Dagboek: carnavalsvakantie en Fantasy Fest

Geplaatst op 11 maart 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Hoi hoi! Ik type dit op zondag, vanuit mijn hotelkamer. Ik heb net gesport en ontbeten en over een paar uur lopen we weer naar de Broodfabriek voor de tweede dag Fantasy Fest. Gisteren was het een stuk drukker dan vorige keer en bleek ook al dat de organisatie echt goed geluisterd had naar de feedback. Er was toffe muziek, ik gaf een workshop, ik volgde zelf een workshop sikkelvechten en vooral Rob verkocht lekker. Dat vandaag net zo tof mag zijn! Lees je mee wat ik deze week allemaal gedaan heb?

Maandag

Wat deed ik vandaag eigenlijk allemaal? Ik kan het me niet zo goed herinneren. Ik ga in ieder geval de stad niet in, want carnaval is totaal niet mijn ding. Ik pak alvast veel in voor het weekend en werk aan mijn workshop. Ik geef namelijk een workshop manga-tekenen het weekend en ik heb steeds maar een half uur.. Dat is tricky!

Dinsdag

In plaats van werken, ben ik vandaag lekker vrij. Yay! Ik voel me alleen erg onrustig en heb steeds het gevoel alsof ik vanalles ‘moet’ doen nu ik vrij ben. Dat is niet goed, want zo verval ik in mijn oude patronen. Ik begin flink te strepen in mijn to do list en probeer te genieten van mijn dag vrij. Een stuk wandelen helpt gelukkig!

Woensdag

Vandaag is het zover: de baarmoederfoto. In de ochtend geef ik nog even bijles (en daarvoor kijk ik even de eerste twee afleveringen van Shadowhunters van seizoen 3B), maar ik ben niet helemaal lekker. Om half 2 is het zover en het was geen pretje, maar de boel is eindelijk in beweging! Daarna haal ik wat lekkers voor mezelf en een pakketje op en werk ik aan mijn blog. Veel zin om te schrijven heb ik vandaag niet, dus ik laat Supernerd even een dagje liggen.

Donderdag

Vandaag merk ik dat ik even vastloop met Supernerd. Ik heb mezelf behoorlijk gepusht de afgelopen dagen en ik merk dat als ik nu doorschrijf, het er niet beter op wordt. Even laten rusten!

Vandaag wil ik rustig aan doen. Gelukkig hoef ik de auto niet op te halen! Ik doe wat boodschappen, geef een uurtje bijles en werk nog wat, voor ik naar het zwembad ga om te sporten.

Thuis speel ik nog een potje Magic The Gathering mee (Rob is met Manon bezig geweest met de D&D workshop voor YALFest) en daarna staan Priscilla en haar verloofde voor de deur. Sushi dubble-date! We sluiten de dag af met Dorkness rising, een D&D film. Zijn we zo nerdy? Ja, we zijn zo nerdy.

Vrijdag

Vandaag is de dag van vertrek, maar we hebben besloten pas in de middag (net voor de files) te gaan. Achteraf hadden we toch een uurtje eerder in de auto moeten stappen, want we hadden file en te weinig tijd om op te bouwen. De tijd gaat dan zo snel!

In de ochtend deed ik boodschappen en maakte ik nog wat dingen klaar. Ik blogde wat, las wat en schreef (probeerde) aan supernerd.

Het is een godswonder dat alles in de auto paste, maar we vertrokken op tijd en hebben een paar uur staan opbouwen. Daarna lekker uit eten en ben ik in het hotel gaan sporten (trots op mezelf).

Zaterdag

Om 12 uur zou de beurs beginnen, maar we waren er toch al om 10 uur (opbouwtijd) om de laatste dingen af te maken. Ik kon zo al een klein rondje lopen om alle stands te bewonderen. We kochten zelf alleen mede vandaag, maar oh wat word ik altijd hebberig van al die toffe dingen.

Sven en Priscilla waren er vandaag ook en dat was supergezellig. Zo lief! Ik gaf een workshop manga-tekenen en dat ging aardig, al kwam de beamer pas halverwege. Ach. Morgen weer!

Priscilla en ik deden ook mee met een zwaardvechtworkshop. Vorige keer heb ik het niet gedaan op zaterdag en was het zondag echt te druk bij de stand. Daar had ik zo veel spijt van. Nu kon het en we mochten sikkelvechten. Heel tof. Ik wil al tijden misschien op zwaardvechten (ja, dat is een ding), dus ik denk dat ik het toch maar ga doen. ‘Gewone’ sporten passen niet echt bij me.

In de hotelkamer drinken we mede en kijken we Wie is de mol. Ik dacht dat het Merel dan maar moest zijn en dat was ook zo. Feest. Maar mijn mollen waren er al lang en breed uit natuurlijk. Hahaha

Zondag

Hoe het vandaag gaat lopen kan ik natuurlijk nog niet precies vertellen. We staan weer de hele dag op de beurs (en ik geef weer een workshop) en daarna moeten we afbouwen (godzijdank gaat dat sneller dan opbouwen). Daarna rijden we naar huis en dan denk ik dat we helemaal naar de klote zijn.

Vanmorgen heb ik al braaf gesport; trots op mezelf.

Gelezen

Op zondag begin ik in De eeuwige tijd en die leest echt heerlijk weg, dus dinsdag heb ik hem uit. Daarna begin ik in Dodelijk bericht, wat een van de meest ongeloofwaardige YA-boeken is die ik ooit las. Bah. Daarna is het tijd om te beginnen in Two Dark Reigns. Ik ben verslaafd geraakt aan deze serie.

Hoewel ik dacht wel veel te kunnen lezen op het event (in het hotel, voor het begint), komt het er eigenlijk niet echt van. Ik heb All the crooked saints uitgelezen op mijn ereader, maar ik ben nog niet eens op 1/3 van Two Dark Reigns. Ik wil teveel; en lezen en schrijven en bloggen en mijn kraam draaien. Gaat niet, Emmy. Gaat niet. Typisch wel dat ik minder heb gelezen terwijl ik een week vrij was.

Nieuw!

Op woensdag krijg ik mijn pre-order van Warrior of the wild binnen. Yay! In ieder geval wat leuks vandaag én ik kan mijn handtekening van de pre-order actie er meteen inplakken.

Blogposts

Komende week moet ik weer gewoon werken, maar wordt het wel heel erg leuk, denk ik. Op het werk ga ik lekker aan de slag en op donderdagavond heb ik leesclub en op vrijdagavond de leesbeesten special. Op zondag spreek ik af met de meiden van Rotterdam. We gaan waarschijnlijk de St. Jan beklimmen. Werd ook wel eens tijd voor mij!

Wat ga jij allemaal doen komende week?

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: carnavalsvakantie en Fantasy Fest

  1. Priscilla

    Fantasy Fest was echt geweldig en het zwaardvechten was cool! Ik zit er toch aan te denken om dit ook te doen 😉

    Komende week ga ik vooral veel werken en heb in de avond en weekenden mezelf weer helemaal volgepland (as usual).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.