blog mag spammen, zoals dat zo mooi heet. Laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je vertelt over je blog; waar blog je over? Welke recensie vind je het tofst? Wat hoop je te bereiken met je blog? Zomaar wat onderwerpen waar je iets over zou kunnen schrijven. Vergeet vooral je link niet te delen. Of een specifieke blogpost, dat mag natuurlijk ook!

Ik kijk er enorm naar uit om allerlei nieuwe boekenblogs te ontdekken!

Ps. Zelf geen blog, maar ken je er wel een die ik absoluut eens zou moeten bezoeken? Laat deze dan ook in een reactie achter.

Tags:

Divider

21 responses to “Spam je blog!

 1. Wat leuk Emmy. Ik moet even onthouden ook terug te checken van de week voor de anderen. 🙂

  Mijn blog is A Dance with Books. Ik blog in het engels omdat ik zo wat meer mensen kan bereiken. Al gaat het mij meer om de reacties die ik krijg. Onlangs is mijn blog 3 jaar geworden en ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik het zo lang zou vol houden.

  Ik richt mij voornamelijk op fantasie qua reviews maar af en toe wil ik hier wel van afwijken. Discussies vind ik ook erg leuk maar soms moeilijk om ideeën voor te krijgen. Ik vind het ook leuk om verschillende aspecten te delen van mijn leven in mijn maandelijkse wrap up en een beetje van mijn zoon. Misschien ga ik ook wat meer delen wat ik met mijn zoontje leest (hij is nog geen 2) en hoe wij daar mee bezig zijn.

  De blog waar ik voor kies om te linken is er een die ik heb geschreven voor Wyrd and Wonder, de fantasie maand (zoals in november sci-fi maand), die dit jaar voor de eerste keer is. Het is mijn fantasie A tot Z en er zit echt heel veel werk in. Dus hoe kan ik die niet delen? https://adancewithbooks.wordpress.com/2018/05/13/my-fantasy-a-to-z-wyrd-and-wonder/

 2. Ik neem graag de kans om mijn blog even te spammen! Mijn blog heet Once Upon A Page en ik schrijf vooral over YA en Fantasy, en af en toe maak ik uitstapjes naar andere genres (ik ben bijvoorbeeld ook gek op klassiekers zoals Pride& Prejudice en Jane Eyre). Bij mijn blog hoort ook mijn instagramaccount OnceUponAPageNL waar ik regelmatig foto’s post.
  In de komende tijd verwacht ik nog te schrijven over seizoen 2 van 13 Reasons Why (ik schreef eerder een boek-film vergelijking) en a.s. woensdag zet ik een recensie online van het boek The Cruel Prince (Spoiler: ik vond het geweldig).
  Ik ben benieuwd naar de andere boekenblogspam, leuk idee!

 3. Fien De Smet

  Van een blog maak ik geen deel uit maar ik ben wel actief als recensent bij http://www.boekiewoogie.nl . Mijn recensies zijn voorak van YA-boeken en ik zou het heem erg leuk vinden om ooit eens te horen dat iemand wat gehad heeft aan mijn recensies. Bij Boekiewoogie maken we virtuele recensies waardoor je onmiddellijk weet of het boek iets voor jou is of niet!

 4. Oeh wat leuk! Dit is dé gelegenheid om nieuwe blogs te ontdekken!

  Onze blog heet Secrets of the Tales en is nog tamelijk nieuw (nog maar een halfjaar).
  Wij bloggen over YA-boeken, vooral omdat wij onze kennis van boeken graag over willen brengen op anderen en hopen andere mensen, en dan vooral tieners, te inspireren om meer boeken te lezen.

  Ik denk (Celine) dat het artikel waar ik het meest trots op ben de recensie is van Ready Player One. Vooral doordat ik ontzettend veel te zeggen had over het boek en de woorden zomaar uit mijn vingers stroomden.

  https://secretsofthetales.wordpress.com/

 5. Wat tof Emmy! Ik vind het altijd heel erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus ik zal regelmatig de reacties hier in de gaten houden.

  Op mijn blog: Wonderstruck Books blog ik voornamelijk over boeken en ervaringen die meestal boek gerelateerd zijn. Toch probeer ik mijn best te doen er een persoonlijke draai aan te geven in de vorm van dagboekjes etc. Mijn blog probeer ik in één stijl te houden, waardoor ik hoop dat het herkenbaar is en waardoor het (hopelijk) een gezellige sfeer uit straalt. Ik blog nu ongeveer 2 en een half jaar en nog steeds het een van de beste beslissingen die ik ooit gemaakt heb.

  https://www.wonderstruckbooks.nl/

 6. Wat een super leuk idee! Nou ik ben dus Annabel en ik blog op http://www.hetlevenvaneenboekenworm.nl Ik blog nu al een tijdje, het begon echt als een boekenblog maar inmiddels blog ik ook over mijn leven als mama, geek en sinds kort ook over body positivity. Hoewel boeken nog steeds mijn hoofdthema zijn heb ik mijn blog dus een beetje aan mijn eigen leven aangepast. En mijn blog heet nu eenmaal Het leven van een boekenworm en dat bestaat niet alleen uit lezen.
  Ik hoop eigenlijk vooral gewoon nog vele jaren te kunnen bloggen!

 7. Hoe leuk! Ik blog zelf ook. Het is een persoonlijke blog met veel aandacht voor boeken. Wekelijks komt er een review online en ik probeer het te verhogen naar 2 x per week. Alles is te vinden op http://perfectimperfect.wordpress.com. Af en toe probeer ik het ook te hebben over een goeie balans in je leven op verschillende vlakken maar even goed over hoe het mij op dat moment totaal niet lukt. Kom gerust eens een kijkje nemen!

 8. Ik spam graag mee! De site waar ik voor schrijf is The Sassologist. Het is geen boekenblog maar een popculture blog, en daar schrijven we natúúrlijk ook veel over boeken. Recencies, booktags, unboxings van boekenboxen, achtergrondartikelen en meer. We richten ons vooral op YA maar ook thrillers, fantasy en contemporary boeken komen aan bod.
  Ik zeg ‘we’ want we onderhouden de site met z’n viertjes. De site is in het Engels omdat degene die hem heeft opgezet veel internationale vrienden heeft, en omdat een van onze teamleden in de UK woont.
  Naast boeken besteden we ook aandacht aan comics, films, tv-series en andere nerdy shizzle zoals Funko Pops, guilty pleasures en muziek. En dan nu de link:
  http://www.thesassologist.com/

 9. Hoihoi, ik spam graag mee! Ik ben Marieke en ik blog op http://www.mariekesbooks.wordpress.com. Ik ben nu 4 maanden bezig en ik vind het zo leuk! Ik blog over allemaal boekgerelateerde onderwerpen, van recensies tot lijstjes met favorieten of mening-artikelen. Ik vind het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn en zal binnenkort eens op de andere blogs rondkijken 🙂

  Liefs, Marieke

 10. Wat een leuk initiatief, Emmy!
  Ik heb geen eigen blog, maar ik blog binnen de site Hebban https://www.hebban.nl/spot/youngadultclub Wij schrijven recensies van boeken, doen tags, spelletjes, winacties, leestipbrieven, unboxings en eigenlijk alles wat te maken heeft met het Young Adult genre! Ik schrijf ook individuele blogposts, ik werk bijvoorbeeld ook mee aan de Friday Five (het is echt heel leuk!) en ik ben trots op mijn Geekgear Unboxing, hoewel ik de foto’s nog niet zo mooi vind. Leuk om hier andere blogs te ontdekken.

  Liefs, Merel

 11. An

  Leuk initiatief!
  Ik blog sinds een tijdje op https://www.traversingchapters.com/ en schrijf daarbij vooral over young adult fantasy, met soms een uitstapje naar andere genres. Ik publiceer op dit moment 2 posts per week: op dinsdag een recensie over een boek dat ik las en op vrijdag een ander artikel (een lijstje met boeken die ik nog wil lezen, een unboxing, een overzicht van nieuwe boeken,…).
  Mijn blog is in het Engels, omdat ik zo meer mensen hoop te bereiken. Groots dromen kan geen kwaad, toch 🙂

  Liefs, An

 12. Ik ben niet de enige schrijver voor Qreative Minds: https://qreativeminds.weebly.com/. Ik recenseer boeken en interview auteurs van eigen bodem. Maar als je me gevraagd wordt wat voor boeken ik lees, kan ik soms bijna wel janken omdat ik het niet kan uitleggen. Ik lees namelijk van alles en nogwat. Maar dan ook echt. Dus als je mijn recensies op QM bekijkt, zul je een origineel lijstje vinden met fantastische en minder fantastische verhalen. Maar check ook vooral de posts van mijn collega-QM’ers :’)

 13. Ooh, leuk! Het is precies lang geleden dat ik nog eens op zo’n Spam je blog!-post heb gereageerd. Ik ben Liesbet en blog als Zwartraafje over zo’n beetje alles wat boekgerelateerd is. Fantasy is mijn favoriete genre (met een voorkeur voor Urban Fantasy en Paranormal Romance). Daarnaast lees ik ook wel eens een romantisch of spannend verhaal. Ik hou van lijstjes rond boeken dus die verschijnen vrij vaak op mijn blog. Coverlijstjes, een titel-listomania, blogposts die ik graag gelezen heb, … dat soort zaken. Verder toon ik elke twee weken een blik achter de schermen in de vorm van een Foto-update en verschijnt er regelmatig een Blogger Vriendenboek waarin medebloggers zichzelf komen voorstellen. Af en toe komt er ook een auteur aan bod in deze rubriek. De interactie met mede-bloggers en lezers is voor mij persoonlijk het fijnste aspect van het bloggen.

 14. Willen jullie deze blogbericht zo veel mogelijk delen?
  Het gaat over een blog van Yoni met over haar beperkingen Etc.
  Bedankt voor het delen! ❤️ ??
  Groetjes, Diederik Mook en Yoni Van Ekkendonk

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.