Elke dag maandag (Win)

Geplaatst op 12 oktober 2016 door Emmy in Winactie / 28 Comments

Tijdens Literatour vond in Den Haag een door Blossom Books georganiseerde PubQuiz plaats. Ik wist een team bij elkaar te krijgen en wij deden mee als Team Zon en Maan. Omdat wij wonnen (YES!) mag ik iemand blij maken met een exemplaar van Elke dag maandag!

Elke dag maandagEllison Sparks heeft de ergste maandag ooit. Ze krijgt een verkeersboete, staat vreselijk op de schoolfoto, verpest haar softbal-try outs en haar speech voor de klassenvertegenwoordigersverkiezing en tot overmaat van ramp maakt haar rockster-vriendje Tristan het uit. Om niks!

Ellie is ervan overtuigd dat als ze deze maandag over zou kunnen doen, alles goed zal komen. Dus als ze de volgende ochtend wakker wordt en ontdekt dat het wéér maandag is, weet ze precies wat haar te doen staat: voorkomen dat Tristan het uitmaakt. Maar hoe vaak ze de maandag ook over mag doen, het lijkt erop dat het steeds hetzelfde eindigt… Lukt het Ellie om er een goede dag van te maken? Of blijft het voor altijd maandag?

Fantasy komt voor in vele vormen en maten en ik denk dat een boek waarin iemand een dag steeds opnieuw beleefd ook wel een fantasietintje heeft. Deze winactie past dus prima in het thema van fantasymaand. Daarnaast denk ik ook dat het boek een brug kan slaan tussen mensen die alleen fantasy lezen of juist alleen maar contemporary. Deze genres zijn namelijk helemaal niet zo zwart wit. Mij spreekt het boek in ieder geval erg aan.

Hoe maak je kans?

Ik mag één iemand blij maken met een exemplaar. Vul de rafflecopter voor 26 oktober en je doet mee! Heel veel succes!

a Rafflecopter giveaway

Tags:

Divider

28 responses to “Elke dag maandag (Win)

 1. Leuk! Als ik zelf een dag over mocht doen zou het gister zijn, omdat ik dan de negatieve, chagrijnige aspecten kan fixen en de hele leuke dingen opnieuw kan beleven.

 2. Wat leuk! Ik ben al nieuwsgierig naar het boek sinds het interview met de super leuke schrijfster tijdens de YA-pubquiz (team cinderellis hier hihi)! Ik heb de rafflecopter ingevuld hoor ?

 3. Tanneke

  Oei, ik zag dat ik net met een niet goed ingetypte mail reageerde. Dus nogmaals…leuk. Ik maak graag kans. Nu met het goede e-mailadres.

 4. Ik vind het moeilijk om te zeggen welke dag ik opnieuw zou willen doen, misschien zijn dat er wel meerdere… Wat nu het eerste bij me opkomt is de Koninginnedag van 2009, maar das niet zo’n gezellig onderwerp. Maarja, het is wel een dag die ik over zou willen doen en hoop dat we dan niet de keus zouden maken om in Apeldoorn aanwezig te zijn.

  Nu nog even die Rafflecopter verder invullen en dan kan ik misschien dit boek dat er van buiten in ieder geval prachtig uit ziet binnenkort ook lezen ^^

 5. Jet

  Ik heb ingevuld dat ik zaterdag opnieuw wilde doen, omdat ik dat de fijnste dag van de week vind. Bedenk me net dat ik die dus eigenlijk niet over hoef te doen, want hij is meestal al leuk genoeg. Dan maar een leuke dag heel vaak overdoen, haha!

 6. Sylvia

  Mm, weet niet of er echt een dag is die ik over zou willen doen, de keuzes en dingen die je meemaakt maken je tenslotte tot de persoon die je bent. Tuurlijk zijn er dingen die ik anders zou willen, maar die zijn niet poef op een dag ontstaan of een keuze die maar op een dag plaats vond. Hopelijk komt er nog een dag die zo fantastisch is dat ik hem opnieuw zou willen meemaken om er nog meer van te kunnen genieten!
  Pssst ben zeer benieuwd naar dit verhaal! Alleen al omdat Lisette Jonkman hem heeft vertaald 😉

 7. Lastig lastig lastig… Mag het ook een leuke dag zijn? Dan kies ik voor de dagen met ons allerliefste Promoteam. I ❤️ Jullie! Ik heb niet echt dagen die ik anders zou willen doen. They made me the way I am, and I like me 😉 Maar leuke dagen, die wil ik oneindig herbeleven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.