BAK – Win Witte Kaarten van Anne Bishop

Geplaatst op 27 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 4 Comments

Kerst is weer voorbij, maar we houden nog niet op met het weggeven van toffe prijzen! Zo heb ik een exemplaar van Witte kaarten over en daar wil ik een Anne Bishop fan graag blij mee maken!

Witte kaarten (De Anderen #5) – Anne BishopNa de mislukte opstand zijn er nog maar weinig menselijke steden over in Thaisia. Simon, Meg, Monty en de anderen (en Anderen) die onderdeel uitmaken van het Stadspark van Lakeside, werken hard om de broze vrede tussen mensen en Anderen te bewaren. Maar dan komt Jimmy, Monty’s louche broer, naar het Stadspark met het plan zich te verrijken ten koste van zijn familie – zoals altijd. Terwijl de Anderen vol interesse toekijken en hun klauwen scherp houden, lopen de spanningen binnen het Stadspark op. Jimmy lijkt ongevaarlijk, maar alleen Meg weet wat er echt op het spel staat: zij heeft gezien hoe het afloopt, met zichzelf aan de rand van een graf…

 

 

Ik wil het boek graag aan een echte fan geven, dus vertel me, waarom ben je zo’n fan van deze serie? Laat het me weten in de reacties en doe dit voor 3 januari. Succes!

Tags: ,

Divider

4 responses to “BAK – Win Witte Kaarten van Anne Bishop

 1. Nelly

  Spanningen in het Stadspark, brengt Meg een oplossing of is de ogenschijnlijk ongevaarlijke Jimmy toch weer de grote boosdoener? Ik wil het gewoon weten…

 2. Sanne de Waard

  Ik vind deze serie echt zo leuk!!! Meg brengt de anderen en de mensen bij elkaar. Simon is helemaal weg van Meg, maar weet niet zo goed hoe hij zich naar haar toe moet uiten, heel aandoenlijk. En er zit ook lekker veel humor en spanning in. Als ik het lees heb ik het gevoel dat ik me in het stadspark bevindt. Ik vind de ongeduldige pony’s van de elementen ook altij zo leuk.

 3. De Anderen zit vol met speciale personages (die mij om de een of andere reden steeds doen denken aan The Mortal Instruments) die een beetje net zoals de personages van Harry Potter zijn: je wilt steeds naar ze terugkomen. Nou ja, dat heb ik maar twee keer gedaan, want Witte Kaarten heb ik nog niet gelezen!
  Deze serie is gewoon geweldig (boek één en twee dan), boordevol humor en actie. Of ik een echte fan ben? Dat weet ik niet, omdat ik nog niet alles heb gelezen, maar ik zou deze serie wel aan iedereen aanraden. 🙂

 4. Fien De Smet

  Ik heb eigenlijk nog geen enkel boek gelezen maar iedereen heeft me ze heel hard aangeraden en daarom zou ik graag dit boek winnen, dan zou ik eindelijk eens werk moeten maken van deze serie! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.