Onderzetters voor lezers + WIN!

Geplaatst op 19 mei 2018 door Emmy in Winactie, Zon en Maan Illustraties / 35 Comments

Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe mogelijkheden om doodgewone producten te veranderen in iets wat te maken heeft met boeken of met mijn favoriete fandoms. Zo kan ik – soms heel subtiel en soms niet – de wereld laten zien dat ik dol ben op lezen. Niet dat mensen dit niet weten, het gaat natuurlijk om het idee! Zeker nu in zelf ook boxen samenstel heb ik nog meer voelsprieten openstaan om toffe dingen te vinden. En soms vinden die toffe dingen jou! Zo werd ik onlangs benaderd door Studentendrukwerk of ik interesse had om samen te werken.

Studentendrukwerk staat bekend om zijn producten; alles wat een student maar nodig kan hebben, bedrukken ze. Denk aan schriften, verslagen, boeken, mappen, t-shirts en bierviltjes. En deze laatste mocht ik laten drukken. Handig, dacht ik, want wij hebben net een nieuwe tafel en dan vind ik het zonde als hij zo snel beschadigd zou raken. En in de zomer drink je nu eenmaal eerder een lekker koud glas met water of limonade. Heerlijk!

En toen begon ik te twijfelen; wat voor ontwerp moest ik maken? Wilde ik een algemene leesquote gebruiken? Of misschien een ontwerp voor een label wat ik eerder had gemaakt? Eentje ter promotie van mijn blog of bedrijfje? Of iets wat ik heel tof vindt; iets wat ik eventueel ook cadeau kan doen aan andere fans. En toen wist ik het. Ik was namelijk ook bezig met het ontwerp voor Celebrate Books en besloot delen van dit ontwerp te hergebruiken. En zo ontstond dit Night Court ontwerp. Net alsof je limonade aan het drinken bent met Rhys, Az of Cassian, toch?

Ik ben er zelf heel blij mee; ik vind dat mijn ontwerp goed tot zijn recht is gekomen. Ik moest natuurlijk wel rekening houden met het feit dat bierviltjes nooit helemaal wit zijn, en de kleuren dus altijd wat donkerder worden.. Ik moet zeggen; ik was echt blij verrast met de kwaliteit! De viltjes kunnen goed tegen een stootje en zijn dik genoeg. Ik ga ze zeker in gebruik nemen, want ik vind ze zelf echt superleuk geworden.

Maar ik heb er geen vijftig nodig, natuurlijk. Daarom leek het me leuk om een aantal van jullie blij te maken!

Ik verloot drie pakketjes met daarin VIER onderzetters, zodat je meteen een setje hebt.

Ik ga drie mensen (hopelijk) heel erg blij maken.

Hoe doe je mee?

 • Breng je vrienden/fans/familie op de hoogte van deze winactie via bijvoorbeeld social media
 • Laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je vertelt wat je favoriete drankje is
 • Doe dit voor 31 mei, want dan loopt deze actie af.

Succes en wie weet drink jij binnenkort je favoriete drankje vanaf deze toffe onderzetters!

 

Tags:

Divider

35 responses to “Onderzetters voor lezers + WIN!

 1. Sanne

  Thee en Colaaaaaa!! Ik ben een echte theeleut, ik drink het de hele dag, s’avonds drink ik nog graag een glaasje cola.

 2. Patty van Leijsen

  Mijn favoriete drankje? Mag dat ook geen alcohol zijn, haha? Dat vind ik namelijk helemaal niet lekker… Ik hou van Fanta. En dan geen SiSi he, de Fanta-Fanta. Het is zelfs zo erg dat ik soms midden in de nacht wakker word en zulke grote cravings heb dat ik mijn bed uit moet om Fanta te drinken. Raar kind ben ik, hè? Met mijn Fanta-cravings…

 3. Mariska

  Ze zijn echt ontzettend leuk!! Ik doe niet mee, want ik gebruik het zelf niet.. dan gun ik het liever aan mensen die er echt blij mee zijn!!

 4. Mirjam

  Ik drink het liefste cola en taksi. Al drink ik mijn cola niet koud (wat iedereen raar vindt), gebruik ik toch altijd onderzetters. En deze zijn veel mooier dan degene die ik nu heb 😍

 5. Eva Verheye

  Gogh, dat is even een moeilijke vraag tijdens de winter is mijn favoriet drankje een warme chocomelk om op te warmen tijdens de koude dagen!
  Tijdens de zomer is dat een heerlijke cocktail eender welk eentje is lekker tijdens de warme zonnestralen om een terras.

  Een originele actie, Emmy!

  • Nina Bonte

   Bijna op kamers! Spannend.. dat kan natuurlijk het beste met een heerlijke ijsthee peach of een muntthee die ik vervolgens op een onderzetter kan zetten om mijn nieuwe tafel mooi te houden 😉

 6. Eva

  Gogh, een moeilijke vraag. Tijdens de winter is mijn favoriet drankje een warme chocomelk tijdens de koude winter dagen om je op te warmen.
  Tijdens de zomer een cocktail in de warme zonnestralen op een terras.
  Originele actie, Emmy!

 7. Anoushka

  Euh ik heb er een paar favo.. Spa citroen, bitter lemon of gewoon ijskoud water! Wat een super leuke actie zeg!!

 8. Vera Verloop

  Leuke onderzetters!! Wauwie. Hmmmm, eat drink ik graag…? Ik schenk mijzelf regelmatig frisse fruitdrank appel-peer in. Best wel saai, maar ik drink zo 2 pakken op een dag leeg. En dat terwijl ik een heel slechte drinker ben, haha.

 9. Daniek

  Mijn favoriete drankjes zijn toch echt wel Lipton Ice Tea of een glas koude cola! Een supertoffe winactie💕

 10. Medusa

  Wat een onwijs leuke onderzetters. Mijn lievelingsdrankje buiten thee om is cola 🙂 of ijsthee ook zo lekker 😋.

 11. Allereerst wil ik zeggen dat ik de onderzetters heel erg goed gelukt vind. Ik heb nog geen goodies met deze quote, dus ik doe graag mee met de winactie. Ik heb de link geretweet en de link hier als website neergezet.
  Afhankelijk van het weer: een fris colaatje, een jus d’orange met ijsblokjes, droge witte wijn. Prosecco in de zomer! Aangezien ik veel verschillende favoriete drankjes heb, wil ik de bierviltjes heel graag winnen!

 12. Sofie

  Gave blog! Mijn favoriete drankje is Oasis. Dat is voornamelijk in België en Frankrijk te koop en heb ik ontdekt op vakantie. Ik ben altijd blij als er nog over is tegen de tijd dat ik weer thuis ben.

 13. Sofie

  Gave blog! Mijn favo drankje is toch echt Oasis. Niet in NL te koop, helaas. Maar wel in België en Frankrijk. Ik heb het ontdekt tijdens een vakantie en ben altijd blij als er nog over is tegen de tijd dat we weer thuis zijn☺️

  Ps: misschien dat ik 2x heb gereageerd, want ik kreeg een foutmelding bij mijn eerste reactie 🙈

 14. Dominique

  Oh wat een ontzettend leuke onderzetters!!!!! Ik hou ontzettend van Chocomel.. daar kan je me dus echt voor wakker maken. Een rose biertje op het terras vind ik ook fijn, maar Chocomel is echt de Winnaar!

 15. Ah deze zijn echt prachtig! Mijn favoriete drankje (koffie telt niet mee, want dat is puur noodzakelijk) is toch echt Gin&Tonic, het liefst met komkommer en zoethout er doorheen <3

 16. Op dit moment drink ik het liefst aardbei sinaasappel drank uit de koeling! Deze onderzetters passen goed bij mijn tape die ik al heb hihi.

 17. Sameen

  Mijn lievelingsdrankje is lekker ouderwets maar: limonade vooral op een echt warme zomerse dag uit de koelkast. Ps. I need this in my life

 18. Anika

  Mijn favoriete drankje is icetea, en daarbij maakt het mij niet uit welke soort icetea het is, want alles is lekker 🙂

 19. Sylvia

  Leuk! Waag graag nog een kansje op het nippertje!
  Ik drink het liefst water en anders thee, maar een vers sapje zo af en toe is ook heerlijk 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.