My Harry Potter Life TAG

Geplaatst op 13 januari 2017 door Emmy in TAG / 8 Comments

Ik werd alweer een aantal weken terug door Joost van NerdyGeekyFanboy uitgedaagd om de Harry Potter Life TAG in te vullen. In deze tag zal mijn leven op Hogwarts worden bepaald aan de hand van vier boeken. En dat wordt een hele uitdaging, want ik fantaseer vaak zat hoe het is om op Hogwarts te zitten! Deze tag is bedacht door Michelle van  The Writing Hufflepuff heeft deze tag bedacht.

Ik heb gekozen voor de volgende vier boeken:

Goed, laten we meteen doorgaan met de vragen. Hopelijk ziet mijn leventje op Zweinstein er leuk uit!

1 Your wand: Open book 1 at a random page. The first noun you see will be what your wand is made of.

Het eerste zelfstandig naamwoord wat ik tegenkwam in List en Leugens was het woord stopverf. Stopverf it is. Magische goedje, hoor!

2. Your pet. Does book 2 have animals? One of those animals will be your pet. If the book doesn’t have any animals, then I’m sorry but you’re petless.

Ja, waaronder een wolf. Dus een fae wolf it is. Oeh.. Magisch. Dankjewel Hof van Doorns en Rozen!

3. Your Hogwarts House. Open book 3 at a random page. Whatever house you think the character’s name you first see belongs to, is your House.

Lockwood… Lockwood is een mysterieus personage. Je zou hem overal in kunnen delen, want hij is moedig, hij is slim, hij is sluw en hij is trouw. Ik denk echter dat Lockwood meer ambitieus is en sluw dan het andere, dus ik deel hem in bij Slytherin. Nice, want ik ben ook pro Slytherin!

4. Make your golden trio complete. Open book 4 at a random page. The first two names will be your best friends and complete your squad. If there’s only one name at said page, open another random page.

Kom maar op met die vrienden Tweedehands Vleugels! Mijn nieuwe beste vrienden worden….Sam-Michael en Laure-Anne. Dit zijn engelen en hebben meer een bijrol. Maar dat is prima. Engelen zijn tof. En als Slytherin heb ik vast een fantastische invloed op ze.

5. Your Head of House. Open book 1 at a random page. The first name you’ll see will be your Head of House. 

Kaz ui List en Leugens. Serieus. Dit is echt het lot ofzo. Zou het OK zijn om je afdelingshoofd te verleiden? #noshame

6. Your ‘Draco Malfoy’. Naturally you’ll need your arch nemesis/school rival. Open book 2 at a random page, the first name you’ll see will be your enemy.

Tamlin is mijn ‘Draco Malfoy’. Ach, ik ben toch #TeamRhys

7. Your Patronus. Open book 3 at a random page. The first living creature you’ll see will be your Patronus.

Lockwood uit Lockwood & Co. Dit vind ik overigens wel grappig, want dit boek zit vol geesten. Maar goed… Lockwood is dus mijn patronus en ik weet niet of ik me daar echt veiliger door moet voelen?

8. Will you win the House Cup? How many pages does book 4 have? That’s how many points you’ll House have at the end of the school year. If the book has more than 400 pages it will have won the Cup, congrats!

Met 330 punten helpt Tweedehands Vleugels me niet de overwinning door. BALEN! Misschien had ik dan toch niet achter Kaz aan moeten gaan.

Wat een mooie Hogwarts leven heb ik daar. Volgens mij zal mijn leven daar nooit stil staan en vol bizarre situaties zitten. Wat wil je als je in Slytherin zit, een magische wolf als huisdier hebt, twee Engelen als vrienden, een afdelingshoofd als Kaz en een patronus als Lockwood. Ik ben doomed zeg ik je. DOOMED. Het is helemaal mooi. Zolang we Tamlin maar verslaan met Quidditch. Pas maar op, want ik en mijn stopverf toverstaf komen er aan!

Ik wil de tag graag verder geven aan Esmee en Lieke!

Tags: ,

Divider

8 responses to “My Harry Potter Life TAG

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.