Hiep hiep hoera. Ik ben jarig! (WIN!)

Geplaatst op 8 juli 2017 door Emmy in Winactie / 46 Comments

Hoeraaaa! Het is vandaag 8 juli en dat betekent dat ik jarig ben! Hieperdepiep HOERAAAA. Vandaag moet ik werken, maar dat neemt niet weg dat ik een hele leuke dag ga hebben. En om het te vieren wil ik jullie graag ook verwennen. Vandaar dat er vandaag meerdere prijzen weggegeven gaan worden! Naast de Twee boeken die ik vandaag hier ga weggeven, zal ik ook een winactie op mijn faceebookpagina , mijn instagram en de instagram van Letters & Lights organiseren! Ga dus vooral even kijken!

Wat kan je hier winnen?

Twee winnaars! Iemand wint De strijd om Verona en een ander wint Eenzaam en extreem ver weg.

Hoe maak je kans?

 1. Laat een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoen (voor 16 juli) en laat ook weten welk boek je wilt.
 2. Reageer op een andere blogpost.
 3. Ik vind gefeliciteerd worden op een originele manier tof.

Succes!

Tags:

Divider

46 responses to “Hiep hiep hoera. Ik ben jarig! (WIN!)

 1. Isa

  Van <3-e gefeliciteerd Emmy! ๐Ÿ™‚ Ik zou graag meedoen, en dan het liefst voor het boek De strijd om Verona. Geniet van je dag!

 2. Rebecca

  Eeeeen heeeeeel gelukkige verjaardag gewenst!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Maak er een geweldige dag van! *Denkbeeldige Happy Birthday GIF met een heerlijke taart*
  Ik zou graag meedoen voor de Strijd om Verona! ๐Ÿ’•

 3. Myrthe

  Gefeliciteerd!!!! Maak er een super leuke, knotsgekke, vrolijke, gezellige en natuurlijk boekige dag van!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ (ookal moet je werken!)
  Ik zou graag meedoen voor Eenzaam en extreem ver weg.

 4. Emmy!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardig!! Mag je nog zo lang mogelijk van die te gekke blogposts blijven posten! Ik vind het altijd heel leuk om te blogs te lezen en om je op andere social media voorbij te zien komen ๐Ÿ™‚
  Ik hoop echt dat je vandaag een hele fijne dag zal hebben, want dat verdien je!
  Ik zou graag mee willen doen aan de winactie om Eenzaam en Extreem Ver Weg te kunnen winnen ๐Ÿ™‚

 5. Jamie

  G
  E
  F
  E
  L
  I
  C
  I
  T
  E
  E
  R
  D๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
  Maak er een superleuke dag van, ook al moet je werken! ๐Ÿ˜‰
  Ik lees je blog altijd met veel plezier maar ben vaak te verlegen om te reageren..
  Ik doe graag mee aan de winactie voor De strijd om Verona!

 6. Femke

  Hey Emmy, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Als het goed is zie ik je morgen bij het Young Adult Summer Event, dus dan kan ik je ook nog voor het echie feliciteren, haha! Ik wil graag meedoen voor het boek De Strijd om Verona! ๐ŸŒน๐Ÿ—ก

 7. Debbie

  ๐ŸŽตHappy birthday to youuuuu, happy birthday to youuuuu ๐ŸŽต ik zou graag mee doen voor ‘eenzaam en extreem verweg’. Ik hoop dat jij zelf ook veel cadeautjes krijgt!

 8. Joella van den Broek

  Lieve Emmy van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ook al moet je werken maak er jou dag van vandaag…met veel boekies en taartjes.

  Ik zou graag mee willen doen voor eenzaam en extreem ver weg.

  Veel liefs

 9. Andrea

  Hartelijk gefeliciteerd! Een supertoffe dag en avond gewenst. En werk-ze ๐Ÿ˜€
  (ik doe niet mee met de winactie. Iedereen die wel meedoet, veel geluk gewenst!)

 10. Van harte gefeliciteerd! ๐Ÿ’ž Ik waag erg graag een kansje voor Eenzaam en Extreem verweg. Wat enorm tof dat je zรณ veel verschillende acties organiseert voor je verjaardag! Ik heb je ook gefeliciteerd in mijn Instagram post ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š werkse en een hele fijne dag vandaag!

 11. Nanda

  Hoi Emmy,

  Sorry , ben een dag te laat. Of de eerst die je gefeliciteerd voor volgend jaar.
  Ik hoop van harte dat je een te gekke super leuke verjaardag hebt gehad. Met veel cadeaus en felicitatie kaarten. Het mooiste is wat een mens je kan geven is een glimlach.
  Proost er nog eentje op je. Alcoholvrij want ik drink zelf niet.

  De keuze op het boek is Eenzaam en Extreem.
  Goed weekend verder met veel zonneschijn.

 12. Nanda

  Ben een beetje in de war, HET is vandaag de 8 e juli. Dus Emmy, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Dat je vandaag lekker in het zonnetje mag staan desondanks dat er een buitje valt. Jij bent en blijft ons zonnetje.
  Proost, op een lang en gelukkig leven. Veel geluk gewenst.

 13. Bets

  Van Harte Gefeliciteerd, dat je maar een leuke gezellige fijne dag heb!!! Super leuk dat je nu 2 boeken weggeeft, ik maak graag kans op het boek : De strijd om Verona.

 14. Kim

  Hoi Emmy! Nog een Gelukkige Verjaardag gewenst! Ik weet het is een beetje laat maar de dag is nog niet om ๐Ÿ˜‰ Ik hoop dat je het goed hebt kunnen vieren! xxx (Ik doe niet mee met de win-actie, veel geluk iedereen)

 15. Michelle

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van je dag met je familie en je vrienden! Ik doe graag mee voor Eenzaam en verweg!

 16. gerrie

  ik doe graag mee voor: De strijd om Verona

  gefeliciteerd met je verjaardag
  fijn dat ik je feliciteren mag
  ook al ben ik te laat en niet op de eigenlijke dag
  het was omdat ik het niet eerder zag

 17. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je maakt er met deze boeken ook voor ons een feestje van! Ik doe graag mee voor De Strijd om Verona. Geniet van je dag, van de felicitaties en van alle positieve aandacht om je heen!

 18. Oeiiii ik ben een dagje te laat (ik geef mijn vakantie de schuld), maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een hartstikke leuke dag gehad met veel taart en je favoriete mensen om je heen. Ik doe graag mee voor het boek De Strijd om Verona. Liefs!

 19. Isabel

  Alsnog gefeliciteerd !! Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad ,met een stralend zonnetje en een schitterend maantje ๐Ÿ˜‰ En ik maak graag kans op Eenzaam en extreem ver weg.

 20. Marleen van Beek

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Je lijkt Sinterklaas wel. Op je verjaardag cadeautjes weggeven. Helemaal leuk! Ik doe graag mee en maak dan het liefst kans op Eenzaam en extreem ver weg.

 21. GEFELICIFLAPSTAART! (wel een dag te laat).
  Jij verdient een verjaardagslied:
  Deeeeeeee kop van de kat is jarig en zijn pootjes vieren feest,
  zijn staartje mocht niet mee doen, want hij was al ziek geweest.
  Hiiiiiij kwam toen uit het ziekenhuis en had zo’n pijn aan z’n keel,
  want al dat dansen en dat springen was hem veel te veeeeel.

  Hoop dat je een fijne dag gehad hebt! (De strijd om Verona).

 22. Sophia Grootjans

  Alsng van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een geweldige verjaardagsactie. Mijn voorkeur gaat uit naar De strijd om Verona

 23. Nancy van Heck

  Al is het een beetje laat maar ik wens je alsnog felicitaties voor je verjaardag toe. Ik zou graag de boek de strijd om Verona willen winnen dat lijkt mij een erg mooi verhaal.

 24. Ria

  Alsnog van harte gefeliciteerd. Wat een leuke actie om weer 2 boeken weg te geven. Mijn voorkeur gaat uit naar Eenzaam en Extreem ver weg.

 25. Sylvia

  Nogmaals gefeliciteerd en hopelijk heb je een heerlijke verjaardag dit weekend! Zou graag een kansje wagen voor De strijd om Verona.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.