Schrijfwedstrijd (dag #4)

Geplaatst op 4 december 2013 door Emmy in Boeken Adventskalender 2013, Schrijven, Winactie / 5 Comments

 

Vandaag kunnen de schrijfliefhebbers onder ons naar hun schrijfveren grijpen, want vandaag is de start van de schrijfwedstrijd. En, zoals jullie eergisteren in mijn tag hebben kunnen lezen, ben ik een behoorlijke Harry Potter fan, en dus kon ik het niet laten om ook daar een opdracht aan te koppelen. En wie houdt er nou niet van een goede fanfic?

Wat is de opdracht?
Schrijf een scene van maximaal 1500 woorden waarbij je jezelf in de wereld van Harry Potter plaatst. Dat kan zich plaatsvinden op Zweinstein, in Londen, maar ook gewoon lekker in je eigen achtertuin. Vereist is wel dat je een magisch element laat terugkomen en dat je zelf ook een rol speelt, maar verder ben je helemaal vrij om te doen en te laten wat je wilt.

En natuurlijk is er ook een mooie prijs te vergeven. Het spannendste/leukste/grappigste/ontroerendste verhaal krijgt een super leuke Deathly Hallows armband van Custom Jewels.

Lever je verhaal uiterlijk op 31 december in bij eruijven@gmail.com en wie weet krijg jij dit super leuke armbandje binnenkort thuisgestuurd.

Heel veel succes met schrijven allemaal! En daarnaast wil ik Custom Jewels heel erg bedanken voor het sponsoren van deze prijs. Kijk vooral ook op hun facebook en twitter pagina om op te hoogte te blijven van leuke acties

Tags:

Divider

5 responses to “Schrijfwedstrijd (dag #4)

  1. Ik zit niet zo lekker meer in de wereld van HP, dus ik denk er even over na. Heb de link wel even gedeeld op Twitter want ik ken genoeg mensen die dol zijn op schrijven!

  2. :'( Zit ik net lekker in het verhaal… Zit ik al bijna aan mijn woorden (nu op 1000 woorden ong). En moet echt nog HEEEEEEL veel xD
    Geloof dat het tijd is om mijn verhaal in te korten…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.