Bookhaul Apeldoorn + Winactie!

Geplaatst op 22 juni 2013 door Emmy in Boeken, Vlog, Winactie / 14 Comments

Allereerst vandaag dan het filmpje over de boeken die ik afgelopen donderdag op het boekenfestijn in Apeldoorn heb gekocht. Weer een hele buit waar ik heel erg blij mee ben en ook meteen aan ben begonnen!


Als je het filmpje hebt gekeken zal je het boek zien waar jij als bezoekers vanaf vandaag kant op maakt, want ja, ik zag dit boek liggen en dacht ‘goh, ik wil mijn geslaagdzijn met jullie vieren, dus een winactie lijkt me een goed plan!’ Dus vandaar!

Om kans te maken op het boek T.H.E.B.W. geschreven door Risa Green hoef je maar een paar dingen te doen.

* Volg Zon en Maan op bloglovin’
* Laat een reactie achter in dit bericht
* Als je twitter hebt, tweet dan het volgende bericht: Ik maak kans op T.H.E.B.W. via Zonenmaan.net & @zonenmaan, of verzin een andere leuke tekst waarin je mij vernoemd.

Je kan meedoen tot 1 juli, dus wees er snel bij.. En wie weet heb jij dan snel een ontzettend grappig boek in huis!

Tags: , , , ,

Divider

14 responses to “Bookhaul Apeldoorn + Winactie!

 1. Lekker veel boeken heb je gekocht zeg! Heerlijk. 🙂 Ik denk dat ik deze winactie even laat liggen (aangezien ik weer heel wat nieuwe boeken in de pocket heb en het andere mensen ook gun). Veel leesplezier met je nieuwe boeken, ben benieuwd wat je ervan vind.

 2. Anonymous

  Wat Leuk Emmy hoe je dit doet en super lief dat je jou exame wilt vieren met de kijkers onder ons.
  Ik was uiteraarrd nieuwschierig en heb je filmpje zitten kijken en ben aan het neuzen op je blog/site, dat boek lijkt mij intressant om wat oude herrinderingen op te doen, om die magie die ik nog mis terug te vinden het stukje uit mijn verleden. Ik ben benieuwd wie hem zal winnen en ik wens zoiezo diegene heel veel lees plezier.
  Jou wens ik verder een hele fijne vakantie en heel veel mooie dingen toe, waar je fijn van mag genieten.

  Lieve warme groetjes Linda
  Blessed Be

 3. OEHHH Ik doe mee met je winactie;)
  Leuke boeken heb je meegenomen! Heb nu spijt dat ik niet ben geweest, maarja het was gewoon een beetje ver. Ik ga sowieso naar Utrecht in september alleen dat duurt nog zo lang. Heb alles van het lijstje gedaan:)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.