Ik ben lekker met verlof! (Win!)

Geplaatst op 1 februari 2020 door Emmy in Persoonlijk, Winactie / 1 Comment

Eigenlijk was het mijn ambitie om op 1 februari – 4 weken voor mijn uitgerekende datum – met verlof te gaan. Het werd een weekje eerder, omdat ik besloot dat ik meer rust nodig had (go ik!).

De afgelopen week heb ik vooral heel weinig gedaan en elke dag aangekeken wat haalbaar was. Het ene moment had ik veel energie en soms had ik helemaal niks. En dat is oke. Ik geniet van de laatste loodjes en doe lekker mijn ding. Ik lees, netflix en denk na over wat ik wil gaan tekenen.

Maar omdat mijn verlof natuurlijk invloed gaat hebben op zowel mijn blog, instagram als mijn webshop, wilde ik graag een winactie organiseren. Dus heb ik een tof pakket samengesteld ter waarde van €34,- en jij maakt daar vandaag kans op via de Letters & Lights instagram. Lees daar wat je moet doen om kans te maken op deze fantastisch gevulde box!

En mocht je nu denken: ik wil Emmy tijdens haar verlof toch nog even extra sponsoren: ik ga een aantal mystery boxen online zetten voor de verkoop. Ook dan scoor je voor een mooie prijs een aantal fantastische producten.

Heel erg bedankt voor al jullie steun!

Tags:

Divider

One response to “Ik ben lekker met verlof! (Win!)

  1. Mandy

    You go, girl.
    Jezelf in acht nemen lijkt een zeldzaamheid te zijn deze tijd.
    Zouden meer mensen moeten doen!
    Geniet van de laatste loodjes, ze luiden een nieuw tijdperk voor jullie in

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.