De invloeden van de BAK en een reminder

Geplaatst op 26 november 2015 door Emmy in Boeken Adventskalender 2015 / 10 Comments

BAK2015_banner

Nog een paar nachtjes slapen en het is zo ver: de Boeken Adventskalender van 2015! Voor de derde keer op rij mag ik elke dag van december één of meerdere cadeaus weggeven. Denk hierbij aan boeken, goodies en fandom sieraden. Ik wil dan ook alvast alle sponsoren van harte bedanken voor jullie gulle giften!

Ik heb er echt ontzettend veel zin in om zo veel mensen blij te mogen maken. Na weken plannen en organiseren is het eindelijk zo ver! Maar ik schrijf dit blogje niet alleen om weer eens te fangirlen over mijn eigen initiatief. Ik wil namelijk nog een paar kleine mededelingen doen voordat het feest losbarst.

Social media
Veel van de winacties worden extra in het zonnetje gezet via social media. Mocht je Zon en Maan niet via bloglovin’ of de mail volgen, blijf je via twitter, facebook en instagram ook op de hoogte van alle winacties. Natuurlijk zijn er ook dagen waarop ik weg ben, waardoor er enige vertraging in kan zitten. Hou er maar rekening mee dat elke dag in december om 08.00 uur hoe dan ook een winactie verschijnt. Ik zou het daarnaast natuurlijk ook heel tof vinden als jullie je in zouden zetten om de Boeken Adventskalender onder de aandacht te brengen bij al jullie vrienden en volgers; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Winnen en gewonnen?
Iedereen maakt evenveel kans om te winnen, maar bij sommige acties zijn er stappen die je een extra kan op leveren. Winnaars worden bekend gemaakt in verzamelposts. Het kan dus zijn dat een winactie al afgelopen is, maar dat de winnaar pas later bekend wordt gemaakt. Tevens komt er een overzichtspagina waar alle winacties (en winnaars) nog even op een rijtje worden gezet. Deze pagina is vanaf 1 december zichtbaar.
Heb je gewonnen? Super tof en gefeliciteerd! Een aantal prijzen worden door mij zelf verzonden, dus mocht je meerdere keren winnen, dan kan ik van je vragen even geduld te hebben,  zodat ik de prijzen gezamenlijk kan versturen. Mocht je willen afspreken of ga je binnenkort naar event waar ik ook ben en wil je dan je prijs in ontvangt nemen; held! Dit scheelt mij heel veel geld, natuurlijk!

Partnerlinks
Natuurlijk ga ik niet bedelen of jullie alsjeblieft via mijn blog je sint of kerstcadeautjes koopt, zodat ik een kleine commisie krijg, maar ik zou het natuurlijk wel heel tof vinden. Ik ben namelijk erg veel geld kwijt aan het verzenden van de cadeautjes en zo kan ik dat een beetje compenseren.

Winacties op andere blogs
Een deel van de winacties worden gehost door andere blogs. Dat wil zeggen dat andere bloggers van mij een actie hebben mogen organiseren in naam van de BAK. Zij hebben zelf de actie opgezet en in de meeste gevallen heb ik de prijs voor hen geregeld. Op een dag dat er een winactie elders is, plaats ik de link van de winactie uiteraard ook ’s morgens om 8 uur op mijn blog.

Aantal blogposts op zonenmaan.net
Ondanks dat er dus elke dag om 08.00 uur een winactie verschijnt, zullen er ook gewoon reguliere blogposts verschijnen. Soms zelfs meer. Over het algemeen verschijnt er om 14.00 uur een gewoon artikel en – in het geval van een tweede winactie – een blogpost om 18.00 uur. Dit allemaal naast de dagelijkse winacties. Er is in december dus erg veel te lezen op Zon en Maan!

Reminder: geef je op voor het lootjes trekken.
En tot slot wil ik jullie attenderen op de deadline van het lootje trekken. Morgen is de laatste dag dat je je kunt opgeven. Je mailt naar boekenadventskalender@gmail.com en dat zet ik je op de lijst.

Jongens en meiden: ik heb er zin in!

Tags:

Divider

10 responses to “De invloeden van de BAK en een reminder

  1. Jet

    Ik ben erg benieuwd naar alle winacties, en ik denk dat December voor veel bloggers een HELE leuke maand gaat worden! Een Boeken Adventskalender, echt een geniaal idee! 🙂

  2. Ik krijg er steeds meer zin in, wat een geweldig evenement! En daarnaast vind ik het natuurlijk ook heel cool dat ik namens jou een winactie op mijn blog kan organiseren. 😀

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.