Sneak peek: de nieuwe Maren Stoffels (+ Win!)

Geplaatst op 3 september 2019 door Emmy in Winactie / 9 Comments

Vorige week werd ik benaderd of ik interesse had in Room Service, het nieuwste boek van Marel Stoffels. Ik mocht het boek al lezen én jullie alvast laten proeven van het boek. Geloof me, dat is het helemaal waard, want het boek is ontzettend spannend. De kers op de taart is dat ik één van jullie ook nog eens blij mag maken met een exemplaar, zodra het boek verschenen is!

Vier vrienden vieren een verjaardag in een luxe hotel. Maar wat begint als een leuk weekend slaat al snel om in een regelrechte nachtmerrie. Iemand stuurt berichten naar hun kamer, berichten die steeds meer onthullen over wat er een jaar geleden precies is gebeurd. Wat de boodschapper wil is duidelijk: wraak. Een van de vier zal zich moeten opofferen. En als dat niet gebeurt, zal hij zelf iemand kiezen… Net als in het veelgeprezen Escape Room en Fright Night zoekt Maren Stoffels de dunne lijn op tussen lekker griezelen en doodsbang zijn. 

Om de release te vieren mag ik jullie nu al de eerste twee hoofdstukken laten lezen. Hoe? Je kunt het PDF-bestand hieronder downloaden!

Klik hier om de eerste twee hoofdstukken te lezen!

Wil je meer? Dat kan! Ik mag namelijk een exemplaar van het boek weggeven. Ik heb een inhoudelijke vraag bedacht waarvan je het antwoord kunt vinden in de eerste twee hoofdstukken. Onder de goede antwoorden wordt het boek verloot. Meedoen kan tot 11 september.

WIN!

Heel veel succes!

Tags:

Divider

9 responses to “Sneak peek: de nieuwe Maren Stoffels (+ Win!)

 1. Iris

  Na het lezen van de eerste twee hoofdstukken meteen de wedstrijdvraag ingevuld!
  Dit lijkt me een zeer leuk boek, net als escape room en fright night ook waren natuurlijk.
  Fingers crossed!

 2. Ik heb pas Fright Night gelezen en ik vond het zo’n goed boek had het super snel uit. Ben dus zeker heel benieuwd naar dit boek. Ook leuk dat je de eerste twee hoofdstukken al mag prijsgeven, zo word ik alleen nog benieuwder !

  • Annick VG

   Mijn dochters van 15 en 16 hebben fright night en escape room graag gelezen en zijn heel enthousiast over deze 2 hoofdstukken. Daarom doen we graag mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.