BAK – Win Morgenster van Pierce Brown

Geplaatst op 6 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 41 Comments

Ken jij de boeken van Pierce Brown al? Deze fantastische mix tussen fantasy en sciencefiction wist mij helemaal mee te slepen en zelf kan ik ook niet wachten om het derde deel te kunnen lezen. En juist dit derde deel, Morgenster, heeft uitgeverij LS Amsterdam voor ons te beschikking gesteld. WAAAAH.

Waar gaat Morgenster over?

Morgenster (Red Rising, #3)Morgenster is het derde deel van de Mars Trilogie van bestsellerauteur Pierce Brown. En het vervolg op Rood en Gouden Zoon, de meedogenloos spannende boeken over Darrow, de held van Mars.

Darrow had in vrede kunnen leven, maar zijn vijanden verklaarden hem de oorlog. De Gouden overheersers eisten zijn gehoorzaamheid, hingen zijn vrouw op, en hebben van zijn volk slaven gemaakt. Maar Darrow is vastbesloten terug te vechten. Hij riskeerde alles door zichzelf te transformeren en zo in de Gouden maatschappij te infiltreren. Hij heeft gevochten om de genadeloze rivaliteit te overleven die de machtigste krijgers van de Gemeenschap voortbrachten, hij wist op te klimmen tot de hoogste rangen, en hij heeft geduldig gewacht met het ontketenen van de revolutie die de hiërarchie van binnenuit zal breken.

Eindelijk is de tijd gekomen.

Maar het plichtsbesef en het verlangen naar wraak zitten diep, aan beide kanten. Darrow en zijn wapenbroeders staan tegenover een vijand zonder geweten of genade. Onder die vijanden zijn er die Darrow ooit als vrienden beschouwde. Om te winnen moet Darrow degenen die geboeid en gebroken in de duisternis opgroeiden zien te inspireren. En moet hij ervoor zorgen dat ze hun ketenen verbreken, om een einde te maken aan de wereld die hun wrede meesters hebben gemaakt, en om zo het bestaan op te eisen dat hun zo lang geleden is ontnomen. Een bestaan dat te mooi is om op te geven.

Volgens mij is het weer een fantastisch boek, dus als je van fantasy of sciencefiction houdt; meedoen!

Vandaag maken we het niet al te moeilijk. Jullie hebben namelijk al wat creatieve opdrachten gehad, dus ik vond het tijd voor een wat toegankelijkere actie (even de pepernoten laten zakken, niet?)

* Volg Zon en Maan via bloglovin’ of via de mail (zie de sidebar)
* Laat voor 15 december een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet

Heel veel succes!

Kom morgen weer terug voor een normale blogpost. We nemen even een break zodat jullie genoeg tijd en ruimte hebben om te werken aan de opdrachten.

Tags: ,

Divider

41 responses to “BAK – Win Morgenster van Pierce Brown

 1. Gabriella kolijn

  Ik doe graag mee !! Ben zo benieuwd hoe het door gaat. Ik heb met de andere niet mee gedaan omdat ze mij niet aanspreken maar deze Winactie voor dit boek wauw !!

 2. Andrea

  Ik doe graag mee!
  Ik heb al gehoord over de boeken en ze staan hoog op mijn verlanglijst. Als ik deel 3 win, is dat een goede reden om gauw deel 1 en 2 te gaan lezen. Dan ben ik helemaal klaar voor deel 4 volgend jaar 🙂
  P.S. Best fijn dat het geen creatieve opdracht is dit keer. Ik ben nog bezig met mijn alter ego 😉

 3. Saskia

  Ben niet zo creatief, dus heb een aantal uitdagingen laten lopen, maar een reactie achterlaten kan ik dan weer wel, dus wil graag meedoen 🙂

 4. Jolien Dubois

  Graag zou ik deze winnen om toe te voegen aan de (volgens haar te kleine ?) boekencollectie van mijn mama! ❤️ Ze vindt niets leuker dan de dag te eindigen met een goed boek! #fingerscrossed ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.