BAK – Win The Graces of The Call

Geplaatst op 30 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 30 Comments

Het is zover, de allerlaatste winactie van de Boeken Adventskalender van 2017. Is het niet snel gegaan!? Gelukkig lopen er nog aardig wat acties, dus jullie hoeven je absoluut niet te vervelen. Kijk vooral nog even rond of er misschien een prijs tussen zit die je zou willen winnen.

Vandaag geef ik de twee laatste prijzen weg. Twee Engelse boeken die ik afgelopen zomer won in een groot pakket, maar zelf al heb. Ik wil er dus twee anderen blij mee maken! Je maakt kans op een Engelse editie van The Graces of een hardcover van The Call. Allebei magische aanraders!

 

The graces:

The Graces (The Graces, #1)Everyone said the Graces were witches.

They moved through the corridors like sleek fish, ripples in their wake. Stares followed their backs and their hair.

They had friends, but they were just distractions. They were waiting for someone different.

All I had to do was show them that person was me.

Like everyone else in her town, River is obsessed with the Graces, attracted by their glamour and apparent ability to weave magic. But are they really what they seem? And are they more dangerous than they let on?

This beautifully-written thriller will grip you from its very first page.

The Call

The Call (The Call #1) – Peadar Ó GuilínWhat if you only had 3 minutes to save your own life and the clock is already counting down…

Three minutes.
Nessa, Megan and Anto know that any day now they wake up alone in a horrible land and realise they’ve been Called.

Two minutes.
Like all teenagers they know that they’ll be hunted down and despite all their training only 1 in 10 will survive.

One minute.
And Nessa can’t run, her polio twisted legs mean she’ll never survive her Call will she?

Time’s up.

Klinken die boeken vet? Doe dan vooral mee!

Meedoen is vrij gemakkelijk; laat een reactie achter waarin je aangeeft welke van de twee boeken je zou willen winnen en geef mij een leestip. Kijk op goodreads of ik een boek al gelezen heb en leg uit waarom je denkt dat dit boek mij aan zal spreken (het mag Engels of Nederlands zijn). Ik ben zo benieuwd wat jullie mij aan zullen raden!

Meedoen kan tot en met 6 januari. Succes!

Tags: ,

Divider

30 responses to “BAK – Win The Graces of The Call

 1. Patty

  The Call staat al een aardige tijd op mijn verlanglijstje.
  Welk boek of welke boeken ik jou zou aanraden zijn Made you up van Francesca Zappia (van Eliza & her monsters), de Tomorrow, When the War Began serie van John Marsden en als laatste: Een Canvas Vol Liefde geschreven door Marie Claire Julien.

 2. Amy Paape

  Hey! The Call lijkt me erg interessant.
  Ik raad je Tales from the Kingdoms van Sarah Pinborough aan. Geen idee of je die al gelezen hebt, maar het zijn drie sprookjesverhalen in een bundel met ontzettend gave plottwisten. De sprookjes zitten heel anders in elkaar dan je dacht! Zo is de prins van Doornroosje, Sneeuwwitje en Assepoester dezelfde prins….. 😉 Dit boek kan je ook meteen laten signeren op Yalfest!

 3. Fien De Smet

  Ik zou heel graag The Call lezen, heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan in de boekenwinkel, maar er was steeds een ander boek dat ertussen kwam. Ik zou je graag het boek Sweet Evil aanraden, het is het eerste deel in één van mijn favoriete series geschreven door de fantastisxhe Wendy Higgins! Het heeft alles wat een goed boek nodig heeft: een spannend verhaal, demonen en een bad boy die je niet kan weerstaan! Ik heb het boek niet teruggevonden op je to read-lijst op Goodreads dus ik hoop dat je het nog niet gelezen hebt!

 4. Teun

  The Call klinkt er leuk! Maar The Graces ook, ook al heb ik die al in het nederlands gelezen. Dus The Call heeft dan wel mijn voorkeur. Een boek wat je denk ik wel leuk zal vinden is Colorless (Colorless #1) van Rita Stradling. Of Ongehoorzaam (in het engels You’re Welcome, Universe) van Whitney Gardner want de hoofdpersoon is doof en dat zie je niet vaak voorbij komen in boeken.

 5. Ingrid Hermans

  Ik zou graag the Call willen winnen. Dit boek staat al heel erg lang op mijn tbr, maar ik kom er steeds niet aan toe.

  Ik zou jou de “a Song of Ice and Fire” serie van George R.R Martin aanraden, hij heeft een geweldige worldbuilding en geweldig uitgewerkte personages!
  Ook zou ik je “Even the Darkest Stars” van Heather Fawcett aanraden. Het is een boek dat je vlot weg leest. Er zit actie in en genoeg spanning!
  Als laatste wil ik je de “Helden van Olympus” serie van Rick Riordan aanraden. Rick Riordan heeft geweldige series geschreven. De boeken zitten vol humor, geweldige personages en boordevol actie!

 6. chantal

  the graces staat al lang op mijn to-read lijst! Ik denk dat je de boeken van Gregory Maguire wel kunt waarderen. Hij is bekend van ‘Wicked’, maar heeft veel meer boeken geschreven, waaronder een hertelling van Sneeuwwitje! En veel recensies over hertellingen geef je een goede rating…. Ik raad je dus “mirror mirror ” van Gregory Maguire aan, hij stond niet op op je Goodreads dus ik ga ervan uit dat je hem nog niet hebt gelezen….

 7. Janine Kooij

  The Call spreekt mij heel erg aan! Ik raad jou ‘Een hotel op het dak van de wereld’
  vijf jaar in tibet
  aan van Alec le Sueur

 8. Ooooooh, ‘The Call’ staat al heel lang op mijn lijst, dus daar doe ik graag voor mee! En mijn leestip is ‘The Bear and the Nightingale’ van Katherine Arden, omdat dat een fantasy is die gegarandeerd in jouw straatje past. En zo niet, eet ik mijn schoen op. (Maar kom op: een sprookje dat zich afspeelt in Rusland ?)

 9. Mandy

  The call lijkt me echt gaaf om te winnen!
  A quiet kind of thunder is echt een aanrader. Het is een van mijn favoriete boeken die ik heb gelezen dit jaar! Het gaat over een meisje met selectief mutsime die in contact komt met een dove jongen. Ik vond het verhaal zo mooi en heb echt een paar keer een tissue erbij moeten pakken

 10. Kim

  O my god!!! The call is echt een geweldig boek denk ik dus die moet ik echt lezen!!! Spannend geweldig en heerlijk. Ik heb geen goodreads maar ik kan je het boek de eliminatie aanraden. Het is ook enorm spannend. Het laat je zien hoe belangrijk het is om iemand te zijn en hoe belangrijk het is een positie in de groep te krijgen als je niet !!!DOOD!!! Wil!
  Ik hoop echt dat je dat boek fantastisch vind. Ik vindt hem in ieder geval geweldig!

 11. Kim

  O my god!!! The call is echt een geweldig boek denk ik dus die moet ik echt lezen!!! Spannend geweldig en heerlijk. Ik heb geen goodreads maar ik kan je het boek de eliminatie aanraden. Het is ook enorm spannend. Het laat je zien hoe belangrijk het is om iemand te zijn en hoe belangrijk het is een positie in de groep te krijgen als je niet !!!DOOD!!! Wil!
  Ik hoop echt dat je dat boek fantastisch vind. Ik vindt hem in ieder geval geweldig!!

 12. Do

  Wat een leuke laatste winactie, wat is de tijd snel gegaan! Ik ben erg benieuwd naar The Graces, dus ik zou dat boek graag willen winnen. Ik zou graag een contemporary boek aanraden, ik weet dat je normaal gesproken meer Fantasy leest, maar ik was zo onder de indruk van dit boek dat ik denk dat jij het ook wel leuk gaat vinden. Namelijk; The List of Cages van Robin Roe, dit is een van mijn favoriete boeken. Het deed me ook een beetje denken aan Simon and the Homosapiens agenda, maar naar mijn mening is dit boek nog hartverwarmender (als dat een woord is). Misschien leuk om te lezen vlak voor de verfilming van Simon, om nog meer in de stemming te komen 🙂 Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden!

 13. Ik zou graag meedoen voor The Call. Na de recensie van Marcia weet ik zeker dat ik hem moet lezen haha.

  Mijn tip is Sorcerer to the Crown van Zen Cho of The Epic Crush of Genie Lo van F.C. Yee. Beide heerlijke boeken maar ook erg anders. Het zijn beide mijn favoriete boeken van 2017. De een is een historische fantasie in London en de ander het humoristische verhaal van de sterke Genie Lo. Het zijn beide geweldige en diverse boeken, en ook hebben ze nog eens een mooie cover. 😉

 14. Ik wil graag meedoen voor The Call! Soms lees je een recensie en wil je meteen het betreffende boek lezen. The Call had dat effect op me, ik ben er heel benieuwd naar.

  Nu nog een tip voor jou bedenken. Het laatste boek dat me omver wist te blazen was Nimmernacht van Jay Kristoff maar ik dacht dat die al op je tbr staat. Ook van De beer en de nachtegaal van Katherine Arden denk ik dat je het graag gaat lezen. Wat nog … Oh, de Alexia Tarabotti serie van Gail Carriger. De eerste drie delen liggen hier op me te wachten. Eigenlijk is het dus een beetje een gok vermits ik het zelf nog niet gelezen heb maar de samenvatting klinkt echt als iets dat we allebei leuk gaan vinden.

 15. Oeh, ik ga voor The Call! Ik las de samenvatting net en het boek klinkt sowieso al heel interessant, maar er zit blijkbaar een personage in met dezelfde naam als ik, dus ja dan moet ik het boek wel lezen ha ha ha! Ik heb even op je Goodreads bij je ‘want to read’ boeken gekeken, om te kijken wat je op je lijst hebt staan en wat ik al gelezen heb (zodat ik zeker weet dat je ook echt geinteresseerd bent in wat ik je aanraad o.a.) en daarom raad ik The Dead House van Dawn Kurtagich heel erg aan! Ik heb zelf naar het audiobook geluisterd en dat was echt geweldig!

 16. Dionne

  Oeh ik dacht dat gaat moeilijk worden sinds je al zoveel gelezen hebt, veel meer dan mij. Maar ik zag Akata Witch niet tussen je gelezen boeken staan! Deze heb ik dit jaar gelezen en was zeker een 5-sterren read voor mij, ze noemen het de Nigeriaanse Harry Potter, maar ik vind zelf dat je niet moet vergelijken. In Akata Witch is gewoon een geheel eigen wereld gecreëerd, ik vond hem in ieder geval erg tof. En ik ga voor The Graces! lijkt me een erg goed boek.

 17. Manon van Keulen

  The Graves lijkt me een erg interessant boek 😉

  Helaas kwam ik er niet uit hoe ik bij goodreads jouw leeslijst kan zien 🙁 meerdere pogingen gedaan maar helaas…

  Ik weet dus ook net of je ooit gehoord hebt van “De wilde wegen” of in de oorspronkelijke Engelse titel: “the Wild Road” van Gabriel King of “Blood” van K.J. Wignall. Oh en “Gewist” van Marco Kunst is ook een goede. De eerste en laatste zijn boeken die me bij zijn gebleven uit de tijd dat ik nog als tiener wekelijks een trip naar de bibliotheek maakte. De wilde wegen sprak me er erg aan omdat het uit het perspectief van een kat geschreven is. En Gewist is een van de eerste dystopische boeken die ik ken (met alle bijbehorende filosofische vragen over het perfecte leven in een perfecte stad…). Blood is gewoon geinig. De kaft sprak me toentertijd aan, verhaal vanuit de jonge vampier viel me niet echt tegen. En wie weet ken jij een van deze boeken ook nog niet.

  (Na een laatste check bleek t aan de mobiele versie van de website van Goodreads te liggen die beperkter is…Dus app maar geïnstalleerd en geen van drie lijkt in je lijst te staan 😉 Enkel wat andere boeken van de schrijver Marco Kunst ;))

 18. Lej Buss

  Wat een geweldige actie weer! Beide boeken staan al een tijdje op mijn verlanglijstje, ik kan dat ook heel moeilijk kiezen maar over The Call ben ik net ietsje nieuwsgieriger over hoe het gaat aflopen.
  Mijn tip: om 1 boek te noemen, neem ik Nightforged (Shattering of the Nocturni 1). Maar zowel de Shattering of the Nocturnai serie als The Broken Lands serie wil ik je aanraden. Geweldige fantasy, met leuke (ya) (hoofd)personen, er zitten unieke stukjes in (voor mij waarschijnlijk unieker als voor jou, ik lees niet zo snel en veel dus heb minder “gezien” al maar toch, ik vind ze zeer de moeite waard!) en ik ben echt benieuwd wat jij er met al jouw extra ervaring van gaat vinden.

 19. Andrea

  Ik doe graag mee voor The Call, want The Graces heb ik al in het Nederlands en het Engels.
  Ik vind het heel moeilijk om jou een leestip te geven. Meestal is het andersom 🙂
  Vooruit dan maar: Dare Mighty Things en Monster, omdat ik die pas heb gelezen en heel benieuwd ben wat jij ervan zal vinden.

 20. Mag ik allebei winnen? The Graces heb ik al een paar keer in handen gehad, maar net niet mee naar huis genomen. Maar The call lijkt ook wel meer dan aardig… Nee, doe dan The Graces maar – dan ben ik er vanaf!

  En welk boek jij echt moet lezen? Boeken van EK Jonathan! Ik heb ‘Critical times’ in februari gelezen en het is mijn lievelingsboek van 2018! Het is origineel (nee, maar echt. Zo’n boek heb je écht nog nooit gelezen of gezien of over gehoord, behalve misschien door mij!), gratis (de ebooks, dan) en súperspannend!

 21. sabrina wannet

  the call zou ik dolgraag willen winnen
  mijn leestip voor jou is: Fluidus rising
  een geweldig magisch soort verhaal over (maar natuurlijk) een meisje die anders is dan anderen. maar met krachten die ik uniek vindt en ook vindt ik het een sterk en liefdevol verhaal.

 22. Michelle Ngo

  Zowel The Graces als The Call lijken mij leuk! Ik heb geen voorkeur. Lees je ook wel eens non-fictie? Onlangs heb ik van een kennis het boek De Keuze gekregen. Geschreven door Holocaust overlever Edith Eger. Ik lees bijna nooit non-fictie, maar ik vond dit een mooi en ingrijpend verhaal over menselijk lijden dat ik in een treinreis helemaal heb uitgelezen.

 23. Anne

  Ik doe graag mee voor the graces. Ik zag dat je onverschrokken/the valiant nog niet gelezen had dus die raad ik je aan omdat het een spannend verhaal is over Fallon, een Germaanse prinses, die wordt ontvoerd en uiteindelijk als gladiator in het oude Rome belandt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.