Sexy Schaaldieren | Win

Geplaatst op 28 juni 2015 door Emmy in Winactie / 26 Comments

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen, had ik gisteren een extreem awkward date bij Blossom Books. Want jawel, het boek Lobsters is eindelijk verschenen. Nou ja, vanaf maandag ligt hij echt overal in de winkel. Ik besloot wat mooie foto’s te maken van mijn trots en mocht van Blossom ook nog eens iets heel leuks organiseren.

mooiding2

Eindelijk een foto waarbij het neon-effect een klein beetje tot z’n recht komt. Hij is KNAL.

mooiding

Gisteren ontving ik echt niet één, maar wel twee goodiebags! Ik ga een van jullie dan ook blij maken met deze goedgevulde beauty!

winnen

Sorry, beetje gekreukt tijdens de treinreis.. Maar hij zit heus wel vol met toffe dingen.

Dusssss, wil jij kans maken op een super tof cadeautje? Doe dan de volgende dingen:

* Volg mijn blog via bloglovin’

* Deel deze winactie via social media (tag me met @zonenmaan

* Laat een reactie achter waarbij je een awkward situatie die je is overkomen omschrijft.

SUCCES! Op mijn verjaardag (8 juli) maak ik de winnaar bekend!

 

Tags:

Divider

26 responses to “Sexy Schaaldieren | Win

 1. Ik volg je en die winactie ga ik zo via Twitter delen! Zorg dat je klaar zit, want hier komt mijn awkward verhaal…

  Oke, misschien is het niet super awkward als je het leest, maar nog steeds schaam ik mij dood.
  Toen ik 8 jaar was, ging mijn oom trouwen met mijn tante. Het was ook een super speciale dag voor mij, want ik mocht bruidsmeisje zijn. In Spanje hadden wij het perfecte bruidsmeisjes jurkje gevonden en weken lang keek ik uit naar deze grote dag. Mijn familie zou als cadeau een stel kippen geven, omdat mijn oom en tante graag een kippenhok in hun tuin wilde. Ik was (ben) dol op dieren, dus vol spanning wachtte ik af tot zij dit cadeau zouden ontvangen. Toen ik de enorme doos zag, rende ik er als een gek op af. (Ik was 8 don’t blame me) Vervolgens legde ik mijn hoofd op de doos, luisterde naar de kippenen riep ‘Ik kan ze al horen tokken!’ Niet zo slim, want mijn oom en tante wisten toen niet wat zij zouden krijgen. Vervolgens maakten zij de dood open en daar stond een enorme vaas is met van die kleine plantjes. Ik schaamde mij kapot, want ik zou toch echt zweren dat ik die kippen hoorde… Die kippen waren dus al gewoon in het kippenhok gezet, maar ja wist ik veel…
  (Wat deze dag extra awkward maakte is dat ik het perfecte jurkje die avond ook nog ondergekotst had en daarna moesten weggooien omdat het er niet goed meer uitging…)

  Goede herinneringen aan die dag!

 2. nakita

  Ik volg je via bloglovin en wordpress! Al een tijd natuurlijk because your awesome!

  Mijn akward moment is dat ik een keer echt me dag niet had. Ik moest in de bakkerij werken en alles ging mis. Ik eindigde met een doorweekt shirt met ei…. Daarna toen ik naar huis ging was ik me portemonnee verloren toen ik rende om de tram te halen! Ik kwam er achter toen ik thuis was en moest nog boodschappen doen en koken… ik werd ineens toegevoegd door een leuke jongen en die voegde ik dus toe. Hij zei dat hij me portemonnee had en op de beurs op me wachtte dus ik ging snel onderweg! Zag ik hem daar zitten met zijn gebroken arm dus ik knuffelde hem om hem te bedanken en zei dat hij nog van me tegoed had. Toen ik in de tram viel (struikelde over de rand) vind een vrouw me op en ging de conducteur met me flirten…. Toen ik thuis was ging ik eindelijk douchen keek terug op de dag en dacht he wat een rare dag! Toen ging ik film kijken,me vader bijpraten en lekker naar bed om me vervolgens weer een keer te verslapen .. oeps

 3. Joëlle

  Oke het meest gênante wat mij tot nu toe is gebeurd is dat ik in de winkel stond en dacht dat mijn vriend naast mij stond en pakte automatisch zijn hand beet. Terwijl ik niet naar hem keek maar naar de artikel praten ik nog door. Wat bleek was het gewoon een wild vreemde jongen xD we moesten er wel om lachen maar schaamde me dood !

 4. Eerst even snel gedeeld, want wel een beetje trots op je hoor! Lijkt me cool, zo’n boek mogen illustreren. Ehm… een awkward situatie: mijn stagebegeleider is een beetje een zeef qua geheugen. Dus als ze echt even iets moet onthouden, zegt ze het tegen mij. Niet zodat ze het zelf onthoudt hoor, nee: ik mag het dan doen! Maar… toen moest ik een keer iets onthouden en ik zat een beetje in de spanning vanwege m’n afstuderen. Dus ik had het niet goed onthouden, maar natuurlijk beweerde ik bij hoog en laag van wel! Want ik heb daarin eigenlijk nog nooit ongelijk gehad. Helaas kon ze het bewijzen en toen kwamen er toch wel rode wangetjes tevoorschijn!

 5. Monica

  Oke oke oke. Awkward situatie. Dit is ruim 15 jaar geleden gebeurd toen ik nog een hele kleine Monica was maar ik schaam me er nog steeds voor :’)

  Ik was namelijk als kleine Monica (Ik weet niet meer hoe oud ik was, maar ergens tussen de 5 en 10 jaar oud, schat ik), met mijn ouders op vakantie op de camping. Ik vond toen een paar cent op de grond en was daar zo blij mee dat ik besloot deze 5 cent in een automaat te gooien waarvan ik dacht dat het een snoepjesautomaat was. Want ja, er stonden plaatjes van aardbeien e.d. op. Little did I know dat het geen snoepjesautomaat was maar een condoomautomaat en toen ik dus daarna teleurgesteld bij m’n moeder aan kwam omdat er dus geen snoepjes uit deze automaat kwamen, wist zij ook niet hoe ze me dit moest gaan uitleggen…

 6. Charissa

  Gedeeld natuurlijk.
  Heb zoveel awkward momenten gehad.
  Een daarvan was: ik liep met mijn ma de supermarkt in, maar voordat we binnen stonden. Zat ik vast tussen de automatische schuifdeuren, mijn ma liep voor en achter me had ik ook nog mensen lopen. Ik schaamde me dood, maar toch lachte ik erom. Had een enorme rode hoofd van schaamte, daarna vielen er allerlei potten en andere dingen van de plank af. Niet een hele plank maar 1 of 2 dingetjes terwijl jij er net langs bent gelopen en niet eens daarvan in de buurt bent gekomen.

 7. Toen ik nog maar net naar Gent verhuisd was – en ik dus weinig mensen kende – raakte ik aan de praat met mijn (schuin)overbuurman Z. Recht tegenover mijn huis is een restaurant en toen ik zei dat ik daar nog nooit geweest was, vroeg Z. of we daar dat weekend dan niet samen zouden gaan eten. Enthousiast – en nietsvermoedend (ja ik ben soms wat naïef) – zei ik ja. Pas binnengekomen besefte ik dat ik waarschijnlijk had ingestemd met een DATE met mijn buurman van minstens 35 jaar..

  Op de bewuste avond had Z. een papier op zijn raam geplakt zodat ik vanuit mijn raam kon zien dat hij me om 19u kwam ophalen. Schattig, maar ook al best een beetje awkward.. Maar het werd nog veel erger; in het restaurant kende hij iedereen en ging hij me bij elk tafeltje voorstellen. Tijdens het eten voelde ik dan ook de ogen van minstens 20 gasten op me gericht. En hoewel de gesprekken vlot verliepen, merkte ik algauw dat dit voor hem inderdaad een date was.. Toen hij per ongeluk iets over zijn ex vertelde, verontschuldigde hij zich meteen omdat dat ‘voor mij vast vervelend was om te horen’ en hoe ik ook probeerde hem duidelijk te maken dat ik niet op die manier in hem geïnteresseerd was, de boodschap kwam gewoon niet over.. Ik zei zelfs dat ik een vriend had – een klein leugentje, maar ik was toen wel al met mijn huidige vriend aan het daten – maar hij leek het niet te horen. Na het diner wilde hij perse de rekening betalen en toen kwam het awkward moment van afscheid nemen. Ik, al helemaal ingeburgerd in de Vlaamse cultuur, wilde het bij één kus op de wang laten, maar Z. was duidelijk meer van plan. Gelukkig wist ik de zoenen nog net naar mijn wang bij te sturen..

  Thuisgekomen ontving ik meteen een vriendschapsverzoek op Facebook en een chatberichtje dat hij het heel gezellig had gevonden.. De weken die volgden probeerde ik zijn Facebook berichtjes een beetje af te wimpelen en iedere keer dat ik over straat liep kwam hij ’toevallig’ zijn huis uit gelopen.. dit leidde tot nog een hoop awkward situaties – bijvoorbeeld die keer dat hij midden op straat een liedje voor me ging zingen of me aan een andere buurman ging voorstellen die ik al lang een keer ontmoet had – maar hier zal ik verder niet over uit wijden. Uiteindelijk is de boodschap overgekomen dat ik een vriend heb (en ik ben hierbij misschien zo kinderachtig geweest om stiekem precies voor het raam te gaan zoenen zodat hij het zou zien *not my greatest moment*). En nu, bijna twee jaar later, houden we het op straat bij een standaard gesprekje van ‘hey, hallo, hoe gaat het?’. Eind goed, al goed.

  Sorry voor het lange verhaal, maar dit awkward dating verhaal met mijn 35-jarige buurman zit al twee jaar in mijn hoofd en moest nodig eens uitgetypt worden 😉

 8. sabrina wannet

  helemaal super dat je zoiets doet en het boek is er helemaal geweldig uit gekomen.
  nou een awkward situatie:
  Ik heb een opleiding voor het leger gedaan tijdens die opleiding hadden we op de kazerne even vrije tijd. Ik dacht dus nou even lekker een douche nemen en dan schoon naar het avondeten, nou zo makkelijk ging dat dus niet. Ik was bijna klaar met douchen toen het BRANDALARM afging. Ik snel een onderbroek en shirt aan en kletsnat naar beneden naar de verzamelplek. Daar moesten we opstellen en natuurlijk sta ik tussen de jongens (zat in een groep met maar 2 andere meiden) en omdat ik nog zeiknat was zag het er niet uit. Ik schaamde me kapot want daar stond ik dan. Gelukkig bleek het maar een brandoefening maar voelde me super voor schut staan zo in een onderbroek met poesjes en een shirt aan. Het was super koud ik geloof iets van 13 graden en we hebben daar een halfuur in attentie gestaan voordat we weer naar binnen mochten. Was allang blij en ben bijna naar binnen en boven gerend heb het toen de rest van de week nog moeten aanhoren. Nu kan ik er om lachen als ik erover nadenk maar toen baalde en schaamde ik me super erg.

  En heb je bericht gedeeld en volg je blog

 9. Kim

  Ik volg je geloof ik al overal, ook bloglovin’. Daarom zag ik deze actie dan ook voorbijkomen;)
  Mijn awkward ervaring? Ai… Dat is nogal beschamend… Maar goed. Tijdens kerst stonden mijn vriend en schoonvader samen in de keuken heerlijk te koken. Gezellige kerstsfeer, muziek, spelletjes en lekker eten. Geen wonder dat ik in een knuffelige bui was, toch?
  Punt is helaas dat ik mijn schoonvader een enorme knuffel gaf ipv mijn vriend. Gelukkig had ik net optijd door wie ik vast had, aangezien ik op het punt stond die knuffel af te maken met een zoen :p
  Iedereen lachtte zich rot en ik word er nog elke kerst weer mee geplaagd.

 10. Oke awkward..
  Een meisje die mijn vriendin was in groep 8 had onlangs zelfmoord gepleegd. Dus ik ging naar de afscheidsdienst samen met een vriendin en haar familie.
  Tijdens het concoleren van de familie, eerst de vader dan de moeder nog mooie herinneringen opgehaald. Maar toen kwam haar broertje en ik wilde dus gewoon 3 zoenen geven maar dat wilde hij dus blijkbaar niet.. Hij draaide zich helemaal weg, zou me bijna weg duwen.. Ik was eerst nog heel erg verbaast ook tot dat ik besefte dat ik op de afscheidsdienst van zijn zus was.
  Met een heel beschamend gevoel hem en het zusje maar snel een hand gegeven.
  Na de dienst was er later bij die familie thuis nog de gelegenheid om met de familie te praten, daar zou de familie van de vriendin waarmee ik was heen gaan. Maar toen wij onderweg waren werd ik voor mijn huis afgezet. zovan jij mag niet mee.
  Ik voelde me verschrikkelijk en ik heb mij nog nooit zo erg geschaamt.

 11. Nou, na een hele middag nadenken, heb ik me iets kunnen herinneren, maar het is wel een beetje goor, haha.
  Ik was een jaar of 10 denk ik en we waren op vakantie. We gingen wandelen in de bergen en op de terugweg moest ik op een gegeven moment plassen. Maar ik wilde eigenlijk niet ‘wildplassen’, want dat vind ik vies, toen ook al, want al die beestjes. Dus ik moest het ophouden. Maar het was nogal een hele lange weg naar beneden. We gingen wel wat sneller lopen, maar goed, ik moest echt nodig en tja, ik was 10. Op een gegeven moment kon ik het echt niet meer ophouden… Je kunt wel raden wat er toen gebeurde.
  Ik bleef toen de hele tijd achteraan lopen, zodat niemand het zou zien.
  Bijna beneden kwamen we langs een camping en daar gingen we toch maar even plassen. Was ik eindelijk in de wc, was het zo’n vies gat en als 10-jarige, weet je ook niet echt hoe je daar handig mee om moet gaan… Maar ik was het al min of meer kwijt, maar het was vooral voor de vorm. Toen ik terug kwam van de wc vroegen mn ouders wel waarom m’n broek zo nat was en ik zei dat dat kwam omdat de wc een gat was en ik daardoor een beetje over mijn broek heen had geplast. Ik durfde gewoon niet te vertellen dat het al veel eerder gebeurt was, haha.
  Gelukkig stond de auto geparkeerd naast een riviertje, dus daarin kon ik mezelf even ‘wassen’. En gelukkig was het wel een mooie tocht, want bovenin de berg hadden we Edelweiss gezien. Dus aan die herinnering hou ik maar vast. Deze stop ik snel weer weg, haha.

 12. I liiikkkeeeee <3 en ik volg je overal waar kan hahah 🙂

  Mijn awkward situation was vorig jaar toen ik super sexy wilde zijn ondanks de maandelijkse pret, dus wel gewoon een string aandoen, maar dan met een dikke witte flap erin omdat ik tampons kutdingen (hoe ironisch?) vind. Maar dan wel een zwarte string met een witte dikke flap met zijflapjes, natuurlijk…

  Oké dus ik ging naar school in een fancy lange rok, tot ik met de hak van mijn slipper op de onderkant van mijn lange rok stond en erover struikelde. Ik viel op de grond en mijn rok zakte aan de bovenkant af tot mijn knieën. Het ergste was de zwarte string met de witte flap die gelijk voor iedereen te bewonderen was. God wat heb ik gehuild van schaamte :')

 13. ik doe mee 🙂 De cover is echt mooi geworden.
  maar 1 awkward situatie ? ik heb er zoveel om uit te kiezen xd
  Deze is van al een hele tijd terug. Mijn Allereerste dag op de middelbare school. Ik moest iets later naar de klas gaan als de andere leerlingen , dus iedereen zat al aan een tafeltje en ik had een plaatsje achteraan gezien. Terwijl ik naar dat tafeltje aan het stappen was , struikel inneens in het midden van de klas. Iedereen mega hard lachen natuurlijk , ik had het liefst mijn hoofd in mijn rugzak verstopt. Wat een geweldige eerste indruk…

 14. Marjolein (Nijntjuh88)

  Ik maak graag kans dus hierbij mijn meest akward moment: Nadat ik een zomer in Italie had gewerkt als Animatrice gingen we met school op wijnreis. Met in het ene oor een oortje muziek vertelde ik een vriendin over Italie en dat ik gekust was door iemand en ik dat niet prettig vond zeker niet omdat het mijn eerste kus was. Ik dacht dat ik dat alleen tegen mijn vriendin vertelde, maar toen ik klaar was met mijn verhaal draaide de leraar waar ik een beetje verliefd op was zich om en zei: ‘Dat hoef je niet te rekenen als je eerste zoen’.
  Ik was daarna rood en durfde niks meer te zeggen. Ik weet nog steeds niet hoeveel mensen in de bus mij gehoord hebben.

 15. Marije

  Oeh ik doe graag mee! Ben zo benieuwd naar dit boek 🙂 En de cover is natuurlijk prachtig!

  Ik heb gelukkig nog niet enorm verschrikkelijk gênante momenten meegemaakt, maar er zijn wel een paar momentjes die me altijd zijn bijgebleven. Toen ik een jaar of acht was, bijvoorbeeld, en in de supermarkt onder de jas van mijn moeder probeerde te kruipen, alleen bleek het een wildvreemde vrouw te zijn met precies dezelfde jas… En toen ik een jaar of vijftien was, liep ik per ongeluk keihard tegen zo’n glazen plaat op het station aan, omdat ik hem gewoon niet zag! Daar waren ook veel te veel mensen bij helaas xD Laten we hopen dat het daar voorlopig bij blijft! O, wacht, ik bedenk me net nog iets veel ergers… Ik was een keertje op date met een superleuke jongen… En toen poepte er dus een vogel op me. Dat was misschien nog wel de verschrikkelijkste xD Bij nader inzien heb ik dus toch wel redelijk wat awkward momentjes meegemaakt :p

 16. Ik volg je al op Bloglovin en voor ik dit bericht las, heb ik al een tweet over de actie geretweet, maar ik zal er zelf ook nog even eentje versturen. 🙂 Een awkard moment? Ik had er dit weekend nog eentje. Ik was met een schrijfvriendin in een restaurant en we hadden net het toetje besteld. Ik de “Chocolade Fantasie”. Dat klonk wel goed in mijn oren. Terwijl we wachtten op de bestelling, kletsten we wat met onze buren over onze schrijfsels. En praten over schrijven maakt me gewoon superblij. Dus toen de ober ons toetje kwam brengen, zei ik bij het zien van dat gigantische bord met chocoladetaart, chocolademouse en chocoladeijs even net iets te enthousiast en lacherig: “Oh! Ik ben dol op Chocolade Fantasie!” En toen keek ik op naar de ober en zag dat hij een donkere huid had. Oeps, volgens mij kwam dat net verkeerd over!

 17. Haha hilarisch al die awkward momenten hierboven 😀 Ik volg je natuurlijk al overal en hier een awkward verhaaltje van mij (keuze genoeg, haha).
  Ik zei ooit eens op Twitter dat ik een bepaalde Belgische komieker titaal niet grappig vond. Je kan het al raden: ondanks het feit dat ik geen @ gebruikt had, kwam die persoon mijn tweet te lezen en vond die het nodig daarop te reageren “dat hij nochtans heel erg zijn best deed hoor”. Euh, oké, awkward. Het werd nog erger toen hij me begon te volgen en dan random tweets begon te favoriten. Echt niet cool eigenlijk want als komieker moet je er toch tegen kunnen dat niet iedereen je grappig vind :’) Ik heb hem uiteindelijk geblokkeerd zelfs want het werd écht raar :’)

 18. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee 🙂 Ik heb getweet met de naam @xrowananne.
  Een awkward situatie die me laatst nog is overkomen, is toen ik per ongeluk een Whatsappje in de verkeerde groepsapp stuurde. Ik heb een grote groepsapp met mijn hele vriendinnengroepje, maar ook een aparte met 4 van de 6 meiden omdat we samen een schoolopdracht deden. Laat ik nou net een niet zo aardig berichtje over een meisje in de verkeerde groepsapp plaatsen.. Ik schaamde me echt dood!

 19. Janita

  Leuke winactie, ik doe graag mee! De cover is echt supergaaf geworden!
  Een awkward situatie die mij is overkomen is dat ik, toen zat ik nog op de middelbare school, een keer met de bus naar school ging. Bij de bushalte moest ik oversteken, in de weg zaten een aantal kuilen en hobbels, ik ben keihard gestruikeld en kwam languit op de weg terecht. Auw…

 20. Ik heb een tijdje nagedacht over een awkward situatie en vind het best moeilijk er een te bedenken. Uiteindelijk heb ik er een uit mijn geheugen naar boven weten te ‘vissen’. Na mijn MBO opleiding besloot ik om te gaan werken als Au Pair in Luxemburg. De meerderheid van de mensen spreekt daar Engels en ik had een leuk groepje Engelse vrienden daar. Mijn Engels was en is niet zo goed, dat was dus wel een uitdaging! Op een dag zat ik in de auto en vertelde ik dat mijn moeder haar, haar had geverfd (my mother painted her hair) en iedereen moest heel hard lachen.. Ik snapte er niets van, tot mij werd uitgelegd dat ik vertelde dat mijn moeder haar haar had geverfd met een kwast! Ik had dye moeten gebruiken. We hebben het hier nog vaak over gehad en er erg hard om moeten lachen! Dit zeg ik nu nooit meer fout!

  Ik volg je en ga er zo nog een leuke tweet over versturen!

 21. Mijn super awkward situatie? Ik moest er even lang over nadenken, maar heb mij toch nog één herinnerd. Ik was nog een jonge tiener en was heel awkward wanneer er (hele knappe) jongens in de buurt waren. Ik wilde stoer doen om erbij te horen en sprong van een verhoging naast het zwembad voor een bommetje waarbij het water heel hoog omhoog zou spatten. Wat echter daadwerkelijk omhoog spatte toen ik in het water belande was mijn bikini topje…

  p.s. ik volg je al via bloglovin’ en ga je winactie nu direct delen op Twitter 🙂

 22. JJ

  Mijn awkward moment….. Jeetje…

  4 September 2014 was mijn eerste schooldag- met lessen- op het RML, de dag daarvoor had ik mijn boeken opgehaald, maar omdat er iets mis was met mijn rooster had ik die nog niet gekregen en kon ik nog niet op magister. Ik was een instroom leerling, de afgelopen jaren had ik op een ander school gezeten.
  Maar goed, ik ging dus elke keer naar de concierge toe om te vragen waar ik nu les had, maar mijn school heeft nogal veel verdiepingen en ik was nieuw dus ik verdwaalde nogal vaak. Tot ongeveer het 6e uur ging het goed, maar bij mijn laatste 2 uur ging het helemaal mis. De concierge gaf mij blijkbaar vanaf het 7e uur de verkeerde nummers van de lokalen, waardoor ik uiteindelijk in een Latijn klas van V6 terecht kwam en dat terwijl ik zelf in H4 zit/zat. De v6 klas had mij enorm lopen uitlachen… En ik schaamde me zo erg toen ik mijn boeken bij elkaar greep en de klas uit stormde

  Het is niet bepaald awkwards maar voor mij kon mijn eerste lesdag niet awkwarder eindigen…. Sindsdien vertrouw ik de concierge ook niet meer XD

 23. Sylvia

  Super leuk dat je deze cover hebt mogen ontwerpen! Getweet.
  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een mooie dag toe morgen!
  Nu mijn awkward verhaal, tja, ik denk dat ik aanleg heb voor het vergeten van dat soort momenten (zal ze vast wel hebben) of het niet zie als zo’n moment eerder zo van tja dat ben ik gewoon niets vreemd toch? Toen ik op de basisschool zat had ik oorwarmers met Mickey Mous erop en Mickey zelf had een koptelefoon op en een bandjesrecorder in zijn handen. Het kon (en kan, draag nog steeds oorwarmers, alleen geen Mickey meer) niets schelen dat ik de enige met die dingen op mijn oren was. Wel waren er een aantal meiden van een klas hoger die het wel grappig vonden om mij (en mijn vriendinnen) op het schoolplein achterna te lopen en net te doen of ze een koptelefoon op hadden en naar muziek luisterden (dus ze liepen ons swingend achterna). Wat ze niet zo leuk vonden was dat we ze compleet negeerden. Ik vond het vooral awkward dat zij zich zo gedroegen. (Uiteindelijk hebben ze mij in een hoek gedreven, puur uit frustratie, maar dat is weer een ander verhaal.)

 24. Ik heb al vijf jaar een vriend waar ik ontzettend blij mee ben. Helaas was onze eerste kus in mijn beleving nogal gênant, wat tevens überhaupt mijn eerste kus is haha. (Al zou ik het niet over willen doen hoor) Het is iets waarbij ik me nog steeds gegeneerd voel als ik eraan terug denk.

  Mijn vriend en ik zagen elkaar voor de derde keer en het was een feestje bij vrienden van hem thuis. We hadden nog niet gezoend of wat dan ook. We zaten naast elkaar op de bank de hele tijd samen te kletsen wat ons natuurlijk veel gegrijns van zijn vrienden en gefluister opleverde. Ik als onervaren meisje vond dat al heel erg van oh ze hebben het over ons, wat gênant. (terwijl dat helemaal niet zo was natuurlijk) Ik sliep bij een vriendin en het was helaas tijd om naar huis te gaan, me vriend die toen nog me date was liep mee naar de deur. Voor natuurlijk het spannende moment. De kus. Die vriendin van mij was zo lief om naar buiten te gaan en ons alleen in de hal te laten. Precies op dat moment kwamen er een stuk of 5 van zijn vrienden bij staan die ongegeneerd gingen staan kijken, nog net geen popcorn erbij pakte en zoenen riepen. Ik werd super zenuwachtig en super rood, was jong, onervaren en onschuldig dus ja dan is dat behoorlijk spannend zo eerste kus en dat gestaar hielp niet echt mee. Hij had zoiets van ach laat lekker boeie dat ze erbij staan, dus hij zoende me soort van, ik was echter zo zenuwachtig dat het een zoen van ongeveer 3 seconde werd. Vervolgens rende ik (najah ik was zo blij dat het half huppelen half rennen was) naar buiten, voordat hij ook nog maar iets kon zeggen om vervolgens natuurlijk het gelach van zijn vrienden te horen en me buiten te staan dood schamen omdat ik zo snel de kus verbrak en huppelend was weggerend. (Iets wat me vriend alleen maar schattig vond)

  De keer erna dat we elkaar zagen begon ook alweer door mijn schuld lekker gênant. Ik ging naar hem toe om hem op te halen van de trein. Hij wilde mij een zoen geven als hallo, maar daar kwam het verlegen onervaren jonge meisje weer. Ik wilde hem op dat moment een knuffel als hallo geven. Dus dat begon ook alweer lekker akward. Hij stond ook heel verbaast te kijken van wat ik aan het doen was en dat leverde ons een paar genante minuten stilte op, waarin ik hem vervolgens toch maar gewoon (Gelukkig) een zoen gaf. Het was ook niet dat ik het niet wilde eerder dat ik me gewoon geen houding wist te geven met het hele gebeuren omdat ik nog nooit een vriend/jongen/scharrel of wat dan ook had gehad. Gelukkig vond hij die dingen alleen maar leuk en zijn we nog altijd heel erg gelukkig samen. Dit zijn wel moment waarvan ik nog steeds nerveus wordt als ik eraan terug denk en lichtjes rood. Echter zou ik het in geen 100 jaar over willen doen! Ondanks dat ik het nog steeds gênant vindt denk ik er wel met heel veel plezier aan terug.

  Alles gedaan wat hiervoor moest!
  Op twitter gedeeld met Thunderstruckbooks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.