Complimenten voor boekbloggers 2019

Geplaatst op 1 februari 2019 door Emmy in Blogspiratie / 4 Comments

Het is alweer drie jaar geleden dat ik voor het eerst een soort award opstelde door de tofste young adult boekenblogs. Maar ik leerde al snel dat ik niet slechts enkele bloggers blij wilde maken: ik wilde met complimentjes kunnen strooien! En daarom organiseer ik ook dit jaar weer de ‘Complimenten voor boekbloggers’ actie.

Ik vind het belangrijk om positief te zijn in het leven. En complimenten geven en krijgen kan heel goed helpen om je waardering te uiten; hoe klein het ook is. Het geeft een goed gevoel om iets positiefs te horen en ik denk dat dit alleen maar goed is voor de boekblogger community. Hier en daar hoor je namelijk wel eens dat het allemaal haat en nijd zou zijn. Ik ervaar dat helemaal niet zo; ik vind de boekblogger community heel gezellig en ik ervaar juist dat er ontzettend veel mooie vriendschappen uit voort zijn gekomen. Natuurlijk kan niet iedereen bevriend zijn met elkaar, maar behulpzaamheid en vriendelijkheid siert de mens.

Maar goed; complimenten dus! Ik vind het belangrijk dat iedere boekblogger weet hoe belangrijk ze zijn voor de maatschappij. Ze stimuleren mensen tot lezen, helpen uitgevers om boeken te verspreiden en zorgen dat zelfs de onbekendste auteurs een podium krijgen. Super waardevol, dus! En dat mag wel eens vaker in het zonnetje worden gezet!

Daarom bied ik iedereen in de maand februari de kans om complimenten achter te laten voor boekbloggers (zolang een blogger maar met regelmaat over boeken blogt, keur ik het goed!) in onderstaand formulier. Je mag zo veel complimenten inzenden als je wilt, vergeet alleen niet voor elke blog een nieuwe inzending te maken.

Na februari zal ik alle complimenten bundelen en er weer een leuk bestand van maken, zodat alle bloggers hun complimenten te zien krijgen.

Heel veel plezier met invullen. <3


Tags:

Divider

4 responses to “Complimenten voor boekbloggers 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.