Lootjes trekken met de Boeken Adventskalender 2015

Geplaatst op 31 oktober 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015 / 18 Comments

BAK2015_bannerIn december begint alweer de derde boeken adventskalender op Zon en Maan. Wauw. Elk jaar is het weer zo’n succes, dat ik het niet kan laten om het weer op te zetten. Natuurlijk zullen we ook weer gaan lootjes trekken, dus vanaf vandaag kan je je opgeven.

Dit jaar pakken we het eigenlijk hetzelfde aan als de voorgaande jaren. Opgeven is simpel: je stuurt een mailtje naar boekenadventskalender@gmail.com en ik zet je op de lijst. Je kunt je opgeven tot 27 november. Daarna voer ik de lootjes in op lootjestrekken.nl, waarna je een mail zult krijgen en je jezelf ‘verplicht’ om mee te doen. Natuurlijk stuur ik ook nog een mail met de regeltjes.

Een paar puntjes:

 • Je deelt je adres via de lootjestrek website, zo ziet niet iedereen je adres.
 • Je koopt boeken tussen de 10 en 15 euro. Dit klinkt misschien veel, maar je krijgt het er ook voor terug!
 • Op je lootje geef je aan welke boeken je zou willen hebben. Maak het zo duidelijk mogelijk, om teleurstelling te voorkomen. Geef ook aan of je tweedehandsboeken zou willen ontvangen (bijvoorbeeld via awesomebook of better world books). Op verzendkosten kun je besparen door het direct bij je lootje te laten aankomen.
 • Je hebt de hele maand december de tijd je cadeautje te versturen, maar hoe eerder, hoe leuker.
 • Je bent niet verplicht kenbaar te maken wiens Secret Santa je bent, maar het is natuurlijk wel leuk!

Dus denk jij nu: ja, ik doe mee! Mail dan naar boekenadventskalender@gmail.com onder vermelding van β€˜lootjes trekken’. Ik zet je dan op de lijst en op 27 november begin ik met invoeren. Heel veel plezier allemaal! Voor vragen kan je me altijd een berichtje sturen, of natuurlijk een reactie achterlaten.

Ps. Like ook de facebookpagina en volg de boekenadventskalender op twitter om op de hoogte te blijven van al het BAK nieuws!

Tags: ,

Divider

18 responses to “Lootjes trekken met de Boeken Adventskalender 2015

 1. Wat een super leuk idee! Ik wil me graag aanmelden, maar mijn moeder heeft een beetje moeite met het adres weggeven aan iemand. Voor Sinterklaas met vrienden zit ik ook op lootjestrekken.nl, maar ik zie niet waar je je adres dan kan invoeren. Als echt maar 1 persoon het kan zien, dan is het goed.

   • Was ik bijna vergeten om te reageren… Oeps.
    Ah, ik kwam erachter dat je het zo in kan stellen dat behalve degene die jou getrokken heeft, niemand je lijstje kan zien. Dat verklaart een hoop!
    Ik ga even een mail sturen, dit lijkt me iets om niet te missen(:

    Oh en even zodat ik het 100% zeker weet. 10-15 euro is een richtlijn voor hoeveel je uitgeeft? Dus als iemand een boek van 12 euro vraagt, dan koop je er een (en doe je er nog iets leuks bij of zo). Vraagt diegene er twee van bijvoorbeeld 8 euro, dan kan je er net iets overheen? Tenminste, dit lijkt me logisch.

 2. Arwen

  Leuk idee! Alleen vrees ik dat ik momenteel echt maar één boek echt echt echt wil (Kracht van de Fenix van Sophie Jordan) en niemand dat gaat hebben πŸ˜€ Zolang mijn nieuwe boekenkastjes niet ophangen (8 extra vakken), heb ik mezelf een boekenstop opgelegd (ja, en naar de boekenbeurs gaan was dus een waaaaaaaanzinnig idee) :-p

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.