De complete series-tag

Geplaatst op 2 juli 2013 door Emmy in Boeken, TAG, Vlog / 2 Comments

Al een paar keer zag ik hem langskomen op andere blogs en hoewel ik mijn boekenkast nog lang niet compleet heb, wilde ik hem wel heel graag invullen en ja hoor, ik werd toen getagd door Lilian van Lilian Schrijft. Super leuk! Ik duik mijn boekenkast… duik je mee?

  1. De serie moet al compleet zijn uitgebracht, dus niet een serie waarvan het laatste deel nog niet uit is.
  2. Je moet alle delen zelf hebben.
  3. Het moeten ook echte boeken zijn. (geen e-books dus)
  4. En je moet nadat je alles genoemd heb 3 mensen taggen.
  5. Bedank altijd degene die je getagd heeft.

En ik maakte er een filmpje van! Kijk je mee? Ik was die dag (zondag) toen ik het opnam, niet zo lekker, dus sorry als ik wat snel/onduidelijk spreek. 9 maanden keihard werken heeft veel gevraagd van mijn lichaam, merk ik nu.

Voel je vrij om deze tag over te nemen! Het is een super leuke tag en ik zie graag jullie juweeltjes!

Tags:

Divider

2 responses to “De complete series-tag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.