BAK – Win Shock

Geplaatst op 24 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 32 Comments

Vanavond is het kerstavond en liggen er bij velen cadeautjes onder de boom om uitgepakt te worden. Onder mijn boom liggen voornamelijk cadeautjes voor anderen en op het kastje er naast staat een flinke stapels met prijzen voor deze feestmaand. Want jullie bezoekers blij maken is voor mij altijd weer een feestje. Vandaag mag ik namens uitgeverij de Fontein een boek weggeven, namelijk Shock van Mel Wallis de Vries. Dit boek won in 2016 de prijs van de jonge jury en is dit jaar in paperbackeditie verschenen. Lees deze blogpost goed door om te achterhalen wat je moet doen om kans te maken. Zo wil ik bijvoorbeeld lezen dat Mel Wallis de Vries de jonge jury al vijf keer heeft gewonnen in je reactie. #sneakymodusaan

Waar gaat Shock over?

ShockShock is de nieuwste superspannende YA-thriller van thrillerkoningin Mel Wallis de Vries.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Pas na maanden lukt het je om je leven weer op te pakken.

Maar dan keert de moordenaar terug. En dit keer komt hij voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat? De waarheid blijkt nog gruwelijker dan je had gevreesd.

 

 

 

Denk jij nu? Dit boek lijkt mij spannend en ik wil het kunnen lezen? Doe dan zeker mee met de winactie! Ik mag onder de inzendingen namelijk ÊÊn van jullie blij maken! Laat voor 30 december een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en waarin je laat zien dat je deze blogpost goed hebt gelezen. Want voor deze thriller is vast een oplettende blik nodig om de dader te achterhalen.

SUCCES!

Tags: ,

Divider

32 responses to “BAK – Win Shock

 1. Kim

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik denk dat het een super spannend boek is! Zeker als je weet dat Mel Wallis de Vries de jonge jury al vijf keer heeft gewonnen 😉 Alvast een fijn Kerstfeest Emmy 😀

 2. Lisa

  Dit boek lijkt mij spannend en ik wil het graag kunnen lezen ?. Iemand raadde mij laatst aan om wat te lezen van Mel Wallis de Vries en sinds doen heb ik een boek van haar op mijn tbr lijstje staan. Ik hoorde dat ze al 5 keer de jonge jury heeft gewonnen! Ik ben wel heel benieuwd 🙂

 3. Michelle van Doremalen

  Lijkt me een heel spannend boek! Ik doe graag mee! Klinkt ook veel belovend aangezien Mel Wallis de Vries de jonge jury al 5 keer gewonnen heeft 😉 Fijne kerstdagen alvast 🙂

 4. Thea

  Wauw, ik wist nog niet dat Mel Wallis de Vries de jonge jury al 5 keer gewonnen heeft, dat moeten wel hele goede boeken zijn! Het lijkt mij een spannend boek, die ik zeker wil lezen en mijn zoon ook!

 5. Ingrid

  Ik hou van deze boeken! Ik doe dus zeker mee! Helemaal omdat Mel Wallis de Vries al 5 keer de jonge jury heeft gewonnen!! #sneakymodusaan

 6. Sabrina H

  Ik ben een echte fan van de boeken van Mel Wallis de Vries. Je zou dus verwachten dat ik wel mee zou doen bij deze winactie. Maar ik heb dit boek al. Helaas de twee nieuwste nog niet, maar dat komt nog wel. De winnaar zal vast heel blij zijn met dit topboek. Mel Wallis de Vries heeft tenslotte al vijf keer de jonge jury gewonnen

 7. Toen ik in de onderbouw zat was ik groot fan van Mel Wallis de Vries. Ik snap dan ook volledig dat ze al 5 keer de jonge jury gewonnen heeft! Het is een beetje als Rick Riordan met de Goodreads Awards. Ze blijven winnen. In ieder geval ben ik erg benieuwd naar of ik Mels boeken nog steeds zo goed vind als toen, en ik zou graag Shock lezen!

 8. Do

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee. Ik wist niet dat Mel Wallis de Vries al vijf keer de Jonge Jury gewonnen heeft, dus dat belooft veel goeds!

 9. Ilse Brinkhuis

  Leuke winactie. Ik wist niet dat Mel Wallis de Vries de jonge jury al vijf keer heeft gewonnen . Leuk om te weten. Ben ook wel benieuwd naar haar boeken ..

 10. Nancy van Heck

  Ik hoop nooit dat het mij overkomt dat wanneer ik met een vriend of vriendin naar een feest ga en dan degeen spoorloos is verdwenen en alleen een bebloede jas en fiets vind. Omdat er 1 of andere engerd mijn vriend of vriendin om hebt vermoord nee dank je ik moet er niet aan denken. Maar ik wil wel graag het boek lezen want wat een heerlijk spannend verhaal is dit.

 11. Astrid Langeveld

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 12 jaar. Ze heeft laatst voor Nederlands een boekverslag geschreven van Schuld van Mel Wallis de Vries en ze was super enthousiast en wil graag nog meer van haar lezen. Wat zou dit een supergave verrassing zijn!

 12. Anne

  Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik de musical heb gezien en die erg gaaf vond. Ik heb nog nooit een boek van Mell Wallis de Vries gelezen, ondanks dat ze al vijf keer de jonge jury heeft gewonnen, en shock lijkt mij gewoon een heel spannend boek.

 13. Sylvia

  Wauw, gewoon al 8 van de 26 die zeer goed kunnen lezen 😉 en dan is het nog een vrij korte post ook. Ik doe trouwens niet mee, heb het boek al gelezen en gun een ander dit shockende boek van de vijfvoudig jonge jury winnaar! #sneakymodusaan

 14. Ik ga stuk Emmy! Hahaha deze sneaky modus moet ik onthouden want mijn god wat lezen lezers soms slecht! Vooral dan de reacties die zeggen dat ze zulke speurneuzen zijn hahaha….. buikpijn van het lachen van de sneaky modus!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.