de ‘Favoriete Fictieve Familie’ Tag

Geplaatst op 22 april 2015 door Emmy in TAG / 4 Comments

Een tijdje geleden werd ik aangewezen om de fictieve familie tag in te vullen; een tag waarbij je je eigen fictieve familie invult. Dit leek me hilarisch om te doen, dus ik vul hem graag voor jullie in.

familie

 

Moeder: Molly Wemel (Harry Potter). Zeg nou zelf, niemand is zo tof en kick-ass als Molly Wemel. Zij heeft zoooo veel over voor haar kinderen! Ik vind haar al vanaf boek één helemaal geweldig. Ze roeit met de riemen de ze heeft om haar familie draaiende te houden. En ik moet van iemand mijn rode haar hebben, toch?

Vader: Oberyn Martel (Game of Thrones). Ok, naast dat hij een hottie is, heeft hij een enorm familiegevoel, wat ik wel goed vind voor een vader. Hij heeft 8 kinderen, dus dat doet ie wel goed, geloof ik. Ik denk niet dat iemand er mee weg zou komen als iemand zijn dochters wat aan zou doen.

Grote broer: Dean Winchester (Supernatural). Nooit meer bang voor monsters onder mijn bed. We houden allebei van taart, dus dat komt wel goed.

Jongere broer: Nicolai (The Grisha). Doe mij maar een prins als jonger broertje. Hij is grappig.

Grote zus: Rachel (Heksen en demonen) Ik vind haar echt heel stoer en ze is een heks (met rood haar). Zij mag mij wel leren toveren, hoor!

Jongere zus: Clary Morgenstern (The Mortal Instruments). Ik zoek allemaal mensen uit met rood haar, valt het op? Clary kan vast doorgaan als mijn jongere zusje, want ze heeft rood haar en tekent graag en goed. En ze is Nephelim, dat vind ik ook wel tof.

Opa: Dumbledore (Harry Potter). Heeft dit überhaupt uitleg nodig?

Oma: Diana Bishop (Allerzielen).

BONUS – neef of nicht: Ik wist net een hele goede.. maar hij is verdwenen. Kak. Oh.. Nou, doe Gabriel (Supernatural) dan maar, samen met Daniel Jackson (Stargate). De eerste omdat hij vooral heel grappig is en de tweede omdat het een archeoloog is (wederom luisteren naar toffe verhalen).

Uiteraard staat Castiël er niet tussen, want dat is mijn fictieve date.

Nou, dat was leuk! Ik tag Esmee en Iris!

 

Tags:

Divider

4 responses to “de ‘Favoriete Fictieve Familie’ Tag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.