Lootjes trekken met de Boeken Adventskalender 2016!

Geplaatst op 2 november 2016 door Emmy in Boeken Adventskalender 2016 / 8 Comments

Over een maandje is het december en natuurlijk weten jullie precies wat dat betekent: ik ga voor de vierde maal de Boeken Adventskalender organiseren! Ondertussen ben ik alweer druk met het regelen van allemaal acties (neem vooral contact met me op als je wilt bijdragen of helpen!), zodat we over een maand weer lekker kunnen knallen. Een van de leukste dingen die we weer gaan doen is natuurlijk lootjes trekken!

bak2016_banner

Vanaf vandaag kan je je weer opgeven voor het lootjes trekken. In deze blogpost lees je hoe dit moet en wat de ‘regels’ zijn van het meedoen.

Dit jaar pakken we het eigenlijk hetzelfde aan als de voorgaande jaren. Opgeven is simpel: je stuurt een mailtje naar boekenadventskalender@gmail.com en ik zet je op de lijst. Je kunt je opgeven tot 27 november. Daarna voer ik de lootjes in op lootjestrekken.nl, waarna je een mail zult krijgen en je jezelf ‘verplicht’ om mee te doen. Natuurlijk stuur ik ook nog een mail met de regeltjes.

Een paar puntjes:

  • Je deelt je adres via de lootjestrek website, zo ziet niet iedereen je adres.
  • Je koopt boeken tussen de 10 en 15 euro. Dit klinkt misschien veel, maar je krijgt het er ook voor terug!
  • Op je lootje geef je aan welke boeken je zou willen hebben. Maak het zo duidelijk mogelijk, om teleurstelling te voorkomen. Geef ook aan of je tweedehandsboeken zou willen ontvangen (bijvoorbeeld via awesomebook of better world books). Op verzendkosten kun je besparen door het direct bij je lootje te laten aankomen.
  • Je hebt de hele maand december de tijd je cadeautje te versturen, maar hoe eerder, hoe leuker.
  • Je bent niet verplicht kenbaar te maken wiens lootje je had, maar het is natuurlijk wel leuk!

Helaas blijkt er elk jaar wel waar dat er mensen zijn die meer nemen dan geven. Doe dus enkel mee als je zeker weet dat je kan voldoen aan de wensen van je lootje. Dit voorkomt teleurstelling.

Dus denk jij nu: ja, ik doe mee met lootjes trekken! Mail dan naar boekenadventskalender@gmail.com onder vermelding van ‘lootjes trekken 2016’. Ik zet je dan op de lijst en op 27 november begin ik met invoeren. Heel veel plezier allemaal! Voor vragen kan je me altijd een berichtje sturen, of natuurlijk een reactie achterlaten.

Ps. Like ook de facebookpagina en volg de boekenadventskalender op twitter om op de hoogte te blijven van al het BAK nieuws! En wil je jouw volgers attenderen op de BAK? Zet dan de volgende button op je blog.

bak2016_button

En natuurlijk heb ik ook deze keer weer een poster gemaakt ter promotie van de Boeken Adventskalender. Verspreid hem vooral, want alleen dan kunnen we er in december weer een groot succes van maken!

bak2016_poster

Tags:

Divider

8 responses to “Lootjes trekken met de Boeken Adventskalender 2016!

  1. Super leuk dat je ook dit jaar weer de Boeken Adventskalender organiseert! Ik twijfel wel nog om mee te doen aan het lootjes trekken, omdat mijn cadeau vorig jaar nooit aangekomen is.. al is de kans om twee jaar achter elkaar pech te hebben natuurlijk klein XD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.