Raad de omslag en win!

Geplaatst op 10 december 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015, Winactie / 10 Comments

BAK2015_banner

De tweede winactie voor vandaag! Worden jullie het al een beetje zat? Tja, er zijn nu eenmaal zo veel prijzen gedoneerd, dat er op sommige dagen meerdere prijzen worden weggegeven. Anders zouden we halverwege januari nog niet klaar zijn.

In plaats van een leuke reactie of een verhaaltje schrijven, staat deze winactie weer in het teken van een opdracht. Ik heb namelijk een stukje cover uitgeknipt en het is aan jullie om te raden welk boek dit is! Onder de goede antwoorden in mijn mailbox, zal ik de prijs verloten.

Let op: alleen antwoorden via de mail worden goedgekeurd!

raaddecover

Denk jij het te weten!? Mail je antwoord dan voor 18 december naar boekenadventskalender@gmail.com onder vermelding van ‘omslag geraden’.

Heel veel succes!

Tags: ,

Divider

10 responses to “Raad de omslag en win!

  1. Woehoe ik heb het geraden! Maar toch ga ik de winactie aan mij voorbij laten gaan, want dit boek is niet helemaal mijn genre. Hopelijk gaat de toekomstige winnaar er veel plezier aan beleven 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.