Emmy’s verjaardagsfestijn

Geplaatst op 8 juli 2016 door Emmy in Winactie / 69 Comments

Hiep hiep hoera, vandaag ben ik jarig en dat wil ik natuurlijk graag met jullie vieren! Vandaag moet ik gewoon werken (volgens mij is het een van mijn laatste werkdagen vandaag), maar vanavond vier ik het voor familie, dus het wordt toch een feestelijke dag. Vorige week vierde ik het al voor wat lieve boekenvriendjes en vriendinnetjes. Vandaag wil ik het echter ook met jullie vieren.. en wel met een aantal winacties. Ja, jullie lezen het goed.. Ik ga meerdere prijzenpakketten weggeven. Waaronder de prijzen die de afgelopen tijd niet geclaimd zijn. In plaats van een nieuwe winnaar te kiezen, leek het me veel leuker om jullie opnieuw kans te laten maken. Het is lullig voor de vorige winnaars, maar ik heb ruimschoots de tijd gegeven en er meerdere blogposts aan gewijd.

Prijs 1 – Een bookplate gesigneerd door Stephanie Perkins

Stephanie Perkins schreef o.a. Anna & de French Kiss, Lola & de boy next door en My true love gave to me, en ze was aanwezig op YALFest.

winnen

Prijs 2 – 2 Bookplates met de handtekeningen van Lucy en Tom

Lucy en Tom schreven het hilarische Lobsters, waar ik de omslag van maakte.

Prijs 3 – De IJzerproef

ijzerproef2

Prijs 4 – De complete Matched Trilogie!

matched

Deze boeken heb ik zelf gelezen, maar ze zien er nog heel mooi uit en ik hoop er iemand blij mee te kunnen maken.

Hoe maak je kans op een van deze prijzen? Laat een reactie achter met een leuke verjaardagswens of een ander leuk berichtje en laat vooral weten voor welke prijs je mee wilt dingen. Verder zou ik het natuurlijk ook heel leuk vinden als je Zon en Maan volgt via social media en Bloglovin’. Delen vind ik natuurlijk ook heel tof!

Je kan meedoen tot 24 juli, daarna kies ik een winnaar die ik in een blogpost bekend maak. Dat betekent dat ik niet achter de winnaars aan zit; je moet mijn blog zelf in te gaten houden.

matched2

 

Bewaren

Tags:

Divider

69 responses to “Emmy’s verjaardagsfestijn

 1. Gefeliciteerd! Ik wens je nog vele leuke leesuren. πŸ™‚
  Daarnaast volg ik je blog nog niet zo lang (een half jaar of zo), in vergelijking met hoe lang dit al bestaat en ik moet zeggen dat dit een van mijn lievelingsblogs is.
  Ik heb je vaak gezien bij evenementen, alleen was ik dan te zenuwachtig om naar je toe te gaan voor een praatje…
  Ik doe graag mee voor de bookplate van Stephanie Perkins!
  Volgens mij volg ik je al op bijna alle social media die je hebt, inclusief Bloglovin’.

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een enorm geweldig jaar toe, met natuurlijk een nieuwe, oh zo geweldige baan en zo πŸ˜‰

  En ja, ik zou ook graag meedoen, voor de Matched-trilogie. Ik ben nieuwsgierig naar de boeken!

  (Oh ja, ik hoor het hier in Rhenen nog gonzen dat je bruiloft zo gaaf was … Moet je voorstellen, zo gaaf werd je bruiloft gevonden πŸ˜‰ )

 3. Kim

  Ten eerste natuurlijk Van Harte Gefeliciteerd!
  Ik volg je blog al een hele lange tijd, maar ben een beetje een stille volger, dus het kan zijn dat je nu denkt wie is dat? En dat kan ik je natuurlijk niet kwalijk nemen.
  Maar nu wou ik toch even reageren om je een super leuke dag te wensen, en dat je komende levensjaar net zo mag gaan verlopen zals jij dat graag zou willlen.
  En mocht je mij dan toch een cadeautje willen doen, dan zou je me heel blij maken met De ijzerproef.

  Dus.. Kortom een hele fijne dag gewenst.

 4. Jet

  Happy birthday to you,
  Happy birthday to you,
  Happy birthday dear Emmyyyyyyyyyyyyyy,
  Happy birthday to YOU!!
  Gefeliciteeeeerd! Ik zou supergraag meedoen voor de Matched Trilogie, omdat ik er zoveel goeds over hoor en omdat ik van de schrijvers van de handtekeningen (nog) geen boeken heb gelezen… Nogmaals enorm gefeliciteerd! πŸ™‚

 5. Anne

  Ik wens je the happiest of birthdays, want als ik je tweets goed begrijp, kan je wel een enorm goede dag gebruiken. Moge je man en Ember een super dag voor je klaar hebben als je thuis komt!
  (ik doe graag mee voor de matched trilogie)

  Heel veel liefs en een hele fijne dag toegewenst!

 6. Elise

  Gefeliciteeeeeerd!! Ik weet nog steeds van vroeger jouw verjaardag haha. Hopelijk krijg je veel boeken voor jouw verjaardag πŸ˜‰
  Ik doe mee voor prijs 4.

 7. Janine Kooij

  Van harte gefeliciteerd!!!

  Hopelijk heb je vandaag een superleuke dag en krijg je superleuke cadeaus!

  Ik ding graag mee voor prijs 4 πŸ™‚

 8. Lieve Emmy,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je doet het zo goed en ik ben als mede bossche bol super trots op je! Ik doe graag mee voor de matched trilogie. Maak er een leuke dag van xx

 9. Elise Lankester

  ? Hiep Hiep hoera!! Gefeliciteerd ?! Maak er een hele mooie dag van! En ik vier het graag mee met de mooie prijzen ?. Ik ga voor prijs 3. En natuurlijk volg ik je via alle media ?.

 10. Heidi Doom

  Happy Happy Emmy,

  Ik doe mee voor de boeken. Niet voor mezelf, maar voor mijn dochter. Omdat geven nog leuker is dan krijgen. En omdat ze zo’n ongelooflijke fan is van boeken en uw blog!
  Groetjes.

 11. Sanne

  Hoi gefeliciteerd hoop op een heleboel mooie verjaardag met veel boeken en nog heel veel leesuren ik vind dit een geweldige actie ik zou graag mee doen voor de matched trilogie . Die lijkt me helemaal geweldig!
  Nogmaals van Harte gefeliciteerd !!

 12. Mariska

  Hiep hiep hiep HOERA!! Happy Birthday!! Op naar nog vele gezonde, gezellige jaren met heel veel mooie boeken en fijne verhalen!!
  Ik zou graag meedoen voor de trilogie! Wil deze al tijden lezen, maar elke keer komt het er maar niet van.. Misschien als ik alledrie de delen heb liggen dat ik eindelijk kan begin.
  Ook de ijzerproef heb ik nog niet gelezen.. Dus daar zou ik ook happy-de-peppie blij van worden!!

 13. Lienke de Poorter

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een geweldige dag van!!! Het zou geweldig zijn om de matched triologie te winnen. Ik ben binnenkort (29 Juli) ook jarig dus dat zou heeeeel leuk zijn. Een nieuwe blogvolger heb je zeker ??.

 14. lisette

  Lieve lieve Emmy
  Gefeliciteerd!!! Ik wens dat je nog vele jaren mooie boeken kan lezen.
  Ik zou graag meedingen voor de handtekening van Stephanie Perkins!!

 15. Christel Luijten

  Lieve Emmy, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele fijne dag en groetjes aan Rob. Ik doe graag mee voor prijs 3 ? ? ? ? ?

 16. Gaia

  Hartelijk gefeliciteerd, Emmy! Ik hoop dat je een keileuke dag hebt :).

  Ik doe graag mee voor de Matched-trilogie.

 17. Noa

  Het moment dat hΓ¨ te vlug op enter drukt….
  Een hele fijne verjaardag en dat al je ships endgame mogen zijn! Wat laten we zeggen wie wil dat nou niet.
  Ik doe graag mee voor prijs vier.
  Nogmaals gefeliciteerd

 18. Janita

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een hele fijne dag toe, met veel vrienden en (boekgerelateerde) cadeautjes! πŸ™‚ Ik doe graag mee voor de handtekening van Stephanie Perkins.

 19. Jenny van hoecke

  Happy birthday to joe!
  Happy birthday to joe!
  In de wei stond een koe!
  En die koe die liet een prot
  En de wei was kapot!
  (Ik weet dat joe verkeerd is getypt ;p)
  Geniet van je verjaardagje en hopelijk blijft het droog xD.
  Ik zou graag willen meedoen voor prijs 3 of 4 πŸ˜€
  Bon, geniet er nogmaals van πŸ™‚

 20. chantal

  Gefeliciflapstaart ! Grappig, ik was gister jarig! Een boekenwurm vraagt natuurlijk boeken, die heb ik ook gekregen? Heb jij al leuke cadeaus gekregen? Ik doe mee voor prijs 3 of 4.ben wel benieuwd naar magisterium en matched heb ik lang geleden een keer gelezen, en zou ik best wel willen hebben! Ik volg je pas een week of 2, maar ik vind dat je hele fijne en goede boekenrevieuws schrijft. Geniet van je verjaardag!

 21. Gefeliciteerd lieve jij! <3
  Sorry dat ik niet op je verjaardag kon komen, maar de volgende keer halen we het zeker in.
  Ik hoop dat je een geweldige verjaardag hebt gehad, want dat verdien je.

  Ik zou graag mee willen doen op de boekenserie van matched. πŸ™‚

 22. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt met collega’s en familie :).
  Ik volg je volgens mij al op de meeste media, behalve misschien Instagram. Ik ben beginnend blogger, dus ik lees jouw posts vaak ter inspiratie. Je hebt echt een leuke blog!
  Ik doe graag mee voor de Ijzerproef, want een boek van Cassandra Clare moet wel goed zijn.

 23. Kim Claesen

  Happy Birthday to you!! Ik hoop dat je ondanks het werkdagje veel plezier hebt vandaag – met hopelijk veel cadeautjes! Geniet van je feestje straks! Ik volg je blog al een tijdje via verschillende kanalen … ongeveer een jaar nu denk ik! En ik moet zeggen, ik vind het altijd leuk om je berichten & reviews te lezen. Dat is het eerste wat ik doe voordat ik naar mijn werk vertrek ( of wanneer ik m’n pc heb opgestart op het werk ha ha :-p). Ik ben eerder een stille volger … dus veel reacties van mij zie je niet. Maar ik vind het super wat je doet!

  Ik doe graag mee voor prijs 1 – de bookplate gesigneerd door Stephanie Perkins. Dit omdat ik zo genoten heb van haar verhalen over Anna, Lola & Isla πŸ˜€

  Nog een superleuke dag! Laat je maar eens goed verwennen! XXX

 24. Kayla Gericke

  Deeeee kop van de kat is jarig en de pootjes vieren feest, het staartje kon niet meedoen want die was pas ziek geweest. Hij kwam pas uit het ziekenhuis en had nog last van zijn keeeeeeel. En al dat dansen en dat springen werd hem veel te veel. Ik wens je een hele fijne verjaardag. Nog eventjes hard werken en dan wens ik je vanavond heel veel boeken toe. Ik zou graag prijs willen maken op prijs 3 en/of 4. Heel leuk dat je nu een grote prijzen actie kan houden. Veel plezier met je verjaardag en laat je lekker verwennen.

 25. Kelly

  Happy b-day to you πŸ˜€ en 3 dikke kussen

  Super je laatste werkdag is bijna gedaan.
  Vier het maar goed dit weekend, je hebt het verdient.

  Hopelijk geniet je er van, het is mooi weer. En vooral van je kado’s dat je van je familie ga krijgen.

  Ik volg net een paar dagen je blog. Het is echt een aangename blog met tips over het lezen. Ik ben normaal geen blog lezer maar ik heb het ontdekt via facebook

  Hopelijk win ik prijs 4

  Met veel verjaardags groeten
  Kelly xxx

 26. ?Lang zal ze leven in de gloria. in de gloria, in de glooorrriiiaaa!!! Hieperdepiep! Hoeerraaaa!! Hieperdepiep hooeeerrrrraaaaaa!!!!! ?
  Ik ga je een hele fijne dag toe wensen. En nog heel veel gezonde jaren.

  Natuurlijk doe ik dan gelijk mee aan de win actie, de Matched trilogie.

  Veel liefs

 27. Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is Emmy!!!!!
  Dat vinden wij allen zo prettig jaja, en daarom zingen wij blij (en in mijn geval nogal vals).
  Zij leve lang hoera hoera, zij leve lang hoera hoera, zij leeheve lang hoera hoera!
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag meid <3 Maak er een mooie dag van met veel gezelligheid, kattenknuffels en taart!
  Ennuh: ik zou stiekem best graag kans willen maken op De IJzerproef, want ik heb nog nooit een boek van ook maar één van die twee gelezen en dit boek ziet er in ieder geval wel echt prachtig uit!

 28. Kamilya

  Gefeliciteeeeerd! Ik wens je een topdag toe πŸ™‚ En natuurlijk nog vele jaren!
  Wat ontzettend leuk dat je al deze winacties organiseert. Meestal krijg je cadeautjes op je verjaardag, maar jij geeft ze ook gewoon weg!

  Ik zou zelf heel graag meedoen voor de Matched-serie. Ik heb die boeken jaren terug eens gelezen en vond ze heel gaaf. Door die boeken ben ik een beetje in de dystopian YA gerold. Ik zou ze graag eens herlezen. Sowieso heb ik me voorgenomen meer te herlezen, dit zou een mooie start zijn daarmee πŸ™‚

  Liefs!

 29. nadia

  Van harte gefeliciteerd!! Hoop Dat je er er super leuke dag van kan maken. En super leuk idee om dit te doen ipv een nieuwe winnaar te kiezen!

  Ik doe graag mee voor de matched trilogie! Ben benieuwd!

  Gr. nadia

 30. Gefeliciteerd! En veel plezier op je verjaardagswerkdag, maak er een gezellige en overdreven fantastische feestdag van!
  Ik wil graag meedingen voor de bookplates van Tom en Lucy.

 31. Marjolein

  Gefeliciteerd! Veel plezier vanavond. Wat leuk dat je cadeautjes weggeeft op je eigen verjaardag. Ik maak graag kans op Prijs 4 – De complete Matched Trilogie!

 32. Gefeliciteeerd! Veel plezier vandaag! Ondanks dat de matched serie heel hoog op mijn tbr staat loot ik graag mee voor prijs 3, de ijzerproef omdat ik Cassandra Clare een heel leuke schrijfster vind!

  Heb je ook al leuke cadeautjes gekregen? πŸ™‚

 33. Kelly (famvandekant)

  Allereerst van harte gefeliciteerd..
  Hoop dat je een hele leuke dag hebt met je man, familie en vrienden.
  En natuurlijk lang gezond en gelukkig blijft

  Moest even kijken hoor ben niet zo handig op het net .
  Maar wat leuk die prijzen, terwijl jij cadeaus hoort te ontvangen.

  Maar….

  Graag zou ik meedoen voor prijs 4

  Liefs Kelly

 34. Alexandra Bultman

  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne verjaardag, met veel leesvoer als cadeautjes πŸ˜‰
  Ik doe graag mee voor prijs 3&4, omdat ik 1&2 al heb. Superleuke winactie!

 35. Anjanie Ghisai

  Heey,

  Gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een mooie zonnige dag van. Mogen er nog vele mooie jaren komen met MEER leesplezier ofcourse πŸ˜€
  Super aardig zo een winactie.
  Happy birthday tooo yoo
  Happy birthday to yooo
  Happy Birthday dear sweet heart XD
  HAPPY BIRTHDAY TO YOOO!!!!
  Hieper de piep HOERA!!!
  Ik doe graag mee aan alle prijzen, tenminste ik hoop dat dat kan? Ik heb nog nooit iets gewonnne πŸ˜›

  O het kan als ik misschien heb gewonnen (kans is klein) dat ik op vakantie ben, ik ben tot 3 augustus weg.. dan ga ik niet kunnen reageren, Ik hoop dat dit geen probleem is>

 36. Joystoker

  First, gefeliciteerd!!
  Ik hoop voor je dat iemand chocolade taart meeneemt want four komt aleen als er taart is! Ik zou graag meedoen voor prijs 1 of 2 maakt niet uit xx liefst

 37. Martina

  Gefeliciteerd !!!!!

  Ik wil graag kans maken op de Matched-triologie. Zou een heel leukverjaardagscadeau zijn (A), aangezien ik zelf over twee weken jarig ben πŸ™‚

 38. Jill Mooren

  Happppy bday to you happy bday to you happy bday dear booklover happy bday to you! Ik wens je nog vele mooie boeken toe, leesuren en boek ervaringen! En vele gezonde jaren natuurlijk! Hiephiephoeray!?

  Ik kende heel eerlijk je blog nog niet! Slecht he?? Jeetje Jill! Maaaaaaaaaaar daar gaat zeker verandering in komen! Ik ga je volgen en blijf je blog in de gaten te houden!

  Veeeel liefst een boekenfanaaaat!

  Oeh ps! Je win actie is waanzinnig ik kies voor t boekenpakket van de trilogie?? wil die al heel lang heeeeel graag lezen! Ik ga duimennnn??✨

 39. Nakita

  Hieperdepiep hoeraaaaa! !!
  Emmy is jarig en dat betekend een verjaardag vol boeken, vrienden en liefde!
  Veel gezelligheid want met Emmy is het altijd een feestje door de grappen die ze vaak maakt!
  Ik doe graag mee voor nummer 4!

 40. Ilse Brinkhuis

  Ik wens je een keigezellige verjaardag toe. πŸ™‚

  Ik ga voor Prijs 4 – De complete Matched Trilogie!

 41. Ik ben wel heel benieuwd naar de Matched-trilogie! En nog heeeeel veel gelukkige boekige literaire jaren gewenst Emmy, ik hoop dat je nog heel veel workshops mag geven, auteurs mag ontmoeten, boeken mag recenseren, events mag organiseren en al die andere toffe dingen mag doen die jouw boekenhart sneller doen slaan!

 42. Erika van koert

  Lang zal ze leven
  Lang zal ze leven
  Lang zal ze leven in de gloria
  In de gloria, in de gloria….

  Hieperdepiep HOERA hieperdepiep HOERA

  Gefeliciteerd !

  Ik doe graag mee voor prijs nr. 4

 43. Nina CC Mol

  Een hele fijne dag gewenst voor je verjaardag en mag het komend jaar voor jou liefdevol zijn, spiritueel en gelukkig!!

  Ik doe mee voor boek 4. XXX

 44. melissa

  GEFELICITEERD. wat een leuke prijs geef je weg, ik ga voor prijs 4, zodat ik weer snel kan lezen. we gaan deze week verhuizen, echter veel spullen zitten al een week of 2 in de container, zo ook AL mijn boeken (stom stom), nu heb ik wel i-books, maar een gewoon boek leest toch echt veel lekkerder. dus hopelijk mag ik deze gaan lezen na het verhuizen en klussen in een hangmat in de tuin πŸ˜‰

 45. Gefeliciteerd met je verjaardag en op naar het nieuwe jaar waarin je met al je kleur tussen de Zon en Maan in blijft stralen!

  (prijs 4, maar die is wel enorm geliefd, dus ben ook blij met prijs 3, zijn alleen minder leesuurtjes…)

 46. Suus Gro

  Ook al is het al een paar dagen geleden dat je jarig was, alsnog van harte gefeliciteerd. Ik gun je een mooi nieuw levensjaar toe.

  Mocht ik winnen, dan kies ik Prijs 4 – De complete Matched Trilogie!

 47. Anita te Gussinklo

  Ook ik ben een paar dagen te laat maar wil je alsnog van harte feliciteren met je verjaardag.
  De De complete Matched Trilogie spreekt mij het meeste aan.

 48. Jan

  Met terugwerkend kracht nog hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag.

  Prijs 4 – De complete Matched Trilogie! Lijkt me top !

 49. michael noo

  Gefeliciteerd!! Maak heel graag kans op prijs 4… Niet voor mijzelf maar voor mijn lieve vriendin die deze heel graag zou willen lezen… Kan ik ze mooi cadeau doen op haar verjaardag…

 50. Sylvia

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een heerlijke, fijne en gezellige dag gehad (leuk stukje over je verjaardag πŸ˜‰ ) en je een echte feestuil gevoeld! Super leuk een eigen verjaardagsfestijn! Ook leuke prijzen waarmee je zeker een hoop mensen gaat verwennen! Graag waag ik een kansje voor nr. 3 De IJzerproef! Volgen? Dat doe ik zo’n beetje overal πŸ˜‰
  Ik wens je een heerlijk nieuw jaar vol levensvreugde in allerlei soorten en maten! Heerlijke mensen, dieren, ervaringen en boeken! Plus natuurlijk niet te vergeten je droombaan! (duim mee)

 51. Jill Mooren

  Haaaai! Ik kan nergens vinden waar de winnaars bekend zijn gemaakt! Ik ken de weg helaas nig niet goed in je blog! Zou je kunnen helpen? (:

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.