BAK – Win een kaars van Letters & Lights

Geplaatst op 23 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 46 Comments

Het is iets meer dan een jaar geleden dat ik de stap nam om mijn bedrijfje uit te breiden met Letters & Lights. In dat jaar is er zo veel gebeurd; ik heb super veel kaarsen mogen maken, vele thema’s mogen bedenken en samen mogen werken met toffe beschrijven als Celebrate Books, Custom Jewels en BOOX. Ik ben super tevreden en dat komt voornamelijk door jullie. Want jullie kochten mijn kaarsen en stimuleren mij elke keer weer om me in te zetten voor de young adult community. Dus, DANKJEWEL!

En nu de keuze tussen de kaarsen al aardig reuze is (ik heb nu al weer zin om nieuwe producten te gaan ontwerpen) kan een kaars als prijs natuurlijk niet wegblijven deze maand. Vandaag maak je dus kans op een kaars naar keuze (afhankelijk van de beschikbaarheid). Meedoen is echt heel simpel.

Laat in een reactie het volgende weten: welke thema zou jij graag als kaars terugzien en waarom? En zijn er nog andere producten die jij graag in de shop zou willen zien verschijnen? Mocht je instagram hebben, dan zou ik het heel tof vinden als je het letters & lights account daar zou volgen (@lettersandlights.nl) Dit kan tot en met 30 december. SUCCES!

PS. Wist je dat we op zoek zijn naar nieuwe REPS?!

Tags: ,

Divider

46 responses to “BAK – Win een kaars van Letters & Lights

 1. Desiree

  Ik zou heel graag een kaars van de Throne of Glass fandom willen hebben. Ik heb jouw Night Court kaars en Rhysand zeepje al voor bij mijn Acotar spulletjes en die ruiken echt heerlijk, maar bij mijn Throne of Glass mist een echte Emmy.

  Wat me ook leuk lijkt zijn parfumpjes of flesjes geurolie met van die stokjes, a la rituals, met een leuk label.

  En ik ben zo aan het duimen voor de repsearch. ?

 2. Chantal

  Ik zou graag een kaars gebaseerd op Caraval willen hebben. Dit is een van mijn favoriete boeken en vanwege het circus thema kan het niet anders dan dat deze kaars heerlijk ruikt.

  En als je bath bombs zou maken zou ik die zeker kopen ๐Ÿ˜‰

 3. Aah tof! Wat in mij onmiddellijk een heftige shut-up-and-take-my-money reactie zou veroorzaken is een kaars met een Neverland/Peter Pan of een (Alice in) Wonderland kaars. In die werelden spelen zich namelijk niet alleen de klassiek kinderboeken af maar ook heeeeeel veel van mijn favoriete hertellingen ?

 4. Volgen op instagram doe ik al. ๐Ÿ˜‰

  Ik zou graag iets van geesten terug zien komen in combinatie met Lockwood & Co. Of een met demonen voor de Bartimaeus serie of de Nieuweling (al moet ik die laatste nog lezen). Iets met tijd voor een boek zoals Timekeeper is ook heel leuk. Of zelfs Hermoine’s timeturner zou daar leuk mee zijn. OF een Simon vs/ Love, Simon kaars voor wanneer de film uit komt. ๐Ÿ˜€

 5. Hi Emmy!
  Ik vind de kaarsen echt heel erg tof! Een kaars met het thema van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld mis ik eigenlijk nog. Misschien leuk om er daar een van de te maken rondom de filmverschijning.
  Verder zou ik een handcreme met boekenthema heel vet vinden! Waar je van die zachte handen van krijgt.
  Ik heb helaas geen instagram dus ik kan je daar niet volgen, maar ik kijk zeker wel heel vaak op de site!
  Groetjes Dagmar

 6. Fleur

  Ik zou graag een lekkere creatieve lente kaars willen zien als bijvoorbeeld To all the boys I’ve loved before, lijkt me heerlijk ?

 7. Ik volg je al op Instagram en ben aan het duimen voor de repsearch.
  Wat kaarsen-thema’s betreft … klassiekers als Alice in Wonderland, Belle en het Beest, Peter Pan lijken me heel tof. Maar ook een Charlie & the Chocolatefactory (een chocolade) kaars, een Matilda versie die naar boeken ruikt, eentje van Pipi Langkous editie lijken me heel leuk. Of een reeks waarbij je op magische wezens (of voorwerpen) focust. Draken, elfen, heksen … de occamy uit FBAWTFT met zijn prachtige kleurcombinatie.

 8. Oei… Wat zou ik graag terug willen zien als kaars…?
  Geen idee hoe, maar het zou tof zijn als je de sfeer in ‘Mijn reis met Jake’ kunt overbrengen in een kaars! Dus de sfeer van een roadtrip van west naar oost door Amerika, met de blote voeten op het dashboard, de raampjes open, veel snacks en natuurlijk een golden oldies-playlist!

 9. Manon (@DutchStoryLover_)

  Disney of Caraval kaarsen zou ik zeker kopen! ? Daarnaast vind ik dat je geweldig illustreerd, dus een stickervel met tekeningen van jou zou ik ook geweldig vinden!

 10. Het lijkt me leuk om kaarsen te zien voor de boeken van de auteurs die op Yalfest komen! Of misschien voor de andere delen van Tlc. Ik volg je al op instagram. Ik weet niet precies wat ik leuk zou vinden als nieuw product, maar die boekige thee die je op het moment veel ziet zijn erg leuk

 11. Manon van Keulen

  Zelf vind ik de kaarsen die niet direct aan een specifiek boek of serie zijn verbonden ook erg leuk (zoals magic/vampire/ werewolf) en meer kaarsen van mythische/magische wezens zouden ook wel tof zijn, zoals heksen(goede/slechte/whatever), bosnymfen (houtachtig luchtje?), zeemeerminnen (spelen met parelmoer?) , engelen (vanille/koekjes? Om รฉรฉn of andere reden associeer ik het met zoet…;)) Maar zoals ik hierboven lees ben ik niet de enige met dit idee ;).

 12. Ik volg de Letters & Lights IG al een tijdje (met octobertune), en wat ik graag zou willen zien is misschien nog iets van Percy Jackson, of the Heroes of Olympus, of iig iets van Rick Riordan.. Ik weet dat je al een Camp Half-Blood kaars hebt, maar bijvoorbeeld een Ambrosia of Nectar kaars zou ook wel cool zijn.. Of iets wat ruikt naar Elysium, Olympus… etc… er zijn zoveel mogelijkheiden vooral met het aantal boeken dat Rick Riordan geschreven heeft in deze wereld! :3

 13. Do

  Wat een leuke winactie weer ๐Ÿ™‚ Ik zou het leuk vinden als er kaarsen met het thema klassiekers komen, zoals Jane Eyre, Pride and Prejudice, maar ook Alice in Wonderland, Le Petit Prince en The Great Gatsby. Daarnaast zijn Disney-gerelateerde kaarsen ook echt heel tof denk ik. Boekenleggers of boekgerelateerde boekensleeves zijn ook echt leuk om te gaan verkopen, of iets van wax-melts.

 14. Misschien kaarsen met het thema van sprookjes? Of een kaars voor Alter Ego! Oeh, een kaars voor het boek ‘het Nachtcircus’ zou geweldig zijn! ๐Ÿ™‚

 15. Janine Kooij

  Ik zou heel graag een kaars nouja het liefst een hele serie kaarsen zien via het thema The Lord of the Rings en The Hobbit omdat ik al megafan hiervan ben sinds mโ€™n tiende en van deze films mis ik nog echt de kaarsen!

 16. Wat gaaf wat je met Letters and lights hebt kunnen en mogen doen dit jaar!???โœจ
  Hรจ lijkt mij gaaf om van meerdere boeken series film/tv series kaarsen en/of zeepjes te zien. Of gebaseerd op mythen en legenden (niet perse uit (ya) boeken) of op literatuur (Jane Austen etc.) gebaseerd.
  En misschien is het ook leuk om dan bij de kaarsen ook nog buttons te maken? Want ik vind die van de Harry Potter serie erg leuk!
  En als nieuw product….. Waxtarts (melts) in dezelfde geur als de kaars.

 17. Gabriella kolijn

  Ik zou graag kaarsje willen van Sweet evil. Die serie is zoo geweldig met demon en engelen en uiteraard een knappe jongen. Of van lords of the underworld van gena showalter. Over ja hoor demonen maar deze zijn een klein beetje knuffelbaar.

 18. Andrea

  Weer een hele leuke winactie! Mijn idee voor een of meer kaarsen: the Raven Cycle, bijvoorbeeld een kaars van Gansey of Blue, of van de magie van Cabeswater of de leylines. Ik heb de serie nog niet helemaal uit, maar dat lijkt me dus heel tof. Ik ben het eens met Janine over LotR en de Hobbit ๐Ÿ™‚
  En als nieuw product: ik ben niet zo van de buttons, maar zoiets als magneten vind ik wel leuk. En ook met de art die op de kaarsen staat.

 19. Amy

  Ik brul al een jaar om een Jace Herondale kaars (hihi) maar zou Emma Carstairs nu nog leuker vinden! De Shadowhunter kaars heb ik al en dit smaakt naar meer! ?

 20. Nell

  Ik zou heel graag een Luna Lovegood kaars zien. Ze is absoluut mijn favoriete personage uit de Harry Potter serie. Een Luna Lovegood kaars kan je ook heel leuk maken vanwege haar geweldige karakter. Met wat glittertjes bijvoorbeeld. ??

 21. Sanne de Waard

  Ik zou graag een Daughter of smoke and bone themed kaars zien. Dit omdat het een van mijn lievelingsboekenseries allertijden is.

 22. Welke kaars ik nog zou willen … lastig, je hebt al zoveel leuks waardoor ik op mijn handen moet zitten om niet het geld dat eigenlijk voor eten bedoeld is bij je uit te geven ๐Ÿ˜‰ Ik ben het zeker wel eens met de Wonderland-kaars en de geurstokjes in eerdere reacties trouwens!

 23. Kim

  Ik zou graag een ‘Supernatural’ themed kaars terugvinden, en dan zeker eentje van Dean Winchester :-D. Dat is een instantbuy ha ha!

  Ik ben zelf een grote fan van geurwax die je verbrandt boven een ‘normale’ kaars zoals die van Bolsius. Maar dan natuurlijk met boek en/of serie gerelateerde geurtjes. Misschien is het een leuk ideetje om dit toe te voegen aan je assortiment!

 24. Monique L.

  Ik zou wel graag kaarsen willen zien van the iron fey.
  Ash met winterse geuren en puck met de geur van bomen en hout.
  Lijkt mij erg leuk!

 25. Janita

  Gave actie! Ik zou graag kaarsen zien met het Throne of glass thema of iets van Luna Lovegood! Zij is mijn favoriete personage uit Harry Potter <3 Ook Lord of the Rings of The Hobbit kaarsen zou ik erg gaaf vinden! En magneetjes zijn ook echt leuk voor op de koelkast ๐Ÿ˜€

 26. sabrina wannet

  super gaaf ik ben weg van de warrior cats serie en zou graag hier een kaars van willen of een draken kaars.

  Wat ik ook verder leuk zou vinden zijn bijv. wierook of etherische olie in bijv. dezelfde geuren als de kaarsen zodat je extra leuke setjes kan maken of stickers om op potjes te plakken van fandoms.

 27. Eva

  Ik zou een kaars van Lord of the Rings/The Hobbit leuk vinden, want ik hou van die magische wereld! Ook misschien iets van een klassieker zoals Les Miserables ๐Ÿ™‚

 28. Kim

  Wat direct in mij opkomt is een soort nostalgische kaars met een geur die doet denken aan al die heerlijke jeugdboeken die je vroeger las. Denk hierbij aan de avonturen van De Olijke Tweeling of De Vijf of de magische boeken van Roald Dahl bijvoorbeeld. Van die boeken waarvan je vroeger zo enorm genoot, dat je ver na bedtijd nog stiekem onder het dekbed met een nachtlampje verder lag te lezen ๐Ÿ˜‰ Om de รฉรฉn of andere reden associeer ik deze boeken met de geur van kaneel? Waarom weet ik niet, maar ik zie het al echt helemaal voor me ๐Ÿ™‚

 29. Priscilla

  Ik zou het leuk vinden als je sprookjes kaarsen zou hebben zoals Doornroosje of Belle en het Beest. Of hele gave LOTR kaarsen ?

 30. Babet Bastiaanssen

  Als grote Harry Potter fan ga ik natuurlijk voor een Harry Potter geurtje! In de boeken word ergens iets bloemigs genoemd uit the Burrow, dat zou ik willen ruiken! En iets bloemigs lijkt me ook heel toepasselijk richting het voorjaar ๐Ÿ™‚

  Verder ben ik gek op bodysprays! Ik heb geen idee of dat te doen is, maar het lijkt me heerlijk om naar mij favoriete boeken te kunnen ruiken haha.

  Op instagram volg ik je beide accounts al ๐Ÿ™‚

 31. Lisa

  Ik zou heel graag kaarsen willen zien die gebaseerd zijn op Eragon en Lord of the Rings/The Hobbit! ? Ik zou graag nog lippen balms met de geweldige geuren van je kaarsen willen zien!

 32. Melissa

  Ik volg je accounts via IG en ben erg fan van de kaarsen! Een leuke zou zijn kaarsen van de series van Cassandra Clare! Een Simon kaars bv. Verder zouden lippenbalsems leuk zijn of geurstokjes! Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar allemaal gaat brengen.

 33. Elke

  Ik zou hรฉรฉรฉel graag een Dimitri kaars willen. Dimitri (uit Vampire Academy) is mijn ultieme boekcrush. Hij is zรณ knap, leuk, schattig, intens, grappig, etc, etc. Ik wil hem HEBBEN. Als dat dan in kaarsvorm moet, is dat al genoeg <3.

 34. Kim

  Ik zou graag eeb kaars in de stijl van summoners zien. Zo een heerlijke spannende en fantadtische serie. Hier zouden ook mooie verschillende kaarsen van gemaakt kunnen worden, omdat er zoveel magische wezens zijn!!!
  Ik zou ze zeker sparen en er enorm van genieten โ™ก

 35. Sylvia

  Mmm, voor de boeken van Tahereh Mafi zou leuk zijn, de Touching Juliette serie, zeker nu er een nieuw deel uitkomt en Mafi maand(en) in het nieuwe jaar, maar ook voor Welkwoud lijkt mij fantastisch (geen idee nog welke geuren daar bij zouden passen, maar aan de cover iets met rozen ๐Ÿ˜‰ al hou ik denk ik zelf niet zo van rozengeur, ahum). Verdermeer zou ook kunnen, dan bijvoorbeeld een witte kaars met kleureffecten ๐Ÿ˜‰

 36. Yasmijn

  Wat mij geweldig lijkt zijn kaarsen met een Percy Jackson/Helden van Olympus thema! Zo zou je een kaars kunnen maken met een geur die je doet denken aan de zee (Poseidon), of juist een blauwe kaars wat je doet denken aan Percy Jackson zelf ;P

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.