De komende tijd…

Geplaatst op 19 oktober 2018 door Emmy in Boeken Adventskalender 2018 / 6 Comments

Zoals jullie in mijn dagboekjes kunnen lezen, ben ik het er elke week maar druk mee; nieuwe items verzinnen, dingen maken, werken, lezen en ga zo maar door. Zo ben ik hard bezig met mijn eerste boek en sla ik daarom NaNoWriMo ook over dit jaar. Het leek me toch leuk om een update te schrijven over wat er nieuw is en wat er binnenkort nog gaat komen. Met in het bijzonder dus Letters & Lights en de Boeken Adventskalender van dit jaar. Met dit laatste wil ik beginnen.

Boeken Adventskalender

Al sinds 2013 organiseer ik elk jaar de Boeken Adventskalender; een feestmaand in het teken van het boek. Denk aan winacties en leuke acties en lootjes trekken. DIt deed ik elk jaar vol liefde, ook al sloopte me het wel altijd. Ik heb daarom besloten om het dit jaar wat rustiger aan te doen. Betekent dit dan dat er helemaal geen BAK komt? Jawel! Maar wel in een wat kleinere vorm. Minder acties, waardoor jullie meer tijd hebben om mee te doen en vooral dat ik me kan focussen op kwaliteit in plaats van kwaliteit. Ik ben nog op zoek naar sponsoren (mail me als je je geroepen voelt) en ben nu bezig met het uitdenken van de acties. Ik heb sowieso besloten dat er geen lootjes getrokken worden met de BAK dit jaar. Niet alleen omdat ik er echt geen tijd voor heb, maar vooral omdat er al een aantal swaps zijn die vooral vele malen beter georganiseerd worden. Kortom: wel toffe acties, maar dan net eventjes anders. Hoe? Dat weet ik nog niet precies, daar ben ik mee bezig. Jullie zullen het zien op 1 december.

Letters & Lights

Ik ben zooo blij dat ik in 2016 mijn bedrijf heb uitgebreid met Letters & Lights. Het is veel werk, maar ik vind het heerlijk om items te maken en nieuwe dingen te bedenken. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik nu een vrij divers aanbod heb van kaarsen, papierwaren, thee, boekenleggers en armbandjes. Toch ben ik altijd weer bezig met nieuwe producten, dus mocht je graag eens wat willen zien, laat dan vooral een reactie achter!

Ik wilde graag even wat nieuwe items in het zonnetje zetten. Zo zijn er nog een paar Halloweenboxen te koop, maar zullen de losse items binnenkort ook online komen.

Nieuw zijn ook:

Loki kaars

IMG_7108

Body Positivity Armband

IMG_7111

Fandomkerstkaart

IMG_7037

De Bookish Winter box.

decemberbox

Deze laatste box van 2018 zal boordevol bookishe winterproducten zitten. Ik ben al bezig met het samenstellen van alles en ik denk zelf dat hij echt heel leuk gaat worden.

Ik krijg wel eens de vraag hoeveel ik nu verdien op een box. Eigenlijk helemaal niks. Ik doe het vooral omdat ik het heel erg leuk vind en hierdoor meer mogelijkheden heb om nieuwe items uit te proberen en te bestellen. Vaak moet ik meer items bestellen dan ik boxen heb, waardoor mijn marge wordt opgeslokt. Ik wil de boxen immers niet te duur maken! Maar dat is mijn zorg, niet die van jullie, natuurlijk!

In 2019 hoop ik weer toffe nieuwe kaarsen te kunnen aanbieden. Ik zit eraan te denken om een paar kaarsen die in boxen hebben gezeten terug te brengen. Bijvoorbeeld de Harry Potter kaarsen, Shadowhunter kaarsen of de Sarah J Maas kaarsen. Zouden jullie dit leuk vinden? Laat het me weten in de reacties! Ik ben in ieder geval van plan nog wat Disneyprinsessenkaarsen te maken, zoals Jasmine en Pocahontas.

Maar dit is natuurlijk een zaak voor 2019. Ik focus me nu vooral op het maken van een aantal grote bestellingen, voor onder andere de Adventskalender van Celebrate Books. As we speak wacht ik op een nieuwe lading metal tins zodat ik weer vol aan de bak kan.

Verder weet ik nog niet wat 2019 gaat brengen qua nieuwe Letters & Lights goodies. Ik ben heel erg benieuwd waar jullie behoefte aan hebben!

Ik hoop dat jullie wat kunnen met deze update en ik hoop natuurlijk dat jullie weer heel veel zin hebben in de Boeken Adventskalender dit jaar!

Tags:

Divider

6 responses to “De komende tijd…

  1. Priscilla

    Oohhh, ik vind het een goed idee dat je de kaarsen uit de boxen ook los gaat verkopen. De kaars ‘Brightest Witch’ (als ik het me goed herinner) was echt zoooo lekker!

    Ik ben ook heel benieuwd wat je dit jaar gaat doen ipv de BAK. Eventjes wachten tot 1 december dus 😉

  2. Marjolijn

    Jaaa, een Pocahontaskaars! Ik vond als kind Pocahontas echt vet stoer en ik heb ik-weet-niet-hoe-vaak die videoband gezien 🙂

    Maar ik ben ook heel blij met de kaarsjes (Merida, Snow White en Rapunzel) die in mijn Disneybox zaten, hoor ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.