Boek Banden TAG

Geplaatst op 28 maart 2014 door Emmy in TAG, Vlog / 9 Comments

Ik werd door Joany van Craving Pages getagt in haar eigen Boek Banden Tag en die vond ik zo leuk dat ik me over de opdracht heb gebogen en de boekenkast heb leeggeroofd. Hij was echt super leuk om te maken en ik heb mezelf voor de verandering eens laten werken op een windows-computer. Want ja ja, mijn laptop is een beetje oud en die vind filmpjes monteren niet zo tof.

Aan het einde van het filmpje vertel ik wie ik zelf tag, maar voel je vrij om hem hoe dan ook zelf ook in te vullen!

Tags:

Divider

9 responses to “Boek Banden TAG

  1. Leuk dat je hem ook gedaan hebt 😀 Het lijkt me echt een super moeilijke tag om in te vullen, haha! Ik ga erover denken, misschien dat ik hem ook wel ga doen ^^

  2. Ik ga deze tag misschien ook doen! Dat wordt dan mijn eerste filmpje! Al heb ik niet veel boeken, maar ik denk toch dat het me lukt om deze tag te doen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.