Denksport, De collectie – kleur! (Win!)

Geplaatst op 10 februari 2018 door Emmy in Recensie, Winactie / 19 Comments

Creativiteit is een belangrijk onderdeel van mijn leven; mijn bloed bestaat nog nét niet uit allerlei kleuren verf. Ik doe stiekem niets liever dan tekeningetjes maken en lekker krabbelen, vooral als we bijvoorbeeld bezig zijn met Dungeons & Dragons. Maar ik herinner me ook talloze momenten van toen ik nog op school zat en stiekem mijn schriften voltekende. Ook kleuren vind ik leuk, en daar heeft Denksport nu een fijne invulling aan gegeven voor een zacht prijsje!

Denksport ken je misschien wel van allerlei soorten puzzelboeken die zij op de markt hebben gebracht. Zij hebben echter ook een hele lijn gericht op creativiteit, waarvan De Collectie – kleur onderdeel is. Het zal een hele serie worden, waarvan ik het eerste deel heb mogen ontvangen van Denksport. Het is een 80 bladzijde kennend boek met kwalitatieve kleurplaten, een goed stevig soort papier en met diverse kleuruitdagingen. Het niveau van de kleurplaten ligt niet enorm hoog, zodat dit een ideale instap is voor mensen die nog niet zo vaak gekleurd hebben. Dat wil absoluut NIET zeggen dat de platen kinderachtig zijn.

Onder de kleurplaten vind je veel prachtige mandala’s.

Maar ook leuke patroontjes, zoals deze gedetailleerde cupcakes. Die vragen er toch gewoon om, om gekleurd te worden?

Wat ik echt een beetje uniek aan deze bundel kleurplaten vind, is dat er ook een aantal ‘kleuren op nummer’ platen in verwerkt zijn. Zo is er echt voor ieder wat wils. Ideaal voor mensen die altijd een beetje moeite hebben met het kiezen van kleuren. Je kunt zowel kleurpotloden als viltstiften als markers of zelfs zelf gebruiken om deze plaat te kleuren. En het leuke? Je zou een nummer natuurlijk kunnen vervangen voor een ander nummer, om zo bijvoorbeeld een abstract landschap te creëren.

Deze De collectie – kleur is te verkrijgen voor slechts €4,95, wat ik echt niet duur vind voor zo’n divers en kwalitatief goed kleurboek. Het heeft een afwisselende inhoud die velen aan zal spreken en er verschijnt viermaal per jaar een nieuwe editie. Handig!

Denk je nu? Dat wil ik proberen? Leuk! Want ik mag een exemplaar weggeven!

Meedoen is heel simpel. Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en volg Zon en Maan via facebook of instagram. Succes!

Meedoen kan tot en met 21 februari.

 

Tags: ,

Divider

19 responses to “Denksport, De collectie – kleur! (Win!)

 1. will

  Ik houd van inkleuren, ben daar al een poosje mee bezig.
  Als ik mij wil ontspannen, ga ik kleuren, zó heerlijk.
  Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook en instagram.
  Heb wel geliked en geloved op bloglovin.
  Hopelijk is dat ook voldoende.

 2. Aniek

  Ik doe mee! Ik gebruik deze boekjes altijd in mijn klas. Vooral in de proefwerkweek (over een week) zet ik deze in. Even ontspannen na een toets met een plaat, om daarna weer fris het tweede proefwerk te maken. Soms waagt een mannelijke leerling zich hier zelfs aan.

 3. Myrthe

  Ik hou van kleuren 🙂 Ben nu bezig in Johanna’s kerst kleurboek. Uiteraard kan dat als het straks echt voorjaar is niet meer. Dan zou ik graag in dit boek aan de slag gaan :).
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. Ik hoop dat je daar ook blij mee bent :).

 4. Sylvia

  Ziet er leuk en heerlijk ontspannen uit! En er staat een schildpad op de voorkant! Hoop ook erin 😉
  Waag graag een kansje! Volg je op beide plaatsen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.