Lootjes trekken met de Adventskalender

Geplaatst op 15 november 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014 / 8 Comments

button

Hoewel de adventskalender in december pas echt van start gaat, kan je er nu al mee bezig zijn! Een paar geluksvogels hebben zich – door deelname van vorig jaar – al opgegeven. We gaan namelijk lootjes trekken!

Vorig jaar was echt fantastisch leuk. Zo ontving ik wel DRIE boeken van degene die mijn lootje had: Lilian. Zo lief!

Dit jaar pakken we het eigenlijk hetzelfde aan. Als je je opgeeft via boekenadventskalender@gmail.com, dan doe je mee. Je kan je opgeven tot 27 november. Daarna ga ik de lootjes invoeren via lootsjestrekken.nl. Hier krijg je een mail van om te accepteren. Krijg je die mail, dan doe je mee. Je kan je verlanglijstje daar eventueel wat later aanvullen. Op je verlanglijstje schrijf je ook je adres op (dus niemand anders dan wie je lootje trekt krijgt je adres te lezen) en of je het OK vind om tweedehands boeken te ontvangen (zoals van awesomebooks!). Je hebt vervolgens de hele maand december de tijd om je pakket voor de ander te versturen, maar het is natuurlijk leuker als het rond half december gebeurt. CADEAUTJES!

De prijs is tussen de 10 en de 15 euro. Dat lijkt misschien aardig wat, maar wat je investeert, krijg je ook weer terug natuurlijk, want iemand heeft dat geld ook gestoken in jouw pakketje. Vorig jaar was in ieder geval een groot succes! Zoals ik al aangaf: ik kreeg wel drie boeken!

Dus denk jij nu: ja, ik doe mee! Mail dan naar boekenadventskalender@gmail.com onder vermelding van ‘lootjes trekken’. Ik zet je dan op de lijst en op 27 november begin ik met invoeren. Heel veel plezier allemaal!

Ps. Like nu ook de facebookpagina en volg de boekenadventskalender op twitter!

Tags: , ,

Divider

8 responses to “Lootjes trekken met de Adventskalender

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.