De shop is weer open en heeft fantastische nieuwe producten

Geplaatst op 7 mei 2019 door Emmy in Letters & Lights / 6 Comments

Mijn vakantie was heerlijk: even niet aan thuis denken, aan werk denken of bezig zijn met het maken van nieuwe producten. Die producten had ik namelijk allemaal al bedacht, voor YALFest – wat overigens weer een geslaagd feestje was! Na mijn vakantie begon ik aan de gigantische taak om al die nieuwe producten online te zetten en het lijkt me leuk deze eens op een rijtje te zetten. Ik laat echter niet alles zien, want een deel is al uitverkocht!

Het is een mix van nieuwe kleine kaarsjes, oude favorieten, nieuwe thee en nieuwe armbandjes en linten.

Alles goed bekijken? Ga dan naar de shop.

Naast nieuwe kaarsen, is er meer nieuws. De grote blikjes hebben een revamp gekregen. Ik ga namelijk met een nieuwe soort werken. Deze blikjes zorgen voor minder tunnelvorming en minder kans op lekken.

Links nieuw en rechts oud!

Mijn nieuwe metal tins lijken net iets kleiner dan z’n voorganger, maar de inhoud is nagenoeg hetzelfde. Ik vind ze er heel mooi uitzien en ik zal er dan ook voor zorgen dat alle nieuwe kaarsen uiteindelijk deze blikken zullen hebben.

Alle voorraden kloppen weer en ik heb een aantal speciale kaarsen teruggebracht. Hiervan zijn er nog enkele op voorraad, dus mocht je zeker willen zijn van een exemplaar, sla dan snel je slag.

Welk item vind jij het tofst?

Tags:

Divider

6 responses to “De shop is weer open en heeft fantastische nieuwe producten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.