De Boeken Adventskalender is officieel gestart!

Geplaatst op 1 december 2014 door Emmy in Boeken Adventskalender 2014 / 12 Comments

boekenadventskalender

Het is 1 december, 00:00 uur. Vandaag begint de boeken adventskalender dan ook echt. Er worden vandaag lootjes getrokken en de eerste winactie zal verschijnen.
Met moeite kan ik ook omschrijven hoe blij ik ben dat ik dit jaar weer zo’n mooie maand mag vullen en dat er zo veel mensen zijn die zo enthousiast meedenken. Jullie zijn fantastisch! Het was keihard werken, maar ik geloof dat ik weer wat hele leuke dingen voor jullie in petto heb!

De meeste winacties verschijnen dit jaar op mijn eigen blog, maar er zullen er ook een aantal gehost worden door anderen. Natuurlijk laat ik weten hoe wat en waar. Elke dag om 8 uur verschijnt de actie van deze dag en rond 12 uur verschijnt het reguliere artikel. Want ja, ook dat gaat een soort van door. In het menu kan je op ‘Boeken Adventskalender 2014’ klikken om alle acties snel terug te zien. Vooral omdat de hele maand boordevol acties zitten, raad ik jullie aan daar vaak te kijken.

Ik heb echt heel veel sponsoren gevonden in de vorm van uitgevers, boekbloggers en bezoekers. Ieder van hen zal aan het eind nog uitvoerig bedankt worden en op de sponsorlijst verschijnen. Bij elke winactie zal staan wie er zo lief is geweest deze prijs voor jullie te regelen.

Omdat ik heel veel boeken zelf op moet sturen wil ik aangeven dat het soms eventjes kan duren voordat ik de boeken verstuur. Als je namelijk meerdere boeken wint, vind ik het namelijk zonde om alles los te versturen. Ook kan het zijn dat ik bewust naar meetings ga om mensen te voorzien van hun prijzen. Effectief handelen enzo 😉

Jongens en meisjes, heel erg veel plezier! Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te mogen verwennen en jullie leuk inzendingen te horen.

THANKS GUYS!

 

PS. Delen vind ik leuk!

Tags:

Divider

12 responses to “De Boeken Adventskalender is officieel gestart!

 1. Iprissa

  Haay!! Ik heb net jou blog ontdekt via bloglovin die ik een paar uur geleden heb aangemaakt! Ik heb al eventjes rondgekeken op je blog en die is super leuk! Morgen (nou ja na het slapen) ga ik eens lekker rondsnuffelen hihi. Ik wist niet zo goed waar ik dit berichtje moest plaatsen, maar ik kreeg een mailtje van je nieuwe post dus ik dacht ik zet hem hier even neer. Sorry als het fout is maar ik ben nieuw hihi.

  Iprissa

  • Wat leuk om te horen Iprissa! Toevallig komen er vanaf vandaag allemaal leuke acties online, dus je bent precies op het juiste moment ‘binnen komen vallen’.:D

 2. Marjo

  Wat een werk zit hier in als ik het zo lees! Leuk hoor, super tof dat je dit voor je volgers doet. Ik ben heel benieuwd naar wat deze maand allemaal te wachten staat! 🙂

 3. Marjo

  Wat een werk zit hier in als ik het zo lees! Leuk hoor, super tof dat je dit voor je volgers doet. Ik ben heel benieuwd naar wat deze maand allemaal te wachten staat! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.