BAK – Win Handlettering journal

Geplaatst op 3 december 2017 door Emmy in Boeken Adventskalender 2017, Winactie / 9 Comments

Ben jij ook zo’n fan van handlettering? Zeker in combinatie met de bulletjournal is het dé creatieve trend van het moment. En daar gaan we natuurlijk wat mee doen!

Ik ken Anouk al jaren en een paar jaar geleden begon ze haar eigen webshop Post & Papier; de plek voor stationary lovers, snailmailers en creatievelingen. En dit jaar was ze zo lief om ook een bijdrage te willen leveren aan de boeken adventskalender. En wat voor één!

Anouk heeft namelijk een exemplaar van Handlettering Journal doe je zo! van Karin Luttenberg ter beschikbaar gesteld. Een werkboek waar je meteen mee aan de slag kunt.

Twee trends in één boek: de perfecte combinatie van art journaling met handlettering!

Pas op! Handlettering is zooo verslavend! Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren en je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Handletter al je teksten, voeg kleine tekeningetjes toe en het wordt een document om voor altijd te bewaren. Art journaling is razend populair. Ze zijn prachtig om te zien, die geïllustreerde persoonlijke dagboeken.

 

 

 

En hoe maak je nu kans op dit creatieve boek?

Volg Post & Papier op instagram.
> Volg Zon en Maan op instagram.
> Maak een handlettering (quote naar keuze) en plaats deze op instagram (vergeet ons niet te taggen). Een eis is wel dat je ergens op de foto (in je handlettering of als een briefje erbij) #boekenadventskalender laat zien, zodat we vermijden dat er foto’s van anderen gebruikt.

Meedoen kan tot en met 10 december. Heel veel succes!

De volgende winactie is op 5 december, maar kom vooral terug voor de recensies!

Tags: ,

Divider

9 responses to “BAK – Win Handlettering journal

  1. Do

    Wat een leuke winactie weer, ik ga hier zeker mee aan de slag 🙂 Echt leuk dat je creatieve opdrachten bedenkt, dat maakt het nog net wat leuker om mee te doen!

  2. Laura

    Mag ik hem ook via dm sturen of moet ik heb echt op mijn insta zetten? Ik vind het namelijk niet zo leuk als iedereen het zier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.