Meet the Writer: Rima Orie @ de Bibliotheek in Uden

Geplaatst op 8 september 2020 door Emmy in Winactie / 0 Comments

Zo fijn dat er langzaam weer events plaats beginnen te vinden! Speciaal voor de jongeren boekenweek, organiseert de bibliotheek in Uden op vrijdag 18 september een avond met auteur Rima Orie.

Met De Zwendelprins won Rima Orie de schrijfwedstrijd bij uitgeverij Moon en dat resulteerde in een prachtig fantasyboek. En dat boek is nu genomineerd voor het beste boek voor jongeren 2020. Hoe tof is dat?! Ik hoop dat ze wint.

Het evenement

Waan je in Oosterse sferen met de Zwendelprins!
Ben jij tussen de 14 en 25 jaar? Dan nodigen wij jou op vrijdagavond 18 september uit om in de bibliotheek te komen vieren dat De Zwendelprins, de YA-fantasy van Rima Orie, is genomineerd voor het Beste Boek voor Jongeren! Rima komt vertellen over haar boek, je kunt een exemplaar kopen en laten signeren, we doen een quiz met een hele toffe prijs en uiteraard zijn er SNACKS! Ben jij er ook bij?


Waar? Bibliotheek Uden
Wanneer? Vrijdagavond 18 september van 20.00 tot 22.00Entree: 2,50 in voorverkoop, 5 euro aan de deur.

Bij de bibliotheek Noord Oost-Brabant, waar de bibliotheek van Uden onder valt, hebben ze meer activiteiten voor jongeren. Zo hebben ze ook een YA leesclub, dus woon je in de buurt….

Win twee kaartjes!

Over in de buurt gesproken.. Ik mag twee kaartjes weggeven voor het evenement met Rima Orie. Dus mocht je die avond kunnen en willen: laat je dan een reactie achter hieronder? 12 september zal ik de winnaar een mailtje sturen.

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.