Over de boeken adventskalender dit jaar…

Geplaatst op 29 november 2019 door Emmy in Overig / 8 Comments

Jarenlang – wel 6! – heb ik met veel plezier de boeken adventskalender georganiseerd en ik kreeg een aantal vragen of ik dat dit jaar weer zou doen.

Hoewel ik dit natuurlijk heel graag willen doen, heb ik besloten om er dit jaar even niks aan te doen. Dit vind ik jammer, maar mijn gezondheid en die van ons meisje gaat even voor. Ik heb het te druk op mijn werk en daarnaast besteed ik mijn tijd liever met een boek of serie, dan dat ik mezelf weer helemaal in de knel werk.

Jammer, maar helaas.

Wie weet volgend jaar weer… Ik vond het namelijk heerlijk om heel veel boeken weg te mogen geven.

Heel veel liefs.

Tags:

Divider

8 responses to “Over de boeken adventskalender dit jaar…

  1. Heel begrijpelijk. De gezondheid van jou en je meisje komen voor al het andere dat is niet meer dan logisch zoals Audrey ook al zegt. Wens jou en je gezin in ieder geval alvast een hele fijne decembermaand toe ?

  2. Petra

    Lieve Emmy,
    Natuurlijk is dat helemaal prima! Geniet van de laatste loodjes – December is een hele speciale tijd en zo zwanger geniet je er dubbel van. We gunnen je allemaal je rust en een fijne zwangerschap.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.