BAK – Win een Hermelien met een tijdverdrijver FUNKO!

Geplaatst op 16 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 39 Comments

Mijn kast staat er behoorlijk vol mee: funko-pops. Funko maakt herkenbare poppetjes uit de popcultuur en ook onder lezers zijn ze gigantisch populair, want wij zijn vaak ook dol op series en films (en niet te vergeten dat veel toffe boeken ook verfilmd worden!). In samenwerking met Custom Jewels mag ik dan ook een hele toffe Funko weggeven: Een Hermelien met tijdverdrijver.

Grotere fandoms krijgen vaak meerdere waves; dit houdt in dat er om de zoveel tijd nieuwe pops verschijnen. Van de Harry Potter franchise is er onlangs een nieuwe wave uitgegeven, met voornamelijk personages (en looks) van de derde film. Ook deze Hermione komt daar uit.

Is ze niet vet?! Haar kleren zijn een beetje vies, ze heeft een wondje.. Echt, funko verbaasd me af en toe ontzettend met al die details.

En jij maakt dus kans op deze funko.. En van jullie zal deze thuisgestuurd krijgen.

Hoe maak je kans? Laat voor 26 december een leuke vraag voor mij achter voor een Q&A. Het leek me wel weer eens een mooi moment voor een Vraag en Antwoord, dus als jullie vragen achterlaten, dan beantwoord ik ze in een blogpost in het nieuwe jaar.

Het mag over vanalles gaan; mijn werk, lezen, boeken, fandoms, mijn leven… Ik kijk enorm uit naar jullie originele vragen! HEEL VEEL SUCCES!

Ps. morgen weer een recensie, maar overmorgen staat er weer een winactie voor jullie klaar. En vergeet de ook nog lopende acties niet.

Tags: ,

Divider

39 responses to “BAK – Win een Hermelien met een tijdverdrijver FUNKO!

 1. Do

  OMG, deze winactie is fantastisch <3 Deze funkopop is ook echt heel erg leuk.
  Ik heb eigenlijk twee vragen aan jou:
  1. Als je een funko mocht ontwerpen, hoe zou die er dan uit zien?
  2. Bij welk boek zou je graag de illustraties verzorgd hebben?

 2. Jamie

  Jaaa, ik maak graag kans! ♥ Hermione is mijn favoriete personage ooooit.
  Mijn vraag aan jou is: wat is jouw favoriete personage ooooit uit een tv serie/boek/film?

 3. Omg! Ik heb nog geen Harry Potter funko!
  Als jij een time turner had, zou er een historisch evenement zijn dat je zou veranderen? Of misschien een persoonlijke gebeurtenis?

 4. Kim

  Heb je wel eens gedacht, deze blog wordt me misschien teveel? Of ik ben het commentaar van negatieve mensen zat? En waarom zet je dan door?
  Want ik vind het erg knap hoe possitief je altijd blijft ♡

 5. Diane

  I ❤ Funko’s!!!
  Mijn vraag: Van welk bookish character zou je graag een Funko Pop ontwerpen? Als je net zo lastig kunt kiezen als ik, mag een top 3 natuurlijk ook. Hoe meer Funko’s, hoe beter! ?

 6. Ilse Brinkhuis

  Mijn vraag: wat is het boek dat je als klein meisje gelezen hebt, en zoveel indruk op je heeft gemaakt dat je je het nu nog herinnerd.

 7. Wat is ze mooi! Mijn vraag: je leest natuurlijk ontzettend veel boeken en hebt nog meer personages leren kennen. Met welke personages zou je een avond D&D willen spelen?

 8. Ahhh ja ik ben zo blij dat ze de PoA versies gemaakt hebben, want dat is mijn favo film! Mijn vraag is: als je terug in de tijd kon om een (bekend/overleden) persoon te ontmoeten, wie zou je dan willen ontmoeten, en wat zou je hen willen vragen/vertellen?

 9. Aniek

  Hoi! Ik doe ook weer graag mee. Ik wil graag weten of je nú al doet wat je altijd al wilde doen? (goedlopende zin, dit..) Zo niet: wat wil je worden als je later groot bent?

 10. Mandy

  Wat een schattige funko!
  Ik heb ook wel een vraag. Stel dat de wereld vandaag zou vergaan, welk boekpersonage zou jou dan mogen redden, of met welk boekpersonage zou je graag willen vluchten?

 11. Carolien

  Oooh wauw ze is inderdaad mooi mijn vragen voor jou is heb je er ooit over na gedacht om zelf een boek te schrijven en de illustraties er bij te maken? zo ja hoe zal het der dan uitkomen te zien en waar zou het over gaan? En wat is jou favoriete boek ooit?

 12. Lynn Mahieu

  Wat een leuk popje! 😀 Mijn vraag voor jou: ben je altijd bezig geweest met boeken en lezen of is dat iets dat je pas de laatste jaren meer is gaan interesseren?

 13. Amy Paape

  Hmm…. een leuke vraag… Je bent zo’n open persoon, we weten eigenlijk al zoveel! Mijn vraag daarom: welke vraag die nog nooit iemand je gesteld heeft zou je graag eens gesteld krijgen?

 14. Kim

  Oh leuke actie! Die Funko ziet er geweldig uit!! Hmm mijn vraag voor jou: Stel iemand geeft je de kans om met je favoriete boek- film- of seriepersonage op reis te gaan. Met wie zou je die reis willen maken? En natuurlijk waar zou je dan samen naartoe willen gaan? 😀

 15. Die is leuk!

  Mijn vraag aan jou:
  Stel je hebt een time-turner en je kunt terug reizen naar een gebeurtenis uit je eigen leven, en fijne dag om weer het te beleven of een minder fijn moment om eventueel wat aan te passen, welke zou dat zijn en waarom?

 16. Manuela

  Wat leuk?

  Ik zou graag de emmy achter de boeken en blogs willen kennen dus mijn vraag zou zijn:
  Wat is het belangrijkste in jou leven? (Even boeken en blog buiten beschouwing laten.)

 17. Ah, deze actie is echt heel gaaf! Ik zou zo een hele lijst vragen kunnen stellen naar mijn idee, maar ik ga voor een heel moeilijke (misschien wel onmogelijk te beantwoorden) vraag.
  Wat zou je doen als je nooit meer een boek zou kunnen/mogen lezen?
  Er zijn genoeg opties, maar persoonlijk zou ik het zo net nog even niet weten! ? Ik ben heel benieuwd wat jouw antwoord zou zijn!

 18. Okay, ik ga es een leuke vraag bedenken.

  Als je een personage in een boek zou kunnen vervangen met jezelf, wie zou je vervangen, waarom, en hoe zou dat het verhaal beïnvloeden (immers is het originele personage er niet meer)?

  JAJA DAT IS EEN MOEILIJKE

 19. sabrina wannet

  ja das een moeilijke zijn wel een paar dingen die ik zou willen vragen.
  1. Als jij in hermeliens schoenen zou staan wat zou jij anders doen?
  2. Van alle fanart die je hebt mogen maken, is er 1 die je anders zou willen doen en van welke zou je er nog veel meer willen publiceren?
  3. Als je terug in de tijd mocht gaan naar welk tijdperk zou je gaan en waarom?
  4. Als je 3 fictieve werelden zou mogen kiezen, in welke zou je dan willen leven, in welke zou je op bezoek willen gaan en in welke wereld zou je absoluut niet willen komen?

  nou dat waren een paar vragen 😀

 20. Jeroen

  Ik heb ook een paar vraagjes.
  1) welke funko pop vind jij het leukste?

  2) als je zelf een funko pop mag bedenken welke zou je maken en op welke manier (kleur, in welke stand, eventueel welke scène)

  3) wat is je lievelingsdier

  Groetjes Jeroen

 21. Jeroen

  Ik heb ook een paar vraagjes.
  1) welke funko pop vind jij het leukste?

  2) als je zelf een funko pop mag bedenken welke zou je maken en op welke manier (kleur, in welke stand, eventueel welke scène)

  3) wat is je lievelingsdier?

  4) als je 1dag alles mag, wat zou je dan doen?

  5) welke funko pop wil jij nog?

  Groetjes Jeroen

 22. Sylvia

  Leuk!
  Hoe zou jij er als stripfiguur uitzien? Welk dier, wezen, delen ervan en/of bijzondere elementen?
  Nog eentje omdat het natuurlijk om Hermelien en dus HP gaat.
  Stel je bent een faunaat, in welk dier zou je veranderen (uil, mag niet om het iets moeilijker te maken)?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.