Kennen jullie Cjay al? (+win!)

Geplaatst op 1 oktober 2019 door Emmy in Winactie / 14 Comments

Herinneren jullie Custom Juwels nog? Dit was een fantastische webshop vol fan-merchandise. Helaas stopten ze er mee, wat een gat achterliet op de Nederlandse markt. Nu zijn ze terug, en hoe! Onder de naam Cjay verkopen zij weer fantastische producten van Harry Potter, Disney en andere bekende fandoms. Daarnaast pakken ze ook hun quiz weer op, waar je je nu voor kunt aanmelden.

Ik heb zelf meegedaan met hun vorige quiz en die vond ik echt heel leuk en ook een enorme uitdaging. Ik ben blij om te zien dat deze webshop weer terug is én ze hun quiz ook weer oppakken.

In samenwerking met Cjay mocht ik een winactie opzetten met een hele toffe prijs. De winnaar krijgt namelijk niet alleen deze te schattige Hedwig sleutelhanger (IT’S SO FLUFFY!), maar ook een kaartje om mee te doen met de quiz! En aangezien er tijdens de quiz ook nog eens fantastische prijzen te winnen zijn, is dat zeker het proberen waard!

Mocht je niet winnen en ook deel willen nemen aan de quiz, dan kan je hier extra informatie vinden. Aanmelden kan tot 15 oktober en kaartjes kosten nog geen 10 euro. Er zijn echter maar 1000 plekjes, dus wacht niet te lang met aanmelden. Het is een fantastische manier om je Harry Potter kennis te testen: mijn certificaat heeft een mooi plekje in huis gekregen. (Lees: op mijn Harry Potter toilet).

Hoe doe je mee?

Laat voor 7 oktober een reactie achter waarin je de volgende vraag beantwoordt: Als je op Zweinstein maar één vak mocht volgen: welke zou je dan kiezen en waarom?

Uit een van de antwoorden kies ik een winnaar, welke op 8 oktober bekend wordt gemaakt via een reactie en via social media.

Tags:

Divider

14 responses to “Kennen jullie Cjay al? (+win!)

 1. O, dit is leuk! Ik hoop dat ik het red om voor die tijd boek 7 uit te hebben. Dan heb ik in elk geval nog veel vers in het geheugen zitten, al kan ik waarschijnlijk niet op tegen de mensen die alles tig keer hebben gelezen.

  Ik zou kiezen voor Transformatie, denk ik. Supervet als je dat kunt!

 2. priscilla

  Als ik een vak mocht volgen bij Zweinstein dan zou dat toch echt Transfiguratie zijn. Ik vind het zo’n interessant gebied van magie waarbij er veel training komt kijken. Het zou zo tof zijn om dit te winnen om te checken of mijn kennis goed is voor de andere vakken die ik niet zou kunnen volgen 😉

 3. Lisanne

  Jeetje Emmy, dat is wel een lastige vraag! Bezweringen lijkt mij fantastisch, maar astronomie zou je ook als dreuzel kunnem gebruiken. Voorspellend rekenen lijkt mij super tof, Kruidenkunde heel fijn om te doen en de leer der Oude Rhunen lijkt mij fantastisch puzzelwerk… Maar ik ga toch voor verzorging van Fabeldieren, ik bedoel maar, niets kan toch tegen al die wezens op? 😀

 4. Demi Schoonenberg

  Die sleutelhanger is zo leuk! En ja, supertof dat ze weer terug zijn. Ik heb een keer eerder meegedaan met een quiz van hen en toen helaas niks gewonnen, maar het was heel leuk om te doen!
  Poeh, lastig… Ik zou heel graag Verzorging van Fabeldieren willen volgen omdat ik dieren heel leuk vind en dan lekker buiten lessen kan volgen met de meest uiteenlopende fabeldieren. Op de tweede plaats komt Bezweringen omdat ik ook heel graag spreuken zou willen leren gebruiken!

  • Lotte

   Ik zou willen leren vliegen of bezweringen. Al lijkt me een bezemsteel niet heel gemakkelijk zitten, toch lijkt het me leuk om te kunnen en bezweringen zou heel handig zijn als ik geen zin heb om iets te paķken dat aan de andere kant van de kamer ligt.

 5. Merel

  Oeh, wat een lastige vraag! Ik zou gaan voor Geschiedenis van de Toverkunst. Ik ben een enorme geschiedenisliefhebber en waarschijnlijk is geschiedenis van de toverkunst voor iedereen interessant! Ik zou alleen de leraar veranderen, die kwam toch wat saai over in de boeken…

 6. Lisa

  Als het maar één vak mag zijn ga ik toch voor Charms. Ik wil per slot van rekening wel magie leren! 😛 En wat een leuk nieuws dat ze terug zijn! Ik miste Custom Jewels echt.

 7. Wat een lastige vraag! Ik twijfel heel erg tussen twee, namelijk Charms en Potions. Maar ik ga dan toch voor Charms, ik denk dat je daar in het dagelijks leven toch het meeste aan hebt, misschien moet ik het even uitproberen. Accio ticket en sleutelhanger ?

 8. Danielle

  Zeker Verzorging van fabeldieren! Ik ben dol op dieren, en hield nooit echt van vakken die erg theoretisch waren, dus dit vak lijkt me super tof! En helemaal als het dan ook door Hagrid gegeven wordt ☺️
  Ik vind de sleutelhanger heel tof, maar die zou ik aan mijn dochter geven (die ik ook zwaar heb besmet met het HP virus hahaha)

 9. Marjolijn

  Hoi, waarschijnlijk een open deur, maar: Er zit toch geen bont aan die sleutelhanger, hoop ik?

  Want er worden best veel van dat soort fluffy sleutelhangers verkocht waar (per ongeluk) bont in verwerkt is, vandaar…

 10. Ester

  Dreuzelkunde! Ik snap echt helemaal niets van dreuzels!

  Ik blijf me verbazen over hun onvermogen om slim uit de hoed te toveren. Elke dag wordt er gesproken over honderden kilometers vol stilstaande dreuzelauto’s. Word nou eens wakker dreuzels! Pak gewoon een bezem, Vliegensvlug en CO2 neutraal. Of verdwijnsel en verdwijnsel. Maar nee hoor, die verdraaide dreuzels blijven liever stil staan.

  Ik kan er met mijn toverstaf niet bij dat dreuzels met hun neus lijken te zitten vastgeroest aan die magische praatboxen van ze. Waarom sturen ze niet gewoon een uil? Of gaan ze niet voor iemand door het vuur? Geen wonder dat de magie uit dreuzelrelaties verdwijnt. Die zijn gewoon niet meer puur!

  Ik kan nog wel honderden voorbeelden noemen maar volgens mij heb ik mijn spreuk wel verklaard. Als laatste wil ik toch nog hun vreemde voorkeuren in sport benoemen. Wat is er leuk aan sportende atleten met beide benen op de grond? Dat is toch niets waard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.