Kies je kleur-TAG

Geplaatst op 1 april 2014 door Emmy in TAG / 24 Comments

Joany van Craving Pages plaatste afgelopen week wel een hele leuke TAG. Simpel, maar leuk. Het doel is om een kleur te krijgen (of kiezen) en om daar al je boeken van de vinden. Ik besloot meteen om mee te doen, maar omdat ik geen kleur had gekregen, vond ik het kiezen me toch lastig!

Ik vroeg het op twitter, en kreeg meteen een berg reacties. Oeps. Ik koos uiteindelijk voor de eerste reactie: Paars. Dit is tevens een van mijn favoriete kleuren, dus dat kwam helemaal goed uit.Meteen door ik mijn kast in.. In de hoop om alle paarse covers er in een keer uit te pikken (niet gelukt, vandaar twee foto’s). Ik heb bewust gekozen voor alleen leesboeken…Kijk je mee?

Heel veel paars Licht paars

Zo, wat een berg boeken zeg. Ik heb echt heel veel boeken met een paarse kaft. Ik wilde eerst roze ook meenemen, want ik dacht dat ik niet zo veel paarse boeken zou hebben.. Maar dat viel dus wel mee. Rechts zien jullie mijn ‘vergeten’ boeken die ik vond bij het terugzetten. Ze zijn wat lichter, maar lila is heus ook wel paars.

Paars is blijkbaar voor het fantasy genre een erg populaire kleur. Niet zo gek, want het staat voor spiritualiteit en mystiek, maar ook voor een vorm van goddelijkheid. Wel opvallend is dat ik een aantal van mijn paarse boeken nog op mijn TBR stapel had liggen!

Wil jij ook deze TAG doen, maar heb je geen idee welke kleur je moet kiezen? Laat dan een reactie achter, dan geef ik je een kleur!

Tags: , ,

Divider

24 responses to “Kies je kleur-TAG

  1. Manon van Keulen

    Ik ben wel benieuwd wat er zou gebeuren als ik boeken van een bepaalde kleur uit mijn kast moet halen…Dus geef me maar een kleur, ga ik er zsm tijd voor maken.

  2. Haha, paars is ook echt mijn favoriete kleur!!
    Alleen heb ik niet zo heel veel boeken van deze kleur xD
    Ik hb De 100, De IJzerprinses, Teardrop en THEBW ook, maar daar houdt het bij mij qua paars wel mee op.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.