Ik teken

Ik werk als freelance illustrator onder de naam Zon en Maan Illustraties en ben in 2013 afgestudeerd aan de kunstacademie. Dit betekent dat ik de mogelijkheid heb iets voor u te ontwerpen. Of het nou een geboortekaartje is of een poster, ik werk voor zowel commerciele opdrachtgevers als persoonlijke werkjes.

Heeft u een illustratie nodig voor uw eigen blog, tijdschrift, website, kaart of iets anders, en voelt u zich aangetrokken tot mijn illustraties? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Tegen onderhandelbare prijzen maak ik een illustratie voor u, waarbij ik invulling probeer te geven aan uw wensen en verlangens. Hoe het er uit komt te zien is natuurlijk geheel afhankelijk van waarvoor het gebruikt wordt, hoe groot de illustratie is, waarmee het gemaakt is en hoeveel tijd ik er in steek. Het is maar hoe gek u het zelf wilt maken! Je kan bijvoorbeeld vermelden welk werk u van mij heel gaaf vind! Kijk daarvoor op mijn portfoliowebsite: www.emmyvanruijven.nl

Nieuwsgierig? Stuur dan snel een mailtje naar info@emmyvanruijven.nl of vul het contactformulier in.

Samenwerking By Nouk
Een mooie nieuwe website nodig maar geen idee hoe u het moet aanpakken?
Zon en Maan Illustraties werkt samen met By Nouk. Wij slaan onze handen ineen om het beste van het beste te maken. Als u gebruik wilt maken van deze samenwerking, zijn er mooie kortingen voor u beschikbaar. Want waar ik uw illustraties en/of logo ontwerpt, zet By Nouk de website in elkaar of maakt uw drukwerk. Zo krijgt u €30,- excl BTW korting op een logo/header of complete styler door mij en de codering voor de website van By Nouk. En dat is nog maar slechts een voorbeeld. Er zijn genoeg mogelijkheden waarbij u uw website een persoonlijk en unieke touch geeft.
Bij aanvraag van deze deals, krijgt u twee offertes gepresenteerd met de berekende korting erop. Tevens dient u twee facturen te betalen na voltooiing van de opdracht.