Nom Nom Nom-TAG

Geplaatst op 19 april 2014 door Emmy in TAG / 7 Comments

Vandaag eens een wat andere tag dan anders! Op de blog van Miranda kwam ik een wel heel leuke tag tegen die wel heel erg past bij foodlovers like moi.

Wat vind jij lekker wat iedereen vies vind, en andersom?
Oh hier moet ik meteen heel erg over nadenken hoor…. Want ik weet niet echt wat iedereen vies vind en ik lekker. Ik weet dat mijn vriend minder van bepaalde dingen houdt, maar ik kan even niet op datgeen komen wat ik dan heel lekker vind. Ja chocolade. Heu.. Maar daar houdt bijna iedereen van.

Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Pasta. Ik hou echt van pasta en kan dat bijna iedere dag wel eten. Allerlei soorten… Macaroni, tortellini, lasagne… Ga zo maar door. Heerlijk! Ook leuk om allerlei sausjes te proberen.

Oh en bakken vind ik ook heel leuk om te doen! Met verjaardagen allerlei soorten taart en cake en met halloween altijd speciale koekjes.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag willen eten?
Elke dag? Dat lijkt me nogal saai, niet? Ik vind het juist veel leuker om af en toe ergens te gaan eten, want dan blijft het speciaal. Maar dat doen we dus bijna nooit. Ik hou er wel van om naar de Chinees, Japanner of Italiaan te gaan, al gaat een gewoon cafe/restaurant er ook gewoon in. Jammie!

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, hoe zou deze dan heten en wat zou er op zitten?
Broodje Emmy, met mozarella, pesto, rucola, tomaatjes en parmaham. Niet zo speciaal dus, maar ik ben wel echt dol op zo’n broodje. Maar die bestaat al.. Hmm.. Dan is een broodje Emmy serano- of parmaham met rucola en eiersalade. Zo. Jammie.

Deel een handige kooktip:
Leg een houten lepel over je pan kokende pasta, dan kookt hij niet over.

Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Zelf pasta maken. En nog veel meer andere heerlijke dingen.

Zelf koken/eten bestellen/buiten de deur eten?
Zelf koken, dat doe ik verruit het meest en is ook het enige wat in ons budget past. Ik vind het heel erg leuk om te koken, al moet ik er wel puf voor hebben.

Ben je ergens allergisch voor?
Qua eten kan ik slecht tegen verse ananas. Dat prikkelende gevoel in je mond wordt bij mij zo extreem dat het dagen blijft hangen en ik niet meer kan eten van de pijn. Jammer joh, want ananas is zo lekker!

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/dagen/weken?
Smeerkaas. En kaas met rucola op mijn broodje.

Wat is je favoriete toetje?
Griesmeelpudding, bananenpubbing, mona toetjes, ijs vla.. ga zo maar door. Ik hou van toetjes! In een restaurant kies ik meestal een dame blache. Oh wacht.. tiramisu.. OMG. Jammie.

Wat zijn jullie voedselvoorkeuren?

Tags:

Divider

7 responses to “Nom Nom Nom-TAG

  1. Met drie planken vol kookboeken én een aparte recepten-rubriek op mijn site, spreekt het voor zich dat ik regelmatig nieuwe gerechten uit probeer. Vooral grappig is het feit dat ik ondanks die grote verzameling recepten vaak zelf ter plekke iets bedenk. 🙂
    Er zijn niet ontzettend veel dingen die ik niet lust, maar anijs is daar wel één van. Een favoriet toetje uitkiezen lijkt me dan weer super moeilijk, want daar zijn er wel heel erg veel van. 😉

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.