De Book GIF Tag

Geplaatst op 24 maart 2016 door Emmy in TAG / 6 Comments

Gifjes, ik vind ze helemaal mooi. Want soms zegt een gifje veel meer dan duizend woorden. Dat je nu op twitter gemakkelijk een gifje in kan voeren, maakt het medium alleen maar beter. En wij boekenbloggers doen natuurlijk graag iets met social media hypes en daarom was daar De Book GIF Tag. En Esmee was zo lief om mij te taggen.

Foto 12-03-16 16 51 20

 

Ik ben ultiem gelukkig met mijn eigen gifje.

Esmee heeft mij een lijst met boeken gegeven en het is dus aan mij om bij elk boek een gifje te zoeken. Aan de hand van het gifje kunnen jullie dan zien wat mijn mening over het boek was. Voor het gemak zal ik natuurlijk ook een toelichting doen, waar nodig.

Twilight – Stephenie Meyer

Ik las Twilight voor de hype en ik snapte de hype niet echt. Ik vond Bella echt een doos eerste klas. Maar aan de andere kant heeft het heel veel bepaald voor het YA boek. Maar nu? Twilight kan me niet zo veel schelen.

De Test – Joelle Charbonneau

De Test voelde behoorlijk als The Hunger Games. Heel veel elementen waren hetzelfde en hoewel dat aan de ene kant vervelend is, werkte het boek wel. Er zijn slechtere dystopische verhalen.

Een Frozen hart – Elizabeth Rudnik

Ik weet niet zo goed wat ik van Een Frozen hart moet vinden. Aan de ene kant lijkt het me een heel tof boek, aan de andere kant zit er niks nieuws in? Toch?

I’m Number Four – Pittacus Lore

I’m Number Four is niet mijn ding. Het idee, prima, maar de uitwerking. How about nope? No offence voor alle mensen die er van smullen; de schrijftaal ligt mij absoluut niet en met die nummers in de titel wordt het er niet makkelijker op.

Paper Towns – John Green

Zo voelde ik me de eerste keer dat ik het boek las. De tweede keer kom ik er niet doorheen. Misschien omdat ik nu alles weet.

Hush Hush – Becca Fitzpatrick

Ik hou van engelen. Daarom blijf ik deze boeken toch ergens stiekem wel leuk vinden.

Fallen – Lauren Kate

Again. Like the angels. En Cam.

Delirium – Lauren Oliver

Eerst boek, aweome. Daarna: okeish.

Angel – L.A. Weatherly

Liefde voor de engelen. Haat voor de liefdesdriehoek.

Soulmates: Het verhaal van Sky – Joss Stirling

Ik wil meer. Meer. MEER.

Zo, na deze kleurrijke bewegende plaatjes lijkt het me goed om slachtoffers te kiezen die de volgende boeken in gifjes om mag zetten:

 • De IJzerprins
 • Een wereld zonder hemel
 • Stad van Beenderen
 • Lobsters
 • De Edelsteen trilogie
 • Vampire Academy
 • Het huis van de nacht
 • Fangirl
 • Witheet
 • Hof van Doorns en Rozen

Ik tag: Katja, Daan en de dames van de Spine Breakers.

 

Tags:

Divider

6 responses to “De Book GIF Tag

 1. Delirium: helemaal mee eens. Het eerste boek vond ik echt geweldig en daarna ging het zo snel achteruit. Was volgens mij ook een van de eerste dystopische boeken die ik las.

  • Ik vond Delirium als eerste boek een heel tof concept hebben, maar daarna werd het zo vergezocht. Voor mij was het ook een van de eerste dystopische boeken.

 2. Ahhh ik vind de boeken van I Am Number Four echt super! Grappig om te zien dat smaken soms zo erg verschillen. Ik hou ook van engelen, dus Hush Hush en Fallen zijn ook erg geliefd bij mij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.