Rebus-winactie: Hof van Doorns en Rozen

Geplaatst op 22 februari 2016 door Emmy in Winactie / 7 Comments

9789000348275_download

Yes, een van mijn favoriete schrijfsters, Sara J Maas, is weer met een boek verschenen in het Nederlands! Eindelijk kan ook heel Nederland gaan genieten van Hof van Doorns en Rozen, een hervertelling van Belle en het Beest. Ik las het boek al in het Engels en leverde een quote aan voor de catalogus van Best of YA. En omdat ik het boek zo fantastisch vond, kan ik echt niet wachten om het boek opnieuw te lezen. Want herlezen is heerlijk.

Ik vond het boek echt fantastisch en ik stond dan ook te springen om het feit dat ik mocht meewerken aan een super leuke winactie georganiseerd door Best of YA. Zeven verschillende bloggers zullen hieraan meewerken. Zonder hen zal je niet kunnen winnen.

En wat is de winactie dan?

Een rebus-winactie! De rebus bestaat uit zeven woorden en die zeven woorden zijn te vinden op zeven verschillende blogs. Hier op Zon en Maan vind je het eerste woord. De volgende blogs zijn: Reviews & Roses (dinsdag), Pluizenbol (woensdag), Booknuts (donderdag), Oh My Book (vrijdag), Nerdygeekyfanboy (zaterdag) en Serendipity Books. (zondag). Samen vormen die woorden een zin, wat de uitkomst is van de rebus.

Benieuwd wat het eerste woord is? Daar gaan we!

Woord 1 nu echt goed

Schrijf je woord ergens op en ga morgen kijken bij de blog van Jessica!

Puzzel mee met de rebus-winactie en mail je zin naar prijsvraag@unieboekspectrum.nl voor woensdag 2 maart 23.59 uur. Er worden VIJF exemplaren van Hof van Doorns en Rozen verdeeld onder de deelnemers die de rebus goed hebben. Wees er dus snel bij, want dit boek is het echt waard!

Komende maand zal dit boek in samenwerking met Van Goor nog vaker besproken worden op Zon en Maan.

Tags:

Divider

7 responses to “Rebus-winactie: Hof van Doorns en Rozen

  1. Jet

    Wat een gave winactie! Geen winactie waarbij je gewoon een reactie moet achterlaten en extra punten krijgt voor het volgen via Social Media, maar echt een actie waar ne iets voor moet doen

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.